Este un produs natural obţinut prin prelucrarea termică prin pasteurizare a laptelui de vacă şi fermentat cu culturi selecţionate de bacterii lactice specifice (culturi liofilizate); - Este lapte bătut simplu. - Este obţinut în proporţie de 100 % din lapte de vacă. Nu conţine alte ingrediente. 2. Proprietăţi organoleptice - Are aspect de coagul fin, compact sau cu o consistenţă de smântână proaspătă, de culoare albă de lapt...
Este un produs natural obţinut prin prelucrarea termică prin pasteurizare a laptelui de vacă şi fermentat cu culturi selecţionate de bacterii lactice specifice (culturi liofilizate); - Este lapte bătut simplu. - Este obţinut în proporţie de 100 % din lapte de vacă. Nu conţine alte ingrediente. 2. Proprietăţi organoleptice - Are aspect de coagul fin, compact sau cu o consistenţă de smântână proaspătă, de culoare albă de lapte, cu gust plăcut caracteristic, acrişor, răcoritor. - Nu conţine substanţe conservante, alcalinizante, neutralizante sau alte substanţe străine de compoziţia laptelui. 3. Substanţe nutritive - Are un conţinut de 2 % unităţi de grăsime si min. 3,2 % substanţe proteice. 4. Termen de valabilitate - Are un termen de valabilitate de 30 de zile de la data fabricaţiei. 5. Ambalare, marcare, etichetare - pentru consumul individual al copiilor este ambalat în pahare de unică folosinţă, închise prin termosudare cu capace imprimate, cu un conţinut de 125 g şi pe care sunt consemnate urmatoarele elemente: Lapte bătut; conţine 2 % grăsime şi min. 3,2 % proteine; e 125 g; se pastrează la temperatura de 2-8 grade C; expiră la data de: ziua …luna….anul........; numar lot......; a se consuma imediat după deschidere; conţine lactoză. Valori nutriţionale la 100 g produs: lipide 2 g, din care acizi graşi saturaţi 1.19; glucide 4 g, din care zaharuri din lapte 4g; proteine 3,2 g, valoare energetică: 196.4 kj/ 47 kcal. Produs distribuit gratuit cf. OG 13 /2017. Este interzisă c