1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST.USCATA DE OAIE 47%,DE VACA 42% = 7 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 2 KG
3.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 18,50 KG
4.CITRICE (PORTOCALE) = 12,50 KG
5.DROJDIE PROASPATA DE BE...
1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST.USCATA DE OAIE 47%,DE VACA 42% = 7 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 2 KG
3.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 18,50 KG
4.CITRICE (PORTOCALE) = 12,50 KG
5.DROJDIE PROASPATA DE BERE = 0,20 KG
6. IAURT CU GRASIME MIN 2,8% LA AMBALAJ DE 0,175 G = 5 KG
7.LAMAI = 3,10 KG
8.LEGUME PROASPETE ARDEI GRAS BIANCA = 4 KG
9.CASTRAVETI = 1,5 KG
10.CEAPA VERDE = 4 KG
11.ROSII = 10,50 KG
12.MARAR SI PATRUNJEL = 1 KG
13.OUA DE GAINA CTG.A,MIN CLASA M,MIN 53 GR/BUC = 210 BUC
14.PAINE = 50 KG
15.SALAM DE VARA = 2,60 KG
16.SALAM VICTORIA = 3,10 KG
17.UNT PROASPAT (GRASIME MIN 65% LA AMBALAJ DE 15-20 G) = 2,60 KG
18.VARZA CALITATEA I = 14 KG