Ambalat in vid la un gramaj de aprox.1,50 kg. Produs obtinut din lapte integral sau normalizat de vaca, in stare cruda sau pasteurizata, prin adaugare de culturi selectionate de microorganism si coagulare cu cheag, oparirea casului si maturarea acestuia. Coaja sau suprafata neteda, curata, fara cute sau goluri, fara pete sau crapaturi, de culoare alb-galbui pana la galben, pentru branzeturile din lapte de vaca. Miros - plac...
Ambalat in vid la un gramaj de aprox.1,50 kg. Produs obtinut din lapte integral sau normalizat de vaca, in stare cruda sau pasteurizata, prin adaugare de culturi selectionate de microorganism si coagulare cu cheag, oparirea casului si maturarea acestuia. Coaja sau suprafata neteda, curata, fara cute sau goluri, fara pete sau crapaturi, de culoare alb-galbui pana la galben, pentru branzeturile din lapte de vaca. Miros - placut, caracteristic branzeturilor de pasta oparita, provenita din lapte de vaca, fara miros strain. Bucatile pot fi acoperite cu o pelicula protectoare uniforma, avizata conform dispozitiilor sanitare in vigoare.Livrarea produsului se va face cu masini frigorifice destinate acestui scop, in conditii de igiena si temperaturi, conform normelor in vigoare. Livrarea produsului se va face cu masini frigorifice destinate acestui scop, in conditii de igiena si temperaturi, conform normelor in vigoare. Produsul va fi etichetat corespunzator si va fi insotit la livrare de certificate care sa ateste calitatea.
Comanda se va emite de beneficiar in functie de consum