26. MALAI,
Culoare: galbenă portocalie specifică porumbului din care provine, cu particule alb-gălbui; fără urme de tărâţe;
Miros: caracteristic, fără miros străin; Gust: plăcut, specific, fără gust amar, fără scrâşnet la mestecare (prezenţa isipului);
Fara niciun fel de infestari;
Umiditate : max 16,5 %,Produs ambalat in pungi de 1 kg, calitatea I, inchise ermetic. Etichetarea produsului trebuie sa respecte in...
26. MALAI,
Culoare: galbenă portocalie specifică porumbului din care provine, cu particule alb-gălbui; fără urme de tărâţe;
Miros: caracteristic, fără miros străin; Gust: plăcut, specific, fără gust amar, fără scrâşnet la mestecare (prezenţa isipului);
Fara niciun fel de infestari;
Umiditate : max 16,5 %,Produs ambalat in pungi de 1 kg, calitatea I, inchise ermetic. Etichetarea produsului trebuie sa respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate.
Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate.
Oferta se va depune pe kg..
1. Oua proaspete de gaina,
Oua proaspete de gaina, clasa A, peste 50 gr, coaja nefisurata, curata, mata, fara pete sau pori vizibili, cuticula intacta, albusul translucid, galbenusul vizibil si usor aplatizat, miros si gust caracteristic oului proaspat, nu se admit oua ciocnite, murdare cu urme de excremente sau alte impuritati. Conditii de marcare - conform HG 415/2004 - marcare individuala. Conditii de ambalare - in cofraje de carton asezate in pozitie verticala cu varful in jos. Ambalajele vor fi curate, uscate, fara miros strain sau mucegaiuri. Conditii de transport in vehicule inchise, izoterme, prevazute cu instalatie frigorifica. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare-declaratia de conformitate. Posibila livrare saptamanala.
Oferta se va depune pe bucata.
27. GRIS,
Aspect: Granulos.
- Culoare: alb – gălbuie, uniformă; Miros: caracteristic, fără miros de mucegai, de încins sau alt miros străin; Gust: caracteristic, puţin dulceag, fără gust amar, acru sau alt gust străin, fără scrâşnet la mestecare, nu se admite prezenla insectelor sau a acrienilor in nici un stadiu de dezvoltare ;
Se va livra următorul tip de griş: Griş alimentar, calitatea I obţinut prin prelucrarea grâului pentru panificaţie. Ambalat in pungi de 1 kg inchise ermetic.
Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate.
Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate.
Oferta se va depune pe kg..
7. piept de pui cu os,
Proprietăţi organoleptice Stare termică: proaspat, congelat;
- aspect: piept de pui cu os, curat, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice; suprafaţă netedă, nelipicioasă;
- culoare: caracteristică speciei, roz, uniforma.
- consistenţa musculaturii: fermă şi elastica, bine îmbrăcat cu muşchi, carnea sternală flexibilă, fără piele, bine fasonat, calitate Carne si produse din carne superioara;
- miros: la suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, placut, fără miros străin.
Valori nutritionale - protide 20%, lipide 10%; - kcalorii 177%; Etichetat, ambalat caserole, pungi cu clemă metalică de max. 1 -1,5 kg. Produsul se livreaza vrac în casete de transport înfoliate si / sau vidata în pungi de polietilena, etichetate. Pe eticheta se mentioneza starea termica a carnii, tara de provenienta, lotul produsului, termenul de valabilitate, conditii de pastrare.
Documente de calitate obligatorii la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul sanitar veterinar. Livrare in max. 24 ore de la comanda data de catre AC, in primele 2/3 zile a termenului de valabilitate prevazut. Posibila livrare de 2 ori pe saptamana. Transportul produsului se va face cu asigurarea conditiilor corespunzatoare frigorifice.
Oferta se depune pe kg..
8. Pulpe pui F. SPATE,
Pulpe curate, intregi, fara spata, proaspete, cu tendoane elastice, tari, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice; suprafaţă umeda, dar nelipicioasă; fara oase rupte proeminente (fracturi deschise); fara contuzii severe.
Culoarea pielii: caracteristica tipului si calitatii; roz,
Calitatea produsului: calitate superioara.
Consistenţa musculaturii: fermă şi elastica, nu se admite consistenta inmuiata. Miros: la suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, placut, fără miros străin.
Dupa portionare va avea intre 150 gr-200gr; / bucata; fara gust si miros strain (ranced, inchis, alterat).
Documente de calitate obligatorii la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul sanitar veterinar. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Livrare in max.24 ore de la comanda data de catre AC, in primele 2/3 zile a termenului de valabilitate prevazut pentru congelare. Posibila livrarea de 2 ori pe saptamana. Transportul produsului cu asigurarea condiţiilor corespunzătoare frigorifice t+2 -+4°C.
Oferta se depune pe kg..
16. ULEI,
Aspect la 60°C pt. uleiul in ambalaje de desfacere de 1L: limpede, fără suspensii sau sedimente; culoare: galbenă; miros plăcut, fără miros străin; gust plăcut, fără gust străin; apa si substanţe volatile: max 0,06 %.
Produs ambalat in recipiente curate, închise ermetic, nedeformate, etichetate vizibil, imprimate cu toate datele de identificare conform legislatiei etichetarii. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate.
Oferta se va depune pe litru..
17. MARGARINA TARTINABILA ,cuti 500 gr,
Masa omogena, Iucioasa, fara picaturi de apa sau goluri de aer in sectiune,
-culoare de la alb-galbui la galben, in toata masa
-gust si miros placut, aromat, specific, fara miros sau gust strain (amar, ranced etc.),
-continutul in grasime min.60Vo- max.8lVo. - ambalare in cutii 500 gr
Documente de calitate care vor trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul de calitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate. Transportul produsului cu asigurarea condiţiilor corespunzătoare frigorifice t+2 -+4°C
Oferta se va depune pe buc..
12. PASTA TOMATE, borcan 720g-28%,
Masă omogenă, densă, fără corpuri străine, fără semne de alterare.
Culoare roşie, uniformă în toată masa, gust şi miros specific concentratelor de tomate 28%.
Nu se admite gust amar, acru, mucegai sau afumat.
Ambalaje: borcane de sticlă sau cutie prevazuta cu cheita ptr deschidere de min 720 g inchise ermetic. Se admit numai recipiente curate, închise ermetic,nebombate, nedeformate, etichetate vizibil, imprimate cu toate datele de identificare conform legislatiei etichetarii.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate.
Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate.
Oferta se va depune pe buc.
11. PATEU FICAT PUI - cutii 48G,
Se incadreaza in categoria produselor din carne sterilizate, grupa pateuri.
Aspectul ambalajului-exterior : Cutii metalice cu cheita nebombate de 48 gr, închise etanş fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare : cantitate neta, ingrediente, informatii energetice. Toate vor fi inscriptionate in limba romana. Aspectul ambalajului-interior : Cutii vernisate in interior, fara pete de sulfura de fier.
Caracteristicile produsului:
- pasta alifioasa omogena;
- culoare: galbui-roz
-gust si miros specific produsului
Grasime % maxim 30
Proteina % minim 8
Apa % maxim 75
Concentratie Na Cl % maxim 2
Termen de valabilitate de la data receptiei : minim 24 luni
Se admit numai recipiente curate, închise ermetic, nebombate, nedeformate, etichetate vizibil, imprimate cu toate datele de identificare conform legislatiei etichetarii.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Obligatorie indicarea lotului de fabricatie, termenului de valabilitate.
Oferta se va depune pe buc ..
4. MAZARE,
Boabele de mazare utilizate pentru conservare sa fie fragede, suculente, suficient de bine formate, sa fie sanatoase, nefainoase, suficient de dezvoltate si fara defecte provocate de atacuri ale insectelor si bolilor.
Aspectul lichidului din conserva: limpede sau slab opalescent.
Nu se admit corpuri straine, cu exceptia resturilor de pastai, care se admit in proportie de max 2‰ din masa totala a boabelor.
Boabele de mazare fierte sa fie nedeformate, nebombate, sa aiba miros plăcut, caracteristic legumelor fierte.
Produs ambalat in borcane de sticlă sau cutie prevazuta cu cheita ptr deschidere de min 720 g. inchise ermetic. Se admit numai recipiente curate, închise ermetic, nedeformate, etichetate vizibil, imprimate cu toate datele de identificare conform legislatiei etichetarii.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate.
Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate.
Oferta se va depune pe BUC.
3. FASOLE USCATA,
Fasole uscata, boabe bine dezvoltate de culoare alb - gălbuie, fără defecte sau urme de dăunători, de mărime constantă, fără pietre sau pământ. Fasolea va avea un timp scurt de fierbere – maxim 45 minute. Aspectul , culoarea, mirosul şi gustul trebuie să fie caracteristice fasolei sănătoase, cu boabe dezvoltate normal, ajunse la maturitate, fără miros şi gust străin.
Ambalare: în saci, cu un conţinut net de 5-10 kg/sac. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare – declaratia de conformitate. Posibila livrare saptamanala.
Oferta se va depune pe kg..
13. FASOLE PASTAI 720ML,
Legume sănătoase, nealterate de boli sau dăunători, acoperite cu lichid limpede până la slab opalescent, legume fierte nedestrămate, miros plăcut caracteristic legumelor fierte.
Produs ambalat in borcane de sticlă sau cutie prevazuta cu cheita ptr deschidere de 720 gr. inchise ermetic.
Se admit numai recipiente curate, închise ermetic, nebombate, nedeformate, etichetate vizibil, imprimate cu toate datele de identificare conform legislatiei etichetarii.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Obligatorie indicarea lotului de fabricatie, termenului de valabilitate.
Oferta se va depune pe buc.
30. ZAHAR TOS 5GR,
Zahăr ambalat la plicuri de 5 g. Produs rafinat obţinut din sfeclă de zahăr, sub formă de cristale uscate, uniform calibrate, neaglomerate. Culoare albă cu strălucire specifică. Gust şi miros: Dulce, fără miros şi gust străin, atât în stare solidă cât şi în soluţie.
Aspect: uscat, granulaţie omogenă, liber-curgătoare;
Gradul minim de polarizare: 99,70; Conţinutul maxim de umiditate: 0,06 %; Conţinut maxim de zahăr invertit: 0,04 %;
Se va livra in pungi de hartie de 5gr
Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate.
Oferta se va depune pe bucata (plic)..
28. BISCUITI FARA ZAHAR 100G,
Aspect exterior : bucati intregi, de forma tipica, cu desenul caracteristic, fara urme de exudare a grasimii si au culoare specifica sortimentului si ingredientelor utilizate, fara zahar.
In sectiune: prezinta o structura stratificata, cu porozitate fina, uniforma, fara goluri mari si o compozitie bine coapta.
Fragezime : tipica grupei;
Miros, gust si aroma sunt pronuntate, armonioase, corespunzatoare ingredientelor utilizate.
Cerinte privitoare la ambalarea biscuitilor: materiale impermeabile pentru grăsimi: hârtie pergaminată, cerată sau metalizată, carton, polietilenă sau celofan, cutii/PACHETE 100 G
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate.
Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate..
15. RAHAT,
Aspect placut,diverse culori , ambalare cutii 3 kg-5kg
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Nu se admit mirosuri straine, urme de umezeala. Gust placut dulceag.
Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termen de valabilitate.
Oferta se va depune pe kg..
32. PASTE FAINOASE,
Produse calitatea I-a, cu aspect normal, suprafata neteda. Fara striatiuni, fara urme de faina, fara crapaturi, culoare alb-galbuie, uniforma; miros si gust caracteristic, placut, fara gust si miros strain sau de mucegai, fara corpuri straine. Dupa fierbere pastele trebuie sa fie intregi ,elastice, sa nu se lipeasca intre ele. Nu se admite prezenta insectelor in diiferite stadii de dezvoltare.
Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate.
Oferta se va depune pe kg..
31. Napolitane fara zahar 40 gr,
FARA ZAHAR PENTRU DIABETICI.
Aspect: bucati sub forma paralelipipedica, formate din 3 foi si 2 straturi de crema, distribuita uniform.
Culoare :- la exterior: galben pai, uniforma, specifica foii de vafa;
- in sectiune: culori alternative specific vafelor si cremei.
Gust si aroma: placut, dulce, specific de cacao,
Miros: caracteristic aromei folosite. Ambalare in folie cu masa neta de 40 g. Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate.
Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate.
Oferta se va depune pe pachet..
19. LAPTE PRAF,
Lapte praf integral de vaca, grăsime min. 26%, proteine min 15%, lactoza 46-49%, destinat consumului uman.
Pulbere fină, de culoare alb-gălbuie, cu gust şi miros specific de lapte, plăcut, dulceag, fără gust şi miros străin. Ambalaje: pungi de hârtie, polietilenă sau vrac la sac. – max 5 kg.
Ambalarea şi etichetarea să fie conform normelor sanitar veterinare în vigoare. Să fie depozitat în condiţii perfecte (loc uscat). Sa prezinte data fabricaţiei si termenul de valabilitate. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului.
Oferta se va depune pe kg..
9. pulpa de porc fara os,
Proprietati organoleptice Stare termică: proaspata, congelata; Aspect si culoare - spata porc fără os, fără slănină şi şorici; ferma si elastica, atat la suprafata cat si in sectiune; urmele ce se formeaza cu degetul revin repede; sucul din carne se obtine greu si este limpede; culoare roz deschis pana la rosu. Miros si gust –normal, caracteristic si placut, sa nu apara un miros alterat, sau alt miros strain; Parte necomestibila 0; Valori nutritionale Protide 16%, lipide 21%; Kcalorii 268%; Proprietati chimice -azot usor hidrolizabil, NH3/100g, maxim 35 -pH =5,6-6,2 -reactia pentru hidrogen sulfurat = NEGATIVA -reactia Kreis = NEGATIVA -reactia pentru identificarea amoniacului= NEGATIVA Marcat, etichetat, ambalat, în pungă plastic din folie termocontractibilă, 2 kg-5 kg; Produsul se livreaza vrac în casete de transport înfoliate si / sau vidata în pungi de polietilena, etichetate. Pe eticheta se mentioneza starea termica a carnii, tara de provenienta, lotul produsului, termenul de valabilitate,
Documente de calitate obligatorii la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul sanitar veterinar. Livrare in max.24 ore de la comanda data de catre AC, in primele 2/3 zile a termenului de valabilitate prevazut pentru congelare. Posibila livrarea de 2 ori pe saptamana. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Transportul produsului cu asigurarea conditiilor corespunzatoare frigorifice t +2 - +4ºC.
Oferta se depune pe kg..
5. carne tocata (amestec porc-vita),
Carne dezosată ce a fost tocată în fragmente şi conţine mai puţin de 1 % sare,
Carne mărunţită, fără os, cartilaje, tendoane şi ţesut conjunctiv grosier. Continut omogen, fără aglomerări.
Culoare: caracteristica pentru carnea proaspata, specifica sortimentului,
Miros si gust: specifice sortimentului, placute, fara gust si miros modificat sau de alta natura, fara gust si miros strain (ranced, inchis, alterat)
Documente de calitate obligatorii la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul sanitar veterinar. Livrare in max. 24 ore de la comanda data de catre AC, in primele 2/3 zile a termenului de valabilitate de refrigerare prevazut.
Posibila livrare de 2 ori pe saptamana. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Transportul produsului cu asigurarea conditiilor corespunzatoare frigorifice t +2 - +4ºC.
Oferta se depune pe kg..
6. carne lucru vita,
Aspect exterior : cu suprafata curata, uscata, cu tendoane elastice, tari, culoare caracteristica speciei.
Aspect in sectiune: uniform, compact;
Consistenta: ferma, uniforma in toata masa, la masticatie frageda, suculenta, specifica sortimentului;
Culoare: caracteristica pentru carnea proaspata, specifica sortimentului, atat la suprafata cat si pe sectiune;
Miros si gust: specifice sortimentului, placute, fara gust si miros modificat sau de alta natura.
Dupa portionare va avea intre 150 gr-200gr; / bucata (fara os -100% carne, fara gust si miros strain (ranced, inchis, alterat)
Documente de calitate obligatorii la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul sanitar veterinar. Livrare in max. 24 ore de la comanda data de catre AC, in primele 2/3 zile a termenului de valabilitate de refrigerare prevazut. Posibila livrare de 2 ori pe saptamana. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Transportul produsului cu asigurarea conditiilor corespunzatoare frigorifice t +2 - +4ºC.
Oferta se depune pe kg.
10. spata porc fără os,
Proprietati organoleptice Stare termică: proaspata, congelata; Aspect si culoare - spata porc fără os, fără slănină şi şorici; ferma si elastica, atat la suprafata cat si in sectiune; urmele ce se formeaza cu degetul revin repede; sucul din carne se obtine greu si este limpede; culoare roz deschis pana la rosu. Miros si gust –normal, caracteristic si placut, sa nu apara un miros alterat, sau alt miros strain; Parte necomestibila 0; Valori nutritionale Protide 16%, lipide 21%; Kcalorii 268%; Proprietati chimice -azot usor hidrolizabil, NH3/100g, maxim 35 -pH =5,6-6,2 -reactia pentru hidrogen sulfurat = NEGATIVA -reactia Kreis = NEGATIVA -reactia pentru identificarea amoniacului= NEGATIVA Marcat, etichetat, ambalat, în pungă plastic din folie termocontractibilă, 2 kg-5 kg; Produsul se livreaza vrac în casete de transport înfoliate si / sau vidata în pungi de polietilena, etichetate. Pe eticheta se mentioneza starea termica a carnii, tara de provenienta, lotul produsului, termenul de valabilitate,
Documente de calitate obligatorii la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul sanitar veterinar. Livrare in max.24 ore de la comanda data de catre AC, in primele 2/3 zile a termenului de valabilitate prevazut pentru congelare. Posibila livrarea de 2 ori pe saptamana. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Transportul produsului cu asigurarea conditiilor corespunzatoare frigorifice t +2 - +4ºC.
Oferta se depune pe kg..
23. BRANZA TOPITA – bucata cca 17,5 gr,
Caracteristici organoleptice
Aspect: suprafata neteda, lucioasa, fara coaja si fara pete de mucegai, pasta curata, fina omogena, rare goluri de aer, fara cristale de saruri de topire, cu ingrediente uniform repartizate.
Culoare: alb-galbuie, sau caracteristica ingredientelor folosite.
Miros si gust: placut, potrivit de sarat, fara miros si gust strain, fara cristalede saruri de topire perceptibile la masticatie.
Proprietati fizico-chimice:
Grasime raportata la SU: min.50%.
Substanta uscata min. 41%.
NaCI max. 1,2%.
Valoare PH 5,6....6,00.
Ambalare: bucati ambalate in folie de aluminiu termosudabila, care la randul lor sunt ambalate in doze de carton si/alte tipuri de ambalaje de 140gr.
Oferta se va depune pe bucata cca 17,5 gr (subdiviziunea dozei de carton si/sau alte tipuri de ambalaje de 140 gr)..
21. UNT DE MASA 82%-PACHET 10GR,
Culoare naturala, uniforma, cu luciu caracteristic; marcat si etichetat, in termen de garanţie, însoţit de certificat sanitar veterinar si de calitate, grăsime 82%, miros si aroma satisfăcătoare fara nuanţe străine, aspect (in secţiune proaspăta fara goluri de aer, fara impuritatea, consistenta la temp.10-12°C onctuoasa, omogena, nesfaramicioasa; gust plăcut aromat, proaspăt de smântâna fermentata, fara gust străin. Produs ambalat in hartie pergaminata, in pachete. Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii .
Documente de calitate care vor trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul de calitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate (minim 3 luni la data livrarii). Transportul produsului cu asigurarea condiţiilor corespunzătoare frigorifice t+2 -+4°C
Oferta se va depune pe buc..
14. GEM DE FRUCTE CASEROLA 20 GR,
Aspect exterior şi consistenţă: masă onctuoasă de fructe şi pomuşoare nepasate, care se întinde neînsemnat pe o suprafaţă orizontală. Nu se admite zaharisirea.
Miros si gust: caracteristic fructelor din care este fabricat gemul.
Gust plăcut, dulce sau dulce-acriu. Nu se admit miros şi gust străine. Culoare: omogenă, corespunzătoare fructelor din care este fabricat gemul. Se admite pentru gem din:
- fructe de culoare deschisă: nuanţă maro-deschisă;
- fructe cu pulpă de culoare închisă: nuanţă brună-roşcată.
Produs ambalat in recipiente inchise ermetic.
Se admit numai recipiente curate, închise ermetic,nebombate, nedeformate, etichetate vizibil, imprimate cu toate datele de identificare conform legislatiei etichetarii.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate.
Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate.
Oferta se va depune pe bucata.
22. branza de vaci,
Brânza de vaci semigrasa (20%), proaspăta, masa omogena, curata fara eliminare de zer, nesfaramiciosa, exclus pasta;
-culoare alba, alb-gălbuie, uniforma in toata masa;
- miros plăcut de fermentaţie lactica, fara miros străin si fara gust de mucegai,de acru,de drojdie,amar. Ambalata in recipiente de unica folosinţa de 1, 2, 5, 10 kg, exclus saci de polietilena. Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii .
Documente de calitate care vor trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul de calitate.
Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate.
Transportul produsului cu asigurarea condiţiilor corespunzătoare frigorifice t+2 -+4°C
Oferta se va depune pe kg..
20. Smântâna,
Smântâna dulce vrac, cu grăsime de minim 20% , suficient de densa.
Aspect omogen, fluid, fara aglomerări de grăsime sau substanţe proteice.
Culoare uniforma,alba pana la alb-gălbuie.
Gust si miros dulceag cu aroma specifica de smântâna proaspăta. Nu se admite gust si miros străin. Produs ambalat in recipiente de unica folosinţa de 1, 2, 5 kg, exclus saci de polietilena, inchise ermetic. Etichetarea produsului trebuie sa respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii.
Documente de calitate care vor trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul de calitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate.
Transportul produsului cu asigurarea condiţiilor corespunzătoare frigorifice t+2 -+4°C
Oferta se va depune pe kg..
24. IAURT DIETETIC 200 ml,
Produs cu grasime de minim 2,8%. Aspect omogen, culoare alba.
Gust placut, fara eliminare de zer.
Produs ambalat in recipiente de unica folosinta de 200ML inchise ermetic.
Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii .
Documente de calitate care vor trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul de calitate.
Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate.
Transportul produsului cu asigurarea condiţiilor corespunzătoare frigorifice t+2 -+4°C
Oferta se va depune pe buc..
18. LAPTE CONSUM PASTEURIZAT,
lapte pasteurizat de consum care se va distribui trebuie sa aiba minimum 3,2% proteine si minimum 1,8% grasime. In cazul produselor lactate acestea acestea vor fi pastrate pana la servirea la temperatura maxima de 4 o C iar in cazul laptelui UHT temperatura maxima de pastrare va fi de 24 oC. Se va folosi lapte UHT, ambalat in cutii Tetra Pak,lapte pasteurizat,ambalat la pahar sau echivalente, de 1 litru/unitate. De asemenea vor fi respectate si conditiile minime de calitate, si anume:
- lapte de consum STAS 143-84;
produs ambalat in recipiente curate, închise ermetic, nedeformate, etichetate vizibil, imprimate cu toate datele de identificare conform legislatiei etichetarii. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate.
Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termen de valabilitate.
Oferta se va depune pe litru..
2. OREZ,
Orez, Curat, cu bob intreg, rotund, fara impuritati. Produs ambalat in pungi de 1kg inchise ermetic. Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii. Documente de calitate care vor trebui sa insoteasca
produsul la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul de calitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate.
Oferta se va depune pe kg.
25. FAINA ALBA,
Aspect: masa pulverulenta;
Culoare: alb-gălbui cu nuanţa curata.
Miros: plăcut, specific fainii de grâu, fără miros de mucegai, sau încins sau alt miros străin
Gust: normal, puţin dulceag, nici amar, nici acru, fără scrâşnet la mestecare datorita impurităţilor minerale;fara niciun fel de infestari;
Umiditate : max 14,5 % Aciditate: max. 2,8 grade
Produs ambalat in pungi de 1kg inchise ermetic.
Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate.
Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate.
Oferta se va depune pe kg..
29. ZAHAR,
Aspect: uscat, în cristale de granulaţie omogenă, liber-curgătoare;
Gradul minim de polarizare: 99,70; Conţinutul maxim de umiditate: 0,06 %; Conţinut maxim de zahăr invertit: 0,04 %;
Se va livra in pungi de hartie/plastic de 1kg.
Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate.
Oferta se va depune pe kg..
33. CEAI MENTA -PLIC 2GR,
Cutii cu ceai la doze. Ambalare in cutii curate fara umezeala, cu 20, 100, 200 sau 500 plicuri de 2 GR.
Etichetarea produsului – trebuie respectate in totalitate cerintele legislatiei etichetarii.
Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de garantie. Arome menta.
Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate
Oferta se va depune pe KG..