Produsele solicitate prin Contractul de furnizare produse - echipamentele de intervenţie in situaţii de urgenţă în cadrul proiectului "Partnerships for Overcoming the Disasters for a safe region" ("Parteneriate pentru prevenirea dezastrelor pentru o regiune sigură"), acronim POD, cod e-MS: ROBG-427, finanţat prin Programul INTERREG V-A România-Bulgaria, , sunt următoarele:
- Autospecială 20 t pentru transport apă dotată c...
Produsele solicitate prin Contractul de furnizare produse - echipamentele de intervenţie in situaţii de urgenţă în cadrul proiectului "Partnerships for Overcoming the Disasters for a safe region" ("Parteneriate pentru prevenirea dezastrelor pentru o regiune sigură"), acronim POD, cod e-MS: ROBG-427, finanţat prin Programul INTERREG V-A România-Bulgaria, , sunt următoarele:
- Autospecială 20 t pentru transport apă dotată cu pompă- 2 buc;
- Cameră cu braţ telescopic pentru căutare/salvare- 1 buc;
- Aparat protecţie respiratorie, termoviziune integrată în mască- 4 buc;
Conditii generale şi specifice de natură tehnică impuse produselor
Caracteristicile tehnice prezentate sunt minimale, iar in masura in care elemente ale propunerii tehnice sunt inferioare sau nu corespund cerintelor prevazute, propunerea va fi considerata neconforma.
Specificatiile tehnice au fost stabilite prin analiza mai multor oferte si corespund necesitatilor/exigentelor AC.
Toate autovehiculele şi echipamentele vor fi noi, fără a fi utilizate anterior, cu o vechime de la data fabricaţiei de maxim 1 an. Avand in vedere specificul activitatilor utilizatorului echipamentelor achizitionate, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, este necesar ca acestea sa fie disponibile PERMANENT (trebuie asigurat un grad de disponibilitate de 100% - 24 de ore din 24, 7 zile din 7).
Totodata, pentru Beneficiarul final al echipamentelor, respectiv ISU GIURGIU, avand in vedere specificul activitatii acestuia de interventie rapida, este necesar ca produsele ce vor fi livrate in cadrul prezentului contract sa aiba un grad ridicat de rezistenta la utilizare in conditii severe de exploatare, de stres mecanic, vreme severa, etc. (ex.pentru autospeciale – pornire in viteza, pe teren neuniform sau accidentat, etc). Asadar, dupa livrare se impun testari de calitate, rezistenta si siguranta a tuturor echipamentelor in prezenta si cu participarea reprezentantilor ISU GIURGIU.
Ofertantul trebuie să asigure:
• încadrarea bunurilor şi echipamentelor în parametrii tehnico – funcţionali menţionaţi in prezentul caiet de sarcini;
• încadrarea în limitele admisibile ale vibraţiilor, nivelului de zgomot, emisiilor pentru utilizare şi în normele de protecţie a mediului şi protecţie a muncii;
Echipamentele furnizate în baza contractului vor respecta standardele, reglementările tehnice sau altele asemenea prevăzute în propunerea tehnică a furnizorului.
Când nu este menţionat nici un standard sau o reglementare aplicabilă se vor respecta standardele sau alte reglementări autorizate în ţara de origine a echipamentelor.
Ofertantul va asigura personal specializat pentru punerea in functiune.
Condiţiile generale şi specifice de natură tehnică sunt cele menţionate în specificaţiile tehnice ale produselor. Neîncadrarea în valorile (intervalele de valori) indicate pentru condiţiile tehnice, precum şi neasigurarea în totalitate a condiţiilor generale şi dotărilor specifice determină, de asemenea, descalificarea şi respingerea ofertelor în cauză.
Ofertantul are obligatia de a prezenta o listă a unitatilor service autorizate. Toate reviziile tehnice efectuate în perioada de garanţie, indiferent de nivelul de complexitate al acestora, conform carnetului service, vor fi gratuite (manopera si materiale, cu exceptia consumabilelor), în oricare dintre unităţile service.
Prin propunerea tehnică, furnizorul va asigura mentenanţa, atat la şasiu, cat si la instalatiile speciale.