1.Piper negru macinat – 3 -kg = pulbere fina, omogena, fara particule grosiere si care trece integral prin sita cu ochiuri de 1 mm, de culoare cenusie. Miros si gust : caracteristic, picant si aromat, gust arzator, fara miros si gust strain de mucegai sau alt miros particular neplacut. Nu se admit adaosuri de substante in scopul mascarii defectelor, falsificarii sau ameliorarii proprietatilor organoleptice. Fara insecte vii...
1.Piper negru macinat – 3 -kg = pulbere fina, omogena, fara particule grosiere si care trece integral prin sita cu ochiuri de 1 mm, de culoare cenusie. Miros si gust : caracteristic, picant si aromat, gust arzator, fara miros si gust strain de mucegai sau alt miros particular neplacut. Nu se admit adaosuri de substante in scopul mascarii defectelor, falsificarii sau ameliorarii proprietatilor organoleptice. Fara insecte vii sau moarte sau fragmente ale acestora. 2.Izolat proteic soia – 150 kg (obtinut din boabe de soia nemodificate genetic,cu capacitate ridicata de legare a apei si cu procent minim de 1:4 la obtinerea gelului de soia care trebuie sa fie stabil si omogen), corespunzator standardelor in vigoare. 3.Viande Top Excelent – 30 kg ( sau echivalent = adjuvant functional pentru extensionare pe baza de fosfat, combinat cu antioxidant, ameliorator de gust, arome - care sa asigure produsului gust deosebit,inrosire si culoare stabile, feliabilitate perfecta, precum si capacitate ridicata de retinere a apei chiar si in cazul depozitarii indelungate a produsului ) 4.Amidon de cartofi 20 kg = nemodificat genetic , sub forma de pulbere de culoare alba, cu miros neutral si gust specific, utilizabil prin adaugare directa 5.Gel Strong – 10 kg -( sau ehivalent = adjuvant tehnologic pentru legarea apei in preparatele din carne si pentru emulsionare la sinereza redusa ,cu dozaj maxim de 4gr. / kg pasta si cu adaugare directa ) 6.Sfoara alimentara – 3 kg ; 7.Cutisin F50 Mahogany – 2400 ml -= membrana colagenica necomestibila , de culoare mahogany,disponibila la role si destinata salamurilor fierte si afumate, disponibila si la masinile automate de clipsat. Rezistenta la tratament termic – la zvantare pana la min. 90 grade,iar la fierbere pana la min. 75 grade 8.Usturoi granule – 10 kg- usturoi natural ,deshidratat , sub forma de granule , fara corpuri straine, culoare alb-galbui ,miros placut caracteristic de usturoi natural , fara mirosuri si gusturi straine. Sa fie inscriptionat cu data fabricatiei , termen de valabilitate si conditii de pastrare. 9.Pacomul Power UM – 10 kg - combinatie functionala din fibra vegetala pentru obtinerea emulsiei de slanina cu preparare la rece si cu procent de 1:10:20