Feedback
I.D.: 33795029

Achizitie alimente

Data publicarii
12.02.19 Exista 85.802 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15000000-8
Pretul estimativ:
149,24 RON - 298,48 RON
15.776,80 RON - 19.721,00 RON
2.531,75 RON - 3.544,45 RON
4.797,00 RON - 7.195,50 RON
8.314,80 RON - 11.086,40 RON
1.465,75 RON - 2.345,20 RON
11.752,65 RON - 15.670,20 RON
650,26 RON - 1.625,65 RON
3.198,00 RON - 5.330,00 RON
1.838,85 RON - 1.961,44 RON
1.851,64 RON - 2.468,86 RON
2.217,28 RON - 3.325,92 RON
5.494,00 RON - 6.180,75 RON
4.637,10 RON - 8.501,35 RON
13.239,72 RON - 18.388,50 RON
2.078,70 RON - 3.464,50 RON
19,19 RON - 25,58 RON
879,45 RON - 1.172,60 RON
1.838,85 RON - 4.413,24 RON
9.562,02 RON - 10.297,56 RON
4.061,46 RON - 4.738,37 RON
7.515,30 RON - 8.767,85 RON
3.997,50 RON - 4.797,00 RON
550,06 RON - 641,73 RON
8.581,30 RON - 9.194,25 RON
1.705,60 RON - 2.558,40 RON
2.611,70 RON - 3.656,38 RON
3.411,20 RON - 4.093,44 RON
9.594,00 RON - 11.512,80 RON
4.637,10 RON - 5.564,52 RON
5.756,40 RON - 6.140,16 RON
2.824,90 RON - 3.389,88 RON
2.398,50 RON - 3.198,00 RON
1.010,57 RON - 1.263,21 RON
6.982,30 RON - 7.680,53 RON
273,75 RON - 342,19 RON
2.878,20 RON - 4.317,30 RON
7.291,44 RON - 9.721,92 RON
3.464,50 RON - 4.157,40 RON
5.564,52 RON - 7.419,36 RON
3.453,84 RON - 5.180,76 RON
7.995,00 RON - 9.594,00 RON
2.609,57 RON - 2.935,76 RON
1.385,80 RON - 2.132,00 RON
2.004,08 RON - 3.006,12 RON
10.233,60 RON - 11.939,20 RON
1.998,75 RON - 2.798,25 RON
5.729,75 RON - 8.021,65 RON
2.835,56 RON - 2.984,80 RON
1.599,00 RON - 1.998,75 RON
15.302,43 RON - 20.403,24 RON
10.073,70 RON - 11.512,80 RON
4.557,15 RON - 6.076,20 RON
173,23 RON - 242,52 RON
8.693,23 RON - 9.935,12 RON
6.523,92 RON - 9.785,88 RON
5.596,50 RON - 7.835,10 RON
783,51 RON - 914,10 RON
639,60 RON - 719,55 RON
4.317,30 RON - 5.756,40 RON
2.878,20 RON - 3.357,90 RON
2.245,00 RON - 3.453,84 RON
1.023,36 RON - 1.705,60 RON
2.132,00 RON - 3.464,50 RON
639,60 RON - 1.119,30 RON
1.865,50 RON - 2.611,70 RON
380,56 RON - 431,30 RON
6.443,97 RON - 8.591,96 RON
6.737,12 RON - 10.105,68 RON
4.221,36 RON - 5.863,00 RON
191,88 RON - 281,42 RON
10.233,60 RON - 11.512,80 RON
1.286,66 RON - 1.513,72 RON
383,76 RON - 511,68 RON
8.730,54 RON - 9.977,76 RON
6.182,80 RON - 8.037,64 RON
932,75 RON - 1.007,37 RON
6.769,10 RON - 7.446,01 RON
373,10 RON - 405,08 RON
117,26 RON - 234,52 RON
6.822,40 RON - 8.528,00 RON
2.558,40 RON - 4.093,44 RON
9.354,15 RON - 10.073,70 RON
14.924,00 RON - 18.655,00 RON
13.911,30 RON - 18.548,40 RON
426,40 RON - 460,51 RON
1.279,20 RON - 1.790,88 RON
1.838,85 RON - 3.677,70 RON
831,48 RON - 1.039,35 RON
799,50 RON - 906,10 RON
 
 
Locul realizarii:
Călăraşi
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
66. Lamai proaspete, Intregi, curate, sanatoase, fara atacuri de boli sau insecte care sa le faca improprii consumului, fara semne organoleptice de alterare, modificare a aspectului culorii, consistentei, gustului, mirosului; fara urme de contact cu rozatoarele; fara gust slab aromat, astringent, fad, sau miros strain de natura produsului; fara contaminatii peste limitele admise de normele igienico-sanitare în ...
