Denumire produse: 1. Piper negru macinat – 7 kg pulbere fina, omogena, fara particule grosiere si care trece integral prin sita cu ochiuri de 1 mm, de culoare cenusie. Miros si gust : caracteristic, picant si aromat, gust arzator, fara miros si gust strain de mucegai sau alt miros particular neplacut.Nu se admit adaosuri de substante in scopul mascarii defectelor, falsificarii sau ameliorarii proprietatilor organoleptice. F...
Denumire produse: 1. Piper negru macinat – 7 kg pulbere fina, omogena, fara particule grosiere si care trece integral prin sita cu ochiuri de 1 mm, de culoare cenusie. Miros si gust : caracteristic, picant si aromat, gust arzator, fara miros si gust strain de mucegai sau alt miros particular neplacut.Nu se admit adaosuri de substante in scopul mascarii defectelor, falsificarii sau ameliorarii proprietatilor organoleptice. Fara insecte vii sau moarte sau fragmente ale acestora 2. Usturoi granulat - 15 kg- usturoi natural ,deshidratat , sub forma de fulgi , fara corpuri straine, culoare alb-galbui ,miros placut varavteristic de usturoi natural , fara mirosuri si gusturi straine. Sa fie inscriptionat cu data fabricatiei , termen de valabilitate si conditii de pastrare 3. Izolat proteic soia – 400 kg (obtinut din boabe de soia nemodificate genetic,cu capacitate ridicata de legare a apei si cu procent minim de 1:4 la obtinerea gelului de soia care trebuie sa fie stabil si omogen), corespunzator standardelor in vigoare 4. Viande Top Excelent – 75 kg (sau echivalent = adjuvant functional pentru extensionare pe baza de fosfat, combinat cu antioxidant, ameliorator de gust, arome - care sa asigure produsului gust deosebit,inrosire si culoare stabile, feliabilitate perfecta, precum si capacitate ridicata de retinere a apei chiar si in cazul depozitarii indelungate a produsului ) 5. Pacomul Power UM – 30 kg combinatie functionala din fibra vegetala pentru obtinerea emulsiei de slanina cu preparare la rece si cu procent de 1:10:20 6. Amidon de cartofi- 40 kg nemodificat genetic,sub forma de pulbere de culoare alba,cu miros neutral si gust specific,utilizabil prin adaugare directa.