6. paste făinoase,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
8. carne pasăre,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
4. margarină,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
7. zahar, ulei, otet,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
9. produse din carne,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
11. Fructe, legume şi produse conexe,
CONFORM CAIETULUI ...
6. paste făinoase,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
8. carne pasăre,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
4. margarină,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
7. zahar, ulei, otet,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
9. produse din carne,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
11. Fructe, legume şi produse conexe,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
12. diverse produse alimentare,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
3. produse lactate (lapte, brânzeturi, friscă, smântână, iaurt, unt, caşcaval),
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
5. Faină, griş, orez, pesmet,,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
2. ouă,
Lot 2 – Ouă de găină
Ouă de găină pentru consum alimentar, categoria A, minim clasa M (min. 53 g/buc).
Caracteristici organoleptice, fizice şi chimice:
Aspectul exterior: formă specifică, cu coaja exterioara intreaga nelipicioasă, curată, uniformă, să nu prezinte fisuri, să nu prezinte pete de sânge sau de altă natură, cu data vizibil imprimată, aplicată corespunzător pe fiecare unitate de produs.
In interior: camera de aer imobilă, cu înălţime între 4 şi 10 mm. Gălbenuşul trebuie să fie în centrul oului şi să nu se deplaseze, iar albuşul trebuie să fie dens şi transparent.
Culoare: caracteristică produsului, uniform repartizată pe coajă. Decolorările sau intensificările anormale de culoare sunt considerate defecte. Culoarea poate varia de la alb mat până la brun - roşcat în funcţie de pigment şi rasa găinilor ouătoare.
Prezenţa în produsul finit al microorganismelor, paraziţilor şi substanţelor generate de microorganisme nu trebuie să depăşească limitele maxime admise prevăzute de reglementările în vigoare.
Sunt interzise pentru comercializare produsele care conţin cantităţi de contaminanţi şi reziduuri pesticide.
Ambalarea produsului se va face în pachete de cofraje care trebuie să fie în perfectă stare, curate, uscate, fără miros de mucegai sau alt miros străin.
Ambalajele nu se vor factura, fiind restituite (daca este cazul) pe măsura disponibilizării, prin grija ofertantului..
10. conserve carne de porc, peşte şi vită,
CONFORM CAIETULUI DE SARCINI.
1. paine,
Lot 1 – pâine şi produse de panificatie
1.1Pâine semialbă proaspată feliată de 700 gr
Aromă plăcută, caracteristica pâinii bine coapte, fără miros străin; format specific sortimentului, neaplatizat;
Coajă: neteda, lucioasă, fără lipituri, culoare specifica (deschis-aurie), nearsa, dar nici palida; Miez: porozitate uniforma, elastic, fara urma de faina framantata, fara corpuri straine; gustul si mirosul placute, caracteristic, fara mucegai sau ranced;
Gust: placut, caracteristic painii bine coapte, fara gust acru sau amar, fara scrasnet datorat impuritatilor minerale (pamant, nisip).
Mod de prezentare si ambalare: painea trebuie sa fie feliata si ambalata in folii de plastic inchise ermetic si transportata in navete..