66. Lamai proaspete, Intregi, curate, sanatoase, fara atacuri de boli sau insecte care sa le faca improprii consumului, fara semne organoleptice de alterare, modificare a aspectului culorii, consistentei, gustului, mirosului; fara urme de contact cu rozatoarele; fara gust slab aromat, astringent, fad, sau miros strain de natura produsului; fara contaminatii peste limitele admise de normele igienico-sanitare în vigoare; Fructele nu trebuie sa prezinte însusiri negative ca: pulpa moale, fainoasa, fermentata, supracoapta, cu pete neuniform colorate, sticloasa; tesuturi lemnificate, fibroase.. 27. Lebar, Fabricat din ficat de porc, sorici, slanina , condimente naturale, adaosuri specifice de aditivi si derivate proteice de origine vegetala si animala.Produs fabricat în membrana naturala sau în membrana artificiala prin fierbere.. 39. Lapte pasteurizat 1/1(vrac), Lapte pasteurizat grasime 2% ambalat la pungi de 1 litru, trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara mirosuri straine. 51. Tarate, Proprietati fizice Umiditate – max. 14,5% Continut de proteina bruta – min 13% Fier (sub forma de pulbere mg/kg) – max 5% Nu se admit impuritati ( pamânt, pietris, parti lemnoase, etc) sau infestari cu daunatori. Sacii pentru ambalarea tarâtelor trebuie sa fie întregi, curati, fara miros particular si neinfestati cu daunatori ai depozitelor. Sacii trebuie sa fie bine închisi la gura si vor fi marcati cu o eticheta pe care se înscriu urmatoarele mentiuni minime: - marca sau denumirea unitatii producatoare; - data macinarii ( ziua, luna, anul ) - STAS 5785-81 - termen de garantie - greutate 25 kg sau 30 kg/sac. Termenul de garantie al tarâtei este de cel putin 30 de zile.. 10. Dovlecei proaspeti, Legumele trebuie sa fie sanatoase, proaspete, curate, fara urme de produse fitosanitare sau ingrasamant; fara pete, fara lovituri cauzate de ger sau arsuri de soare, fara gust si miros strain. Gradul de maturare trebuie sa permita transportul si manipularea normala pana la locul de livrare.. 21. Cremwusti din pui, Cremwusti din carne pui ambalati la punga. Bucati cilindrice cu lungimea de 11-12 cm, diametrul de 20mm,invelis continuu nedeteriorat , suprafata curata , nelipicioasa. Nu se admit aglomerari de suc, glatina si grasime sub membrana. Fara corpuri straine, fragmente de os, flaxuri. Gust si miros specific produsului proaspat si a condimentelor folosite. Fara gust si miros strain (acru, mucegai, ranced). Continut: 80% carne, apa max. 20%, grasime 26%, proteina 10%, sare 3%.. 12. Varza alba, Capatani tari, mature, neatacate de daunatori sau boli, aspect corespunzator.. 9. Rosii proaspete, Rosii sortate, intregi, sanatoase , curate ,proaspete, cu coaja tare, fara urme de lovituri sau stricaciuni, aspect frumos. 83. Pipote pui, Pipote de pui congelate, ambalate in folie de 1 kg. 19. Carnati de porc proaspeti, Produs malaxat fiert, in membrana naturala comestibila. Contine minim 80% carne de porc, cu amestec de contine, condimente naturale, care vor corespunde standardelor in vigoare,produsul va fi insotit de declaratie de conformitate.. 22. Carne tocata, Refrigerata ,fara miros neplacut, culoare specifica tipului de carne utilizata, continut redus de grasimi; fara semne de alterare, nu este lipicioasa si nu contine coloranti alimentari sau conservant si fara os, sa prezinte aspect, gust si miros caracteristic produsului, fara semne de infestare si miros neplacut, sa fie insotita obligatoriu de certificat sanitar veterinar semnat de persoanele autorizate. .(medicul de abator) precum si de certificar de calitate. 89. Oase garf porc, Oasele garf sunt oasele sirei spinarii, cu treimea superioara a coastelor, provenite de la jumatatile de porc, dupa înlaturarea slaninii de acoperire si a musculaturii din zona respectiva fiind utilizate pentru prepararea ciorbelor.. 6. Ceapa, Ambalata la sac de plasa cal. I, bulbi intregi,sanatosi, fara vatamari produse de ger, insolatie, lovituri, striviri, fara umiditate exterioara, fara atacuri vizibile de boli sau daunatori, fara miros sau gust strain, neincoltita;. 41. Smantana 12 %, Culoare – aspect alb, alb-mat, uniforma ; miros (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat, specific ; gust (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat, 12% grasime, ambalajul trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara mirosuri straine. 32. Rosii in bulion 720gr, Tomate intregi sau jumatati,in bulion de tomate, gust si miros placut , dulceag acrisor specific rosiilor. Borcanele trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara bombaje sau mirosuri straine. 16. Ciuperci in apa, borcan 720 gr, Ciuperci întregi, (sau taiate felii, de diferite forme si marimi) cu voalul intact, fara ciupituri provocate de boli, insecte, fara larve libere în lichid. Se admit, la un procent de 10% din greutatea ciupercilor, voaluri plesnite sau de culoare mai închisa. Piciorul taiat perpendicular pe lungime, la max. 10mm. de la baza palariei. Diametrul palariei de 15 -25mm. (grosimea unei felii este de 3-6mm) Se admite prezenta bucatilor rezultate la taierea ciupercilor.. 11. Castraveti proaspeti, Legumele trebuie sa fie sanatoase, proaspete, curate, fara urme de produse fitosanitare sau ingrasamant; fara pete, fara lovituri cauzate de ger sau arsuri de soare, fara gust si miros strain. Gradul de maturare trebuie sa permita transportul si manipularea normala pana la locul de livrare.. 90. Aripi de pui, Aripi de pui, aspect exterior curat, fara resturi de pene sau fulgi; pielea cu suprafata uscata de culoare alb-galbuie, grasimea stralucitoare tot alb-galbuie, fara gust si miros strain.. 84. Tacamuri de pasare, Tacamuri pui cu aripi congelat ,carne are culoare uniforma, fara zone vinete in zona copanelor sau a aripilor; dupa decongelare suprafata este umeda, iar in sectiune neteda, umeda, nelipicioasa, fara urme de alterare; pielea are culoare intre galben si alb sidefiu, cu nuante spre roz; musculatura are consistenta ferma, elastica, neinmuiata; gust si miros caracteristice, placute, fara gusturi si mirosuri straine. 75. Ficat de pui, Ficat bine curatat de cheaguri sau sange, nemurdarit de continut intestinal sau de alte impuritati, intreg din punct de vedere anatomic, are consistenta normala, nemodificata, cu miros caracteristic. Nu prezintea pete negre, semne de infestare cu paraziti. Consistenta: ferma si elastica, atat la suprafata cat si in sectiune. Culoare: la suprafata, pelicula rosie de nuanta caracteristica. Miros si gust caracteristic, fara mirosuri straine. 38. Ulei rafinat pentru uz alimentar 1/1, Ambalajele asigura pastrarea integritatii si calitatii produselor pe timpul depozitarii si transportului, sunt curate, uscate, fara miros. 30. Zarzavat ciorbe 720gr., Produs ambalat in borcane de 720 ml.,compus din amestec de morcov,telina ,pastarnac, si patrunjel,legume sanatoase, fierte si sterilizate, cu continut limpede sau slab opalescent, cu usoare depuneri de fragmente de legume, cu continut de legume raportat la masa uscata de 55% si max, 1,5 % clorura sodiu, trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara bombaje sau mirosuri straine.. 81. Morcov in apa /borcan 720 gr, Morcov in apa conservat, ambalat in borcane de 720 gr. 29. Peste congelat, trunchi macrou, Produs calitatea I-a, congelat, fara miros neplacut, fara suprafata lipicioasa. Pestele congelat, solzi stralucitori si pielea lucioasa, ambalat la 1 kg.. 36. Fasole verde 720 gr, Borcan 720 gr, contine fasole verde sau galbena pastai, legume sanatoase, fara codite sau alte impuritati, conservate si sterilizate in apa. Borcanele trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara bombaje sau mirosuri straine.. 35. Dulceata diferita 370 gr, Borcan de 420 gr., cu diverse fructe (caise, piersici, prune, etc.) Borcanele trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara bombaje sau mirosuri straine. 53. Paine alba clorida 300 gr, Proprietati organoleptice : Aspect : format lung cu sau fara intepaturi; neteda,mata, culoare galben-auriu ; Miez : masa uniforma, fara urme de faina neframantata la apasare usoara sa revina la starea initiala Aroma si gust - placut , cu sare , caracteristic produsului , fara a fi acru sau amar ; Semne de alterari microbiene - lipsa Proprietati fizico - chimice- umiditatea miezului max.43%-aciditate : max. 3 Cantitatea 300g Termen de valabilitate – 36 h. 14. Portocale, Intregi, curate, sanatoase, fara atacuri de boli sau insecte care sa le faca improprii consumului, fara semne organoleptice de alterare, modificare a aspectului culorii, consistentei, gustului, mirosului; fara urme de contact cu rozatoarele; fara gust slab aromat, astringent, fad, sau miros strain de natura produsului; fara contaminatii peste limitele admise de normele igienico-sanitare în vigoare; Fructele nu trebuie sa prezinte însusiri negative ca: pulpa moale, fainoasa, fermentata, supracoapta, cu pete neuniform colorate, sticloasa; tesuturi lemnificate, fibroase.. 37. Compoturi diferite 720gr, Borcan de 720 gr., cu diverse fructe (caise, piersici, prune, struguri, mere, pere, etc.) Borcanele trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara bombaje sau mirosuri straine. 15. Ciuperci proaspete, Specific soiului pot fi pleurotus,champion,butoni,proaspete,curate. 8. Ardei gras, Aspect exterior neted, proaspat, fara pete sau gauri ,culoare spcifica soiului. 13. Mere, Mere trebuie sa fie intregi si sanatoase (sunt excluse in toate cazurile merele atacate de boli, criptogamice sau fiziologice care le fac improprii pentru consum); curate (lipsite in mod practic de substante straine vizibile), fara umiditate anormala; fara gust si/ sau miros strain. Merele trebuie sa aiba forma, marimea si coloratia caracteristica soiului. Pulpa trebuie sa fie lipsita de orice fel de deteriorari.. 23. Ceafa de porc, Ceafa de porc cuprinde musculatura din regiunea cervicala delimitata anterior de de prima vertebra cervicala si posterior de taietura ce trece intre coastele 5 si 6. Carnea nu trebuie sa prezinte fenomene de PSE si DFD. 18. Pui congelat, Pui congelat fara cap gat si gheare ambalat la punga. 42. Unt , pachet 200 gr, pachete de 200 grame in hartie aluminizara. 5. Morcov, Morcovi cu aspect proaspat, întregi neramificati, curati, sanatosi, fara lovituri mecanice,netrecuti în tija florala, nelemnificati, fara umiditate exterioara anormala, cu frunzele retezate,fara gust si/sau miros strain. 44. Branza de vaci dulce 12 % grasime, Branza de vaci proaspata, grasime minim 12%.cu gust placut, fara tente de amarui sau acru ,ambalajul trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara mirosuri straine. 1. Oua consum, Oua categoria I, ambalate in cofraje ,inscriptionate cu datele de productie cf.prevederilor legale in vigoare, produsul respecta STAS si normele sanitar veterinare, sunt insotite de declaratie de conformitate ,certificat sanitar veterinar si certificat de calitate.. 72. Dovlecei in apa /borcan 720 gr, Produs ambalat in borcane de 720 ml.,compus din dovlecei, trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara bombaje sau mirosuri straine. 4. Usturoi, Capatani intregi,sanatoase,neatacate de boli sau daunatori,neincoltit, fara mucegai.. 33. Pasta tomate (bulion), 720 gr, Pasta de tomate concentrata 28%-30% borcan sau cutie metalica de 720g. 47. Cascaval 60 %, Cascaval din lapte de vaca pasteurizat, grasime conform STAS; ambalajul trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara mirosuri straine. 3. Vinete, Aspect exterior lucios, fara stricaciuni sau lovituri, faza optima pentru consum.. 54. Paine alba aclorida 300 gr, Proprietati organoleptice : Aspect : format lung cu sau fara intepaturi; neteda,mata, culoare galben-auriu ; Miez : masa uniforma, fara urme de faina neframantata la apasare usoara sa revina la starea initiala Aroma si gust - placut , fara sare , caracteristic produsului , fara a fi acru sau amar ; Semne de alterari microbiene - lipsa Proprietati fizico - chimice- umiditatea miezului max.43%-aciditate : max. 3 Cantitatea 300g Termen de valabilitate – 36 h. 24. Pulpa de porc, Carne superioara, slaba, fara cheaguri de sânge sau portiuni murdare, fara oase, cartilagii sau sorici, culoare roz deschis.. 46. Iaurt 2.8 % 200 gr, Iaurt natural, obtinut din lapte de vaca, grasime 2.8%,ambalat si sertizat ermetic cu folie de aluminiu in pahar de 0.200 gr. ambalajul trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara mirosuri straine. 2. Cartofi, Cartofi albi si rosii,sanatosi,intregi,curati,fara umiditate exterioara,fara corpuri straine,neincoltiti, calibru minim 60 mm--max 100 mm ,ambalati la saci aerisiti. 45. Branza topita (cutie x 8 buc) 140 gr, Branza topita din lapte de vaca, ambalata in cutii de 140g cu 8 buc/cutie. 49. Faina de grau, Culoare alba cu nuanta galbui, fara miros de mucegai, de incins sau alt miros strain, ambalata in saci de 40 kg.. 73. Prajitura Magura, Prajitura cu blat si crema de diferite arome 35 gr. 43. Branza telemea min. 40 % grasime, Branza telemea de vaca, obtinut din lapte de vaca,putin sarata,fara miros si gust strain,aspect placut, grasime minim 40%. Ambalajul trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara mirosuri straine. 60. Biscuiti 100gr/pachet, Biscuti glutenosi, zaharosi, spritati comuni, cu crema sau cu adaosuri nutritive Culoare- aspect: specific produsului în functie de aroma utilizata la fabricare. Miros: aromat, specific produsului fara miros de mucegai, statut sau alt miros strain. Gust: dulceag, specific aromei. Corpuri straine. In continutul produsului nu se admite prezenta corpurilor straine, insectelor sau acarienilor în nici un stadiu de dezvoltare. Ambalare: în cutii din carton; produsul va fi subambalat în folie de celofan. Livrarea: lunar, numai pe baza de comanda. Termen valabilitate: min.60 zile de la data livrarii.. 64. Otet 1/1, Otet alimentar din vin(fermentatie) 9 grade ambalaj la 1 litru. 34. Mazare boabe 720 gr, Miros, gust: specific legumelor proaspete, fara gust si miros strain. 77. Fulgi de cartofi, Fulgi cartofi, emulsificator (mono si digliceride ale acizilor grasi), stabilizator (difosfat disodic), antioxidanti (palmitat de ascorbil), conservant (metabisulfit de sodiu), colorant natural (curcuma).. 80. Masline, Masline negre (101-110), ambalate la cutie de 2,5kg.. 7. Fasole boabe cu bob lung, Fasole boabe uscata cu bob mediu sau mare,curata ,negerminata ,impuritati maxim 2%, pachete de 1 kg, fara urme de atac de daunatori. 62. Turta dulce 100 grpachet, Turta dulce cu cacao sau cu vanilie. 48. Orez decorticat, bob lung, Orez decorticat, calitate extra, bob curat,alb,sparturi(max.7%), fara boaba gipsate sau galbene. ambalajul trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara mirosuri straine. 71. Delikat, Condiment ambalat la punga de 1KG. 67. Miere de albine, ambalata casete 10-15 gr, Miere naturala poliflora ambalata la casete de 20 gr.. 65. Sare, Sare de bucatarie iodata ,ambalat la sac de 25kg sau in ambalaje mai mici , in functie de necesitati. 82. Piper, Piper negru boabe, ambalat la punga de 1kg. 87. Vopsea de oua, plic x 20 gr, Vopsea oua diverse culori,ambalata in plic 20 gr. 31. Spanac 720gr, frunze de spanac, taiate, selectate, spalate, supuse procesului de congelare rapida. Nu contina conservanti,coloranti , arome artificiale sau amelioratori interzisi, miros, gust: specific legumelor proaspete, fara gust si miros strain. 52. Gris, Culoare: alb verzui, gust putin dulceag, fara gust amar sau acru, miros placut, fara miros de mucegai, de încins sau alt miros strain ambalajul trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara mirosuri straine. 58. Fidea, Fidea ambalata la 500 gr, calitate superioara;sigilata, pe eticheta este trecuta firma producatoare , termenul de valabilitate conform UE, calitate superioara. 88. Zahar vanilat, plic x 5 gr, Zahar vanilat la pliculet 8g. 63. Ceai ( cutie cu 20 plicuri ), Ceai din plante si fructe prezentare la pliculete de 1-2 grame, ambalate in cutii de 20-80 pliculete fara conservanti , coloranti sau substante straine. 74. Biscuiti tip Eugenia, pachet 65 gr, Eugenii cu crema de cacao sau fructe,pachet 65 gr. 69. Cacao pachet 100 gr, Cacao pudra. 68. Banane proaspete, Intregi, curate, sanatoase, fara atacuri de boli sau insecte care sa le faca improprii consumului, fara semne organoleptice de alterare, modificare a aspectului culorii, consistentei, gustului, mirosului; fara urme de contact cu rozatoarele; fara gust slab aromat, astringent, fad, sau miros strain de natura produsului; fara contaminatii peste limitele admise de normele igienico-sanitare în vigoare; Fructele nu trebuie sa prezinte însusiri negative ca: pulpa moale, fainoasa, fermentata, supracoapta, cu pete neuniform colorate, sticloasa; tesuturi lemnificate, fibroase.. 70. Cimbru, ambalat la plic de 10 gr, Cimbru uscat ambalat la pachet de 10 g. 56. Foi de placinta pachet 400 gr, Foi de placinta congelate ambalate in pachete cu greutatea de 500 gr. 78. Muraturi diferite/borcan 4250 ml, Muraturi asortate (morcovi,conopida,gogonele,gogosari si varza) 4250 ml. 55. Cozonac 500 gr, Cozonac cu diverse umpluturi (mac, rahat, nuca, stafide), ambalati la 500g.. 85. Stafide pachet 100 gr, Struguri deshidratati proveniti din soiuri de masa fara samburi. Bobite de forma ovala-turtita cu incretituri caracteristice procesului de deshidratare. Fructe intregi min 80% cu gust placut dulce-acrisor, specific. Culoare galbena pana la castaniu inchis in functie de soiul strugurilor. 40. Lapte praf 26 %, Lapte praf 26% grasime ambalat la saci de 25 kg trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara mirosuri straine. 61. Napolitane 100 gr/pachet, Napolitane cu aroma de cacao, vanilie si fructe Culoare- aspect: specific produsului în functie de aroma utilizata la fabricare. Miros: aromat, specific produsului fara miros de mucegai, statut sau alt miros strain. Gust: dulceag, specific aromei. Corpuri straine. In continutul produsului nu se admite prezenta corpurilor straine, insectelor sau acarienilor în nici un stadiu de dezvoltare. Ambalare: în cutii din carton; produsul va fi subambalat în folie de celofan. Livrarea: lunar, numai pe baza de comanda. Termen valabilitate: min.60 zile de la data livrarii.. 76. Foi dafin, plic 100 gr, Foi de dafin uscate,macinate si ambalate in pungi de 100 gr.. 57. Zahar alb, Zahar alb,ambalat la saci de 50 kg.umiditate max.0.06%, zaharoza min. 99.80%. 50. Malai, Culoare: galben portocaliu, specific porumbului din care provine, gust placut, specific miros caracteristic,ambalata in saci de 40 kg. ambalajul trebuie sa fie etichetate cu numele firmei producatoare, cu data fabricatiei si data expirarii, fara mirosuri straine. 59. Paste fainoase(spaghete), Paste fainoase scurte ambalate la 5 kg ( melci, spirale.), calitate superioara;sigilata, pe eticheta este trecuta firma producatoare , termenul de valabilitate conform UE, calitate superioara. 17. Pulpe de pasare, Pulpele de pasare trebuie sa provina de la animale sanatoase sacrificate in abatoare, examinate din punct de vedere sanitar-veterinar. Pulpele de pasare se prelucreaza conform instructiunilor generale de fabricatie cu respectarea legilor sanitare si sanitar-veterinare in vigoare. Pulpe calitatea I-a, fara resturi de fulgi, fara miros.. 86. Sunculita taraneasca, Bucata de carne (pulpa) de porc cu soric de forma si dimensiuni neregulate. Culoarea este brun-roscata, specifica sortimentului, fara cartilagii si flaxuri tari, consistenta semitare. Gustul este placut, specific sortimentului fiert si afumat, fara gust si miros strain.. 25. Costita afumata, Fara miros neplacut, culoare specifica tipului de carne utilizata, continut redus de grasimi; fara semne de alterare, nu este lipicioasa si nu este colorata cu coloranti alimentari. fara os, sa prezinte aspect, gust si miros caracteristic produsului, fara semne de infestare si miros neplacut, sa fie insotita obligatoriu de certificat sanitar veterinar semnat de persoanele autorizate (medicul de abator) si insotit de certificat de calitate. 26. Salam de porc, Salam de porc, produs obtinut prin afumare si fierbere in conditii de climatizare controlate. Produsul contine min. 80% carne pulpa porc, carne porc lucru, slanina, apa, condimente si arome naturale (piper, usturoi, boia si sare).. 28. Toba de casa, Toba din carne si organe de porc, sare, condimente naturale si fiert.. 79. Kaiser, Bucati de piept dezosat ,aproximativ dreptunghiulare,fasonate cu dimensiuni de 30-60 cm lungime si 15-20 cm latime cu sorici, -bucati cu suprafata curata de culoare brun roscat specific produsului fiert si afumat,-aspect pe sectiune: carne de porc de culoare roscata intrepatrunnsa de straturi de slanina de culoare alb galbui. 20. Carnati de porc afumati, Produs malaxat fiert si afumat in membrana naturala comestibila. Contine minim 80% carne de porc, cu amestec de contine, condimente naturale, care vor corespunde standardelor in vigoare,produsul va fi insotit de declaratie de conformitate..
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu