1.APA MINERALA = 2332 LITRI
2.LAPTE UHT 3,5 % = 416 LITRI
3.CEAI ( NEGRU, VERDE, DIVERSE SORTIMENTE DE FRUCTE,ETC.-APA,MAX 8,5% AMBALAT LAPLICULETE A 1 - 5 GRAME) = 6 KG
4.PREPARATE DIN CARNE ( PRODUSE PRELUCRATE CONFORM TEHNOLOGIILOR SI A TRATAMENTULUI TERMIC SA ASIGURE AFUMAREA PRODUSELOR) SORTIMENTE:A)PIESE TRANSATE DE PORC FARA OS (COTLET , MUSCHIULET, CEAFA, ETC) B)MUSCHI, PLUPA, SPATA DE VITA.C)PULPE SI PIEPT DE PASAR...
1.APA MINERALA = 2332 LITRI
2.LAPTE UHT 3,5 % = 416 LITRI
3.CEAI ( NEGRU, VERDE, DIVERSE SORTIMENTE DE FRUCTE,ETC.-APA,MAX 8,5% AMBALAT LAPLICULETE A 1 - 5 GRAME) = 6 KG
4.PREPARATE DIN CARNE ( PRODUSE PRELUCRATE CONFORM TEHNOLOGIILOR SI A TRATAMENTULUI TERMIC SA ASIGURE AFUMAREA PRODUSELOR) SORTIMENTE:A)PIESE TRANSATE DE PORC FARA OS (COTLET , MUSCHIULET, CEAFA, ETC) B)MUSCHI, PLUPA, SPATA DE VITA.C)PULPE SI PIEPT DE PASARE DEZOSATE AMBALAT SI VID MAXIM 3 5 KG= 68,5 KG
5.CASCAVAL (GRASIME RAPORTATA LA SUBST.USCATA MIN 40%) = 41 KG
6.ZAHAR AMBALAT LA PLICULETE A 4-10 GRAME = 11,5 KG
7.LAMAI = 21,5
8.PAINE FELIATA = 107 KG