4. Carne de pasare,
Furnizare carne pasare, pui, curcan conform prevederilor caietului de sarcini.
Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata in functie de care se vor elabora si evalua ofertele, iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari..
1. Alimente de baza,
Furnizare alimente de baza, condimente, ceaiuri, compoturi...
4. Carne de pasare,
Furnizare carne pasare, pui, curcan conform prevederilor caietului de sarcini.
Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata in functie de care se vor elabora si evalua ofertele, iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari..
1. Alimente de baza,
Furnizare alimente de baza, condimente, ceaiuri, compoturi, dulceturi, conserve legume, fructe, legume, radacinoase proaspete, uscate, congelate, peste, conserve de carne, dulciuri, sucuri, apa, fructe proaspete, conform prevederilor caietului de sarcini.
Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata in functie de care se vor elabora si evalua ofertele, iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari..
5. Paine,
Furnizare paine conform documentatiei de atribuire potrivit prevederilor caietului de sarcini.
Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata in functie de care se vor elabora si evalua ofertele, iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari..
3. Mezeluri si carne,
Furnizare mezeluri, carne vita, porc si preparate din carne conform prevederilor caietului de sarcini .
Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata in functie de care se vor elabora si evalua ofertele, iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari..
2. Lactate si branzeturi,
Furnizare lactate: lapte dulce, lapte sana, branzeturi diferite, cascaval, iaurt, unt conform prevederilor din caietul de sarcini.
Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata in functie de care se vor elabora si evalua ofertele, iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari..