22. Sunca din piept de curcan,
Sunca din piept de curcanAC, valoare minim = 37.500,00 lei / maxim =112.500,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 15.600,00 lei / maxim = 46.875,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse din carne..
12. Croissant cu unt,
Furnizare croissant cu untAC, valo...
22. Sunca din piept de curcan,
Sunca din piept de curcanAC, valoare minim = 37.500,00 lei / maxim =112.500,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 15.600,00 lei / maxim = 46.875,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse din carne..
12. Croissant cu unt,
Furnizare croissant cu untAC, valoare minim = 16.000,00 lei / maxim = 32.000,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 6.780,00 lei / maxim = 13.320,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
5. Branza de vaca cu smantana light tip Fagaras,
Furnizare branza de vaca cu smantana light tip FagarasAC, valoare minim = 70,000,00 lei / maxim = 192.500,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 29.155,00 lei / maxim = 80.220,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse lactate..
6. Branza tip mozzarela perle/bilute,
Furnizare branza tip mozzarela perle/biluteAC, valoare minim = 38,500,00 lei / maxim = 66.000,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 16.060,00 lei / maxim = 27.500,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse lactate..
7. Branza dietetica de vaca,
Furnizare branza dietetica de vacaAC, valoare minim = 54,000,00 lei / maxim = 108.000,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 22.491,00 lei / maxim = 45.009,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse lactate..
20. Smantana 15% grasime,
Furnizare smantana 15% grasimeAC, valoare minim = 6.300,00 lei / maxim = 13.500,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 2.628,00 lei / maxim = 5.634,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse lactate..
15. Mere,
Furnizare mereAC, valoare minim = 9.000,00 lei / maxim = 24.000,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 3.750,00 lei / maxim = 10.002,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini fructe si legume proaspete..
14. Leustean frunze uscate,
