Ambalat in vid la un gramaj de aprox.1,50 kg. in folie termocontractibila. Produs obtinut din lapte integral sau normalizat de vaca, in stare cruda sau pasteurizata, prin adaugare de culturi selectionate de microorganism si coagulare cu cheag, oparirea casului si maturarea acestuia. Aspect: suprafata neteda, curata, fara cute sau goluri, fara pete sau crapaturi, de culoare alb-galbui pana la galben, pentru branzeturile din...
Ambalat in vid la un gramaj de aprox.1,50 kg. in folie termocontractibila. Produs obtinut din lapte integral sau normalizat de vaca, in stare cruda sau pasteurizata, prin adaugare de culturi selectionate de microorganism si coagulare cu cheag, oparirea casului si maturarea acestuia. Aspect: suprafata neteda, curata, fara cute sau goluri, fara pete sau crapaturi, de culoare alb-galbui pana la galben, pentru branzeturile din lapte de vaca. Bucatile pot fi acoperite cu o pelicula protectoare uniforma, avizata conform dispozitiilor sanitare in vigoare. Culoare: de la alb la galben deschis uniforma in toata masa.Se admite intensificarea culorii galben catre marginile bucatilor. In sectiune: pasta curata, compacta, omogena, fara urme de mucegai, cu rare si mici ochiuri de fermentare. Se admit rare goluri alungite de formare si presare, incluziuni de grasime si grunji de trizoina. Pasta fina,onctuasa, usor elastica, la rupere se desface in fasii. Miros placut, caracteristic branzeturilor de pasta oparita, provenita din lapte de vaca, fara miros strain. Gust placut cu aroma specifica branzeturilor cu pasta oparita, provenite din lapte de vaca, potrivit de sarata, fara gust strain.Livrarea produsului se va face cu masini frigorifice destinate acestui scop, in conditii de igiena si temperatura,conform normelor in vigoare. Produsul va fi etichetat corespunzator si va fi insotit la livrare de certificat care sa-i ateste calitatea.Comanda se va emite de beneficiar in functie de consum