Achizitie de alimente norma 12 B si 12 D
1.APA MINERALA = 2332 LITRI
2.LAPTE UHT 2,5% = 416
3.CEAI (NEGRU ,VERDE,DIVERSE SORTIMENTE DE FRUCTE,AMBALAT IN PLICULETE A 1-5 GRAME). = 6KG
4.PREPARATE DIN CARNE ( PRODUSE PRELUCRATE CONFORM TEHNOLOGIILR SPECIFICE SI A TRATAMNENTULUI TERMIC CA AFUMAREA PRODUSELOR,COTLET,MUSCHIULET,CEAFA,PULPE ,SPATA DE VITA ,PULPESI PIEPT DE PASARE DEZOSATE AMBALATE SI VIDATE MAXIM 3-5 KG) 68,5
5....
Achizitie de alimente norma 12 B si 12 D
1.APA MINERALA = 2332 LITRI
2.LAPTE UHT 2,5% = 416
3.CEAI (NEGRU ,VERDE,DIVERSE SORTIMENTE DE FRUCTE,AMBALAT IN PLICULETE A 1-5 GRAME). = 6KG
4.PREPARATE DIN CARNE ( PRODUSE PRELUCRATE CONFORM TEHNOLOGIILR SPECIFICE SI A TRATAMNENTULUI TERMIC CA AFUMAREA PRODUSELOR,COTLET,MUSCHIULET,CEAFA,PULPE ,SPATA DE VITA ,PULPESI PIEPT DE PASARE DEZOSATE AMBALATE SI VIDATE MAXIM 3-5 KG) 68,5
5.CASCAVAL (GRASIME RAPORTATA LA SUBST.USCATA MIN 40%) = 41,5
6.ZAHAR(AMBALAT IN PLICULETE A 4-10 GRAME) = 11,5
7.LAMAI = 22 KG
8.PAINE FELIATA =107 KG