Feedback
I.D.: 98638714

Achizitie alimente

Data publicarii
14.06.24 Exista 107.005 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15000000-8
Pretul estimativ:
840,00 RON - 840,00 RON
1.610,00 RON - 1.610,00 RON
100,00 RON - 100,00 RON
840,00 RON - 840,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
60. Telina radacina, 200 kg - Aspect exterior neted, fara stricaciuni, lovituri sau gauri, proaspat, calitatea I, nedeshidratat, culoare alba. 61. Sare fina, 100 kg - sare recristalizată iodată, calitatea I, ambalată în cutie de carton la un gramaj net de 1 kg. Culoare alba, fără gust şi miros străin, fără corpuri străine.. 15. Delikat, 70 KG - Produs obtinut d...
60. Telina radacina, 200 kg - Aspect exterior neted, fara stricaciuni, lovituri sau gauri, proaspat, calitatea I, nedeshidratat, culoare alba. 61. Sare fina, 100 kg - sare recristalizată iodată, calitatea I, ambalată în cutie de carton la un gramaj net de 1 kg. Culoare alba, fără gust şi miros străin, fără corpuri străine.. 15. Delikat, 70 KG - Produs obtinut din legume deshidratate (morcov, ardei, pastarnac radacina, patrunjel frunze, ceapa, praz, usturoi, extract de varza, rosii, extract de leustean), condimente. 59. Pastarnac, 200 kg - Aspect proaspat, intreg, neramificat, curatat, sanatos, fara lovituri mecanice, fara umiditate exterioara anormala, fara frunze, fara gust si miros strain. 54. Zahar, 1200 kg - Tos, cristalizat, de calitate superioara, culoare alb-lucios, curat, fara impuritati, gust dulce, fara miros sau gust strain, ambalat in punga transparenta sau de hartie 1kg. 38. Paste fainoase (macaroane, melcisori, scoici), 500 kg - macaroane,melcisori, aspect:suprafata neteda, mata, fara urme de faina neframantata ,indoituri usoare si deformate, culoare alba uniforma,fara miros sau gust strain, ambalate la pungi de maxim 5 kg. 56. Cimbru plic 8g, 150 buc - Frunze maruntite, uscate, de culoare verde, cu gust si miros specific,. 6. Cacao, 7 KG - cacao pudra cu continut redus de grasime, pulbere fina in toata masa produsului, culoare brun inchis, gust si miros aromat. 47. Sare de lamaie plic 8g, 300 buc - Aspect: cristale nelipicioase, lucioase, fara aglomerdri uscate, culoare: alba pana la slab galbuie, gust si miros: acru, fara gust si miros strain. 52. Ulei floarea soarelui pet 1l, 600 lt - Ulei de floarea soarelui, dublu rafinat, ambalat in recipiente de 1l, aspect limpede, fara depuneri, fara gust si miros strain. 20. Foi de dafin plic 4gr, 200 BUC - Sa nu contina corpuri straine de natura produsului,culoarea,gustul si aroma sa fie specifice produsului. 11. Castraveti la otet 720gr, 500 BUC - castraveti intregi, sanatosi, consistenti, tari, apa, otet, zahar, sare, fara conservanti, aspectul lichidului sa fie limpede, gustul si mirosul: acrisor, caracteristic legumelor fierte in otet, condimentat. fara gust si miros strain. 23. Gris 500gr, 500 BUC - Culoare alb-galbuie, cu aspect granulos, fara corpuri si mirosuri straine, livrat in ambalaje care sa mentina si sa nu deterioreze calitatea produsului. 17. Fasole galbena/verde 720gr, 900 BUC - Pastai fasole galbena/verde, taiate, selectate, spalate, fara coloranti , arome artificiale sau amelioratori interzisi; produs obtinut din fasole proaspata, curata, fara frunze sau tulpini. legume intregi sau divizate, apropiate ca marime, culoare si grad de coacere, acoperite cu solutie de sare, cu gust si miros placut, caracteristic legumelor fierte, fara gust si miros strain. Fasole galbena si verde conservata la borcan de sticla cu capacitate de 720 ml.. 41. Piper macinat plic 17g, 200 buc - Obtinut prin macinarea piperului, sub forma de pulbere fina, fara corpuri straine sau impuritati, livrat in ambalaje care sa nu modifice proprietatile produsului. 58. Usturoi plic 15g, 150 buc - Aspect: granule, fara corpuri straine si impuritati, gust intens; aroma deosebita, Miros: de usturoi, specific produsului. 29. Mazare 720gr, 900 BUC - boabe de mazare rehidratate de culoare verde, pâna la verde galbui, apropiate ca marime nu se admit corpuri straine (boabe de porumb, fasole, samburi etc) miros si gust caracteristic mazarii fierte, fara gust si miros strain(acru, fermentat,mucegait).. 49. Smantana 12% galetusa 900gr, 300 buc - Masa omogena, fara impuritati , consistenta vascoasa, culoare alb uniform in toata masa, miros si gust placut caracteristic slab acrisor si aromat specific de fermentatie lactica, fara gust si miros strain. 45. Rosii in bulion borcan 720gr, 1100 buc - Rosii marime medie, intregi, coapte, bulionul trebuie sa prezinte o masa omogena, densa, sa nu prezinte semne de alterare (fermentatie, mucegai; mirosul si gustul sa fie placute caracteristice tomatelor (nu se admite gust si miros strain de fermentare, afumare sau caramelizare, mucegai), culoarea trebuie sa fie fie rosu aprins pana la caramiziu uniforma in toata masa. Concentratia de tomate trebuie sa fie de minim 30%.. 19. Fidea vrac, 50 KG - Produs fabricat din faina de grau de calitate superioara,fara gust sau miros strain, livrata in ambalaje care sa mentina calitatile produsului. 48. Sare vrac, 100 kg - Sare comestibila pentru uz alimentar, aspect si consistenta specifica, culoare specifica, miros si gust caracteristic, fara impuritati, ambalata la sac de maxim 25kg. 2. Branza proaspata de vaci, 200 KG - Pastă omogenă, curată, fără scurgere de zer, pastă fină, moale, untoasă, cremoasă, de culoare albă până la alb-gălbuie, uniformă în toată masa, cu gust plăcut, de fermentaţie lactică, fără miros străin( acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii, etc).. 57. Leustean plic 6g, 150 buc - Frunze maruntite, uscate, de culoare verde, cu gust si miros specific. 22. Gogosar in otet 720gr, 500 BUC - Sferturi sau jumatati de ardei gogosar sanatos, fara pete de culoare sau urme de mucegai, conservati in otet cu mirodenii, ambalati in borcane de 720g. Consistenta: legume fierte usor crocante. Aspectul lichidului sa fie limpede. Gustul si mirosul:acrisor, caracteristic legumelor fierte in otet, condimentat, fara gust si miros strain. 26. Malai, 300 - Malai grisat obtinut din macinarea poumbului, calitatea I, culoare galben-portocalie, lipsa impuritati si mirosuri, cu valoare nutritiva ridicata, miros si gust caracteristic, ambalat in pungi de 1kg care sa mentina calitatea produsului. 50. Spaghete, 200 kg - Suprafata neteda, fara urme de faina, translucide, in sectiune cu aspect sticlos, culoare alb-galbuie uniforma, gust si miros caracteristic, fara gust si miros strain. 53. Unt de masa 65% grasime, 200 kg - Culoare alb galbuie pana la galben deschis, uniforma in toata masa, cu luciu caracteristic la suprafata, fara impuritati. Sa aiba masa compacta, omogena, nesfaramicioasa, consistenta. Sa aiba gust specific, fara gust strain. Sa fie vizibil marcat cu data expirarii. Ambalat in pachete de 200g.. 14. Faina, 110 KG - Faina alba tip 650 din grau , culoare alba, miros placut, fara particule grosiere, fara miros de mucegai, fara prezenta insectelor sau altor corpuri straine, livrata in ambalaje de 1 kg care sa mentina calitatea produsului. 21. Gem fructe 360gr, 600 BUC - Calitate superioara, aspect si consistenta masa gelificata si onctuoasa de fructe, care nu curge pe suprafata orizontala, miros si gust caracteristic fructelor, gust placut, dulce, culoare corespunzatoare fructelor. 3. Branza telemea slab sarata, 1000 KG - Branza de vaci, masa compacta, legata, de consistenta uniforma, bucati intregi, cu suprafata curata, culoare alba, pana la alba cu nuanta galbuie , gust placut, usor sarat, grasime 55-60%. Consistenta ferma, se rupe usor fara a se sfarama. Miros: nu se admit mirosuri straine: de amar, de iod, de furaj, de fermentatie straina. 39. Pateu porc 200gr, 1800 buc - produs din ficat de porc,cu continut de minim 15% ficat, sub forma de pasta cremoasa tartinabila, fara mirosuri si gusturi improprii produsului, ambalat in cutii metalice cu cheita, nebombate, inchise etans, fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare in limba romana, insotit de certificat de calitate si conformitate.. 27. Margarina caserola 500g, 320 BUC - Produs vegetal cu consistenta cremoasa, tartinabila, gust placut, culoare galbuie, ambalata in cutii care sa mentina si sa nu modifice calitatile produsului. 34. Otet 1l, 90 lt - otet din vin,aciditate 9 %,lichid limpede, fara acizi minerali, culoare alba, miros intepator. 36. Paine 400gr, 17000 buc - Paine alba, franzela, proaspata, gust placut, caracterisitic painii bine coapte, uniforma, rumena,miez bine afanat, fara impuritati. 32. Napolitane vrac, 330 kg - Sa fie crocante, umplute cu crema de cacao sau vanilie minim 60%. Aspect: bucati cu marginile regulate, fara crapaturi sau rupturi, suprafata trebuie sa se prezinte fara pete; miros : placut, aromatic. Mod ambalare: kilogram. Ambalajul trebuie sa aiba atasata eticheta care sa cuprinda denumirea produsului, marca, denumirea producatorului, detalii privind ingrediente, data fabricatiei, termenul de valabilitate sau data expirarii si valorile nutritive.. 33. Orez, 500 kg - Aspect: orez bob intreg rotund sau lung bine definit. Gust, miros: caracteristic fara gust sau miros strain( de mucegai ,incins , de rozatoare,etc..), fara impuritati, ambalat in pungi de 1 kg. 12. Ceai plante cutie 20 plicuri, 700 BUC - Diverse sortimente de fructe si plante (galbenele,musetel, tei, menta, sunatoare, fructe de padure), ambalarea se va face in cutii de 20 plicuri, fara conservanti, fara substante chimice.. 28. Masline nesarate fara samburi, 240 KG - Masline negre, calitatea I, in saramura slab sarata, sa nu fie sarate, pielita intreaga, sa nu fie amare, mucigaite, deshidratate (stafidite), sa aiba inscriptionate provenienta, fara samburi. Ambalat la galetuta de 2kg, vizibil marcata cu data expirarii.. 16. Fasole boabe uscata, 350 KG - Fara corpuri straine (praf, pamant, nisip, pietris, etc); Fara corpuri inerte organice (resturi de pastaie, frunze, tulpini, insecte moarte, coji, etc); sunt considerate corpuri straine boabele de fasole sparte, alterate sau mucegaite, incoltie, seci. Boabe de culoare alba, de marime medie spre mare, aspect clar, sa nu aiba mirosuri nespecifice. 51. Sunca presata pui, 200 kg - Calitatea I, se prezinta sub forma unor bucăţi de masă 3 kg-3,50 kg. Aspect exterior: membrana artificială, are o suprafaţă curată, aderentă la compoziţie, cu înveliş continuu, nedeteriorat. Compoziţie compactă, omogenă, fără goluri de aer sau aglomerări de apa, gel sau grăsime sub membrană. Consistenţă: semitare. Gust şi miros: plăcut, specific componentelor şi condimentelor utilizate, fără gust sau miros străin.. 24. Iaurt natural 125g, 12000 buc - Natural, obtinut prin procesarea laptelui cu gust dulce-acrisor, culoare alba, uniforma, consistenta cremoasa cu valoare nutritiva, miros si gust specific, cu procent grasime cuprins intre 2.8 – 3%. 46. Salam, 460 kg - Suprafata curata, nelipicioasa,invelisul intreg, fara aglomerari de apa si grasime la capetele batonului si sub membrana, invelisul continuu, aderent la compozitia de culoare brun-roscata, specifica produsului, nedeteriorat, fara goluri de aer. 31. Muschi file porc, 180 kg - Bucata dreptunghiulara cu suprafata curata, nelipicioasa, fara mucegai, fara impuritati, cu masa compacta de carne. Gust si miros: placute, specifice fara gust si miros strain, culoare specifica, termen de valabilitate minim 20 de zile. Produs nevidat, fara continut de sare in exces. 13. Cremwursti pui, 700 KG - produs din carne de pui, bucati cilindrice,cca 10-15 cm lungime, suprafata de culoare roza, curata, nelipicioasa, gust si miros placut, fara pete si rupturi ale membranei, consistenta fina, cu masa compozitiei perfect legata, compacta si uniforma, fara goluri de aer. 55. Ceapa, 1000 kg - ceapa intreaga, curata, sanatoasa, fara atacuri de boli sau insecte, care sa le faca improprii consumului, fara umiditate exterioara anormala, suficient de uscata in stadiul de utilizare, fara lovituri mecanice, neincoltita, fara gust sau miros strain. 30. Morcov proaspat, 650 KG - Calitatea I, radacini netede cu aspect proaspat, cu forma regulata, fara fisuri sau crapaturi, neramificati, nelemnificati, sanatosi, curati, neincoltiti, lipsiti de umezeala, fara gust si miros strain. 5. Bulion, 300 KG - culoare de la rosu deschis pana la rosu caramiziu,gust si miros placut, caracteristic rosiilor ,fara gust sau miros strain, aspectul sa fie de masa omogena, densa, sa nu prezinte semne de alterare (fermentatie, mucegai). 37. Parizer pui, 360 kg - Forma caracteristica membranelor naturale sau artificiale folosite, consistenta elastica, rozalie, uniforma, fara corpuri straine.Aspectul exterior: suprafata curata, nelipicioasa, cu invelisul nedeteriorat,fara aglomerari de apa si grasime la capetele batoanelor sau sub membrana, aspect omogen si uniform fara goluri de aer. 10. Cascaval, 370 KG - Pastă fină, onctuoasă, compactă, omogenă, uşor elastică, la rupere se desface în fâşii; cu rare sau mici ochiuri de fermentare; suprafaţa neteda, curată, fără cute sau goluri, fără pete sau crăpături;pot fi acoperite cu o peliculă protectoare uniformă, avizată conform dispoziţiilor sanitare în vigoare. Culoare: alb-gălbui până la galben, uniformă. 1. Amestec legume congelate (mexican), 1400 KG - Amestec de diverse legume: mazăre, morcovi, fasole verde, porumb, ardei. Legume divizate sau boabe sub formă individualizată sau mici aglomerări, sănătoase, curate, ajunse la maturitate de consum, neatacate de boli şi dăunători. Culori caracteristice fiecărei legume în parte, fără devieri de culoare. Gust şi miros plăcut, specific fiecărei legume în parte, fără miros şi gust strain. După fierbere se păstrează gustul caracteristic fiecărei legume.. 7. Carnati, 700 KG - suprafata curata nelipicioasa, invelis continuu, fara deteriorari, aderent la compozitie, de culoare specifica produsului, fara pete de mucegai; Pasta omogena compacta fara flaxuri sau goluri de aer, fara corpuri straine, fara fragmente de os, aglomerari de grasime sau condimente, fara gust si miros strain,la taiere trebuind sa se pastreze integritatea feliei. Aspect exterior curat nelipicios fara mucegai sau corpuri straine. 4. Branza topita cutie 140g, 900 BUC - Produs lactat obtinut din procesarea altor branzeturi, cu consistenta cremoasa tartinabila, suprafata neteda fara coaja si mucegai, culoare alb-galbui, gust si miros placut, potrivit de sarat, avand ingrediente de calitate, livrate in ambalaje care sa nu fie deteriorate si sa nu afecteze calitatea si proprietatile nutritive ale produsului.. 9. Carne tocata porc, 800 KG - Carne tocata porc congelata de culoare rosiatica presarata cu accente albe individuale, proaspata, gust si miros caracteristic, tocatura mica fara corpuri straine, fara pete de alterare ambalata la punga de 1-2kg. Procentul de grasime sa fie max. 25%. 8. Carne porc lucru 80/20, 1300 KG - carne porc lucru 80/20, continut redus de slanina, culoarea sa fie specifica produsului. Mirosul si gustul sa fie placut, specific produsului, fara gust sau miros strain. Ambalata in bucati pana in 10kg. 18. Ficat de pui, 600 KG - ambalat la punga, congelat,culoare specifica organului carnii de pasare congelat:brun rosiatica, curatat de cheaguri sau sange, uniforma, glazura gheata curata, fara urme de arsuri de la congelare, curat fara impuritati mecanice, fara miros strain. 35. Oua consum, 22000 buc - Oua de gaina, cal.I proaspete la livrare, coaja brun roscat, uniforma pe toata suprafata, nevatamata,curata,fara miros strain, inscriptionare vizibila, clara cu data expirarii, insotite la livrare cu certificat de calitate. 44. Pulpe pui intregi, 2000 kg - Pulpe de pui cu os, congelate, curate, ingrijit prelucrate, fara impuritati, suprafata neteda, nelipicioasa, culoare proprie cu aspect uniform suprafata cutanata fara a fi lipicioasa si fara a prezenta semne de alterare, ambalate cu eticheta care sa cuprinda data congelarii, termenul de valabilitate si care sa mentina calitatea si siguranta produsului. Ambalata in bucati pana in 10kg. 40. Piept de pui dezosat, 500 kg - Culoare alb-galbuie, miros placut, congelat, livrat in ambalaje care sa mentina calitatea si siguranta produsului, fără carcasă de gheaţă, cu aspect curat, fără pene sau fulgi. 42. Pulpa porc fara os, 400 kg - Pulpa porc fara os, congelata, carne superioara fara grasime, culoare rozalie, miros si gust caracteristic produsului, ambalata in pungi de maxim 5 kg, cu eticheta care sa cuprinda data congelarii, termenul de valabilitate. 43. Pulpa vita fara os, 300 kg - pulpa vita congelata, fara os, aspect: bloc compact, fără carcasă de gheaţă, culoare: la suprafaţă peliculă de culoare roz până la roşu, în secţiune culoare caracteristică; consistenţă: tare; prin lovire cu obiecte tari dă un sunet clar; miros: plăcut, caracteristic speciei; caracteristicile seului: seu de culoare alb-gălbuie; consistenţa tare. Ambalata in bucati pana in 5kg. 25. Lapte consum 1.5% 1l, 4600 L - Lapte de vaca, pasteurizat, cu grasimea de 1.5%, de culoare alb-galbuie, cu gust dulceag, avand densitate si vascozitate, livrat in ambalaje de 1l care sa nu distruga proprietatile nutritive si organoleptice, protejandu-l de infectare cu bacili si microorganisme, termen de garantie minim 7 zile.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu