19. FASOLE VERDE PROASPATA,
180 kg(fasole proaspata, curata ).
1. ARDEI GRAS,
160 KG (sortati de marime medie,fara pete, sanatosi,aspect si culoare specifica,proaspeti,necrapati).
54. TELINA,
200KG (curatate,proaspete, aspect si gust specific , culoare alba ).
49. ROSII PROASPETE,
400KG(rosii intregi ,calitatea I,curate,sanatoase, fara atacuri...
19. FASOLE VERDE PROASPATA,
180 kg(fasole proaspata, curata ).
1. ARDEI GRAS,
160 KG (sortati de marime medie,fara pete, sanatosi,aspect si culoare specifica,proaspeti,necrapati).
54. TELINA,
200KG (curatate,proaspete, aspect si gust specific , culoare alba ).
49. ROSII PROASPETE,
400KG(rosii intregi ,calitatea I,curate,sanatoase, fara atacuri de boli sau insecte,fara semne organoleptice de alterare).
39. PASTARNAC,
200kg(curatate,proaspete, aspect si gust specific , culoare alba ).
11. CASTRAVETI PROASPETI,
120kg (Castraveti întregi, curati, sanatosi, fara atacuri de boli sau insecte , fara semne organoleptice de alterare, fara modificare a aspectului culorii, consistentei, gustului, mirosului;).
5. CACAO,
7KG(cacao pudra cu continut redus de grasime).
52. SARE DE LAMAIE X 10 GR PLIC,
200BUC (culoare si gust specific).
43. PIPER MACINAT X 5 GR/PLIC,
200 PLIC (sa nu contina corpuri straine de natura produsului,culoarea,gustul si aroma sa fie specifice produsului).
37. PAINE 0.500 KG,
19000 buc(Paine alba, franzela, gust placut, caracterisitic painii bine coapte).
26. IAURT X (125 -150) GR,
5000 buc(ambalat pahar de plastic,fara gust sau miros strain, grasime 2 %).
45. PULPE PUI INTREGI cal.I,
2000KG(Pulpe de pui cu os, congelate curate, ingrijit prelucrate,fara impuritati, suprafata neteda, nelipicioasa, ,suprafata cutanata fara a fi lipicioasa si fara a prezenta semne de alterare).
53. SMANTANA,
350 KG(Smantana ambalata in cutii, grasime 12%).
15. CREMWUSTI PUI,
400kg(produs din carne de pui,bucati cilindrice,cca 10-15 cm lungime,suprafata de culoare roza,curata ,nelipicioasa,gust si miros placut).
50. SALAM,
400KG( "Suprafata curata, nelipicioasa,invelisul intreg, fara aglomerari de apa si grasime la capetele batonului si sub membrana, invelisul continuu, aderent la compozitia de culoare brun-roscata, specifica produsului, nedeteriorat, fara goluri de aer)
".
2. BRANZA TELEMEA,
700 kg ( Cal I, fara miros sau gust neplacut, sa aiba aspect(coloratie) naturala, sa nu contina impuritati, sa fie compacta, sa nu se faramiteze, sa fie in saramura proprie, sa nu prezinte mucegai, sa nu fie exagerat de sarata, bucati intregi.).
23. FOI DE DAFIN X 5 GR,
200buc(Sa nu contina corpuri straine de natura produsului,culoarea,gustul si aroma sa fie specifice produsului).
28. MACROU CONGELAT,
550kg(macrou congelat, fara gust sau miros strain).
16. DELIKAT,
100kg(Produs obtinut din legume deshidratate (morcov, ardei, pastarnac radacina, patrunjel frunze, ceapa, praz, usturoi, extract de varza, rosii, extract de leustean), condimente ).
22. FICAT DE PUI,
450 kg(ambalat la punga, congelat,culoare specifica organului carnii de pasare congelat:brun rosiatica,uniforma,glazura gheata curata,fara urme de arsuri de la congelare,curat fara impuritati mecanice ,fara miros strain).
8. CARTOFI,
1600kg (forma si culoare specifica soiului, sanatosi,curati,neancoltiti).
17. FAINA ALBA,
170 kg("Faina alba tip 650 din grau , culoare alba, miros placut, fara miros de mucegai, fara prezenta insectelor sau altor corpuri straine )
".
25. GRIS,
280 kg(Sa nu contina alte impuritati si sa aiba culoare si gust specific).
6. CARNATI,
450 kg (produs fiert si afumat,fara gust sau miros strain,nelipiciosi).
57. ZAHAR VRAC,
800 KG (Zahar alb tip TOS Cal.I, fara depuneri la fierbere.Cristale de zahar de marime medie, uniforme, de culoare alba, liber curgatoare. Dulce, fara miros sau gust strain ).
56. VARZA,
1600KG (varza de vara cal I,sanatoasa,curata,fara materii straine vizibile ,cu aspect proaspat).
29. MALAI GRISAT,
250kg(Malai grisat,curat fara impuritati.).
33. MORCOV CRUD,
700kg( Morcovi cu aspect proaspat, întregi neramificati, curati, sanatosi, fara lovituri mecanice, nelemnificati, fara umiditate exterioara anormala, cu frunzele retezate,fara gust si/sau miros strain.).
30. MARGARINA 500 G,
400 buc (tartinabila , 500 gr, ambalata la cutie).
38. PARIZER DE PASARE/PORC,
400kg (Forma caracteristica membranelor naturale sau artificiale folosite, consistenta elastica, rozalie, uniforma, fara corpuri straine.Aspectul exterior: suprafata curata, nelipicioasa, fara aglomerari de apa si grasime la capetele batoanelor sau sub membrana).
36. OUA cal.I,
8500buc (Oua de gaina, cal.I proaspete la livrare, coaja brun roscat, uniforma pe toata suprafata, nevatamata,curata,fara miros strain).
35. OTET,
70 litri(otet din vin,aciditate 9 %,lichid limpede fara acizi minerali).
32. MERE,
650kg (mere calitatea I, proaspete).
34. OREZ,
700kg(Aspect: orez bob intreg.Gust, miros: caracteristic fara gust sau miros strain( de mucegai ,incins , de rozatoare,etc..).
47. PULPA PORC FARA OS,
250KG( pulpa porc congelata,de culoare roz -rosiatica,miros placut caracteristic).
46. PULPA VITA,
150KG( pulpa vita congelata ,fara os ,miros placut caracteristic,culoare roz pana la rosu).
44. PIEPT PUI DEZOSAT,
250KG (piept pui dezosat congelat,culoare specifica carnii de pasare congelata ,fara miros strain,fara resturi de pene sau fulgi,fara cheaguri mari de sange).
13. CEAPA USCATA,
1600kg(Ceapa intreaga, sanatoasa, fara umiditate exterioara anormala, fara lovituri mecanice, neincoltita, fara defecte provocate de boli sau daunatori, fara gust sau miros strain.).
42. PEPENE VERDE,
600 KG (pepene verde calitatea I ,proaspeti).
24. GEM FRUCTE BORCAN 370GR,
550buc(Gem din fructe (prune,mere,visine, caise,…)..
9. CASCAVAL,
150 kg(Cascaval obtinut din lapte de vaca 100%, nu contine grasimi vegetale.).
7. CARNE PORC LUCRU,
1600kg(carne porc lucru,continut redus de slanina,culoarea sa fie specifica produsului.Mirosul si gustul sa fie placut,specific produsului,fara gust sau miros strain.).
12. CEAI PLANTE X 20 PLICURI,
700cutii (galbenele,musetel tei,menta,sunatoare,fructe de padure).
21. FIDEA AMBALAJ /KG,
220kg( Produs fabricat din faina de grau de calitate superioara,fara gust sau miros strain).
4. BULION,
250 kg(culoare de la rosu deschis pana la rosu caramiziu,gust si miros placut,caracteristic rosiilor ,fara gust sau miros strain).
31. MAZARE X 720 GR,
900 buc( boabe de mazare rehidratate de culoare verde, pâna la verde galbui, apropiate ca marime nu se admit corpuri straine (boabe de porumb, fasole, samburi etc) miros si gust caracteristic mazarii fierte, fara gust si miros strain(acru, fermentat,mucegait)..
14. CIUPERCI X 400 GR /CUTIE,
250 buc(ciuperci intregi sau taiate felii de diferite forme si marimi,cu voalul intact,fara ciupituri provocate de boli,insecte,fara larve ,libere in lichid,aspect lichid limpede).
18. FASOLE BOABE,
400kg(Fara corpuri straine (praf, pamant, nisip, pietris, etc); Fara corpuri inerte organice (resturi de pastaie, frunze, tulpini, insecte moarte, coji, etc); sunt considerate corpuri straine boabele de fasole sparte, alterate sau mucegaite, incoltie, seci. Boabe de culoare alba).
10. CASTRAVETI IN OTET X 720 GR,
300 buc (castraveti intregi, apa, otet, zahar, sare, fara conservanti).
3. BRANZA TOPITA CUTIE X 140 GR,
1200 cutie( Cal I, fara miros sau gust neplacut ambalajul sa nu fie deteriorat, sa nu aiba in compozitie si alte produse alimentare).
20. FASOLE GALBENA X 720 GR,
1900buc ("Pastai fasole galbena, taiate, selectate, spalate, fara coloranti , arome artificiale sau amelioratori interzisi
Produs obtinut din fasole proaspata, curata, fara frunze sau tulpini.)
".
27. LAPTE PRAF 26%GRASIME,
225 kg (Lapte praf alimentar, cal I, 26% grasime, umiditate max 3, solubilitate:instant; sa fie bine ambalat, se accepta orice forma de ambalare (punga, sac, etc; ),aspect:pulbere fina omogena,fara aglomerari,fara particule arse si corpuri straine).
41. PATEU DE FICAT 200 G DE PASARE/DE PORC,
500 BUC ( produs din ficat de pasare/porc,cu continut de minim 15% ficat, insotit de certificat de calitate si conformitate.).
48. ROSII IN BULION X 720 GR,
1200BUC ( Rosii intregi in bulion gust si miros placut,dulceag acrisor,specific rosiilor).
51. SARE ALIMENTARA,
250KG( Sare iodata marunta, ambalata la saci .).
55. ULEI DE FLOAREA SOARELUI,
750 LITRI(Ulei de floarea soarelui, dublu rafinat, ambalat in recipiente de 1 l,limpede ,fara depuneri, fara gust si miros strain).
40. PASTE FAINOASE,
700kg(macaroane,melcisori,scoici,tuburi,spirale - aspect:suprafata neteda,mata,fara urme de faina neframantata,indoituri usoare si deformate,culoare alba uniforma,fara miros sau gust strain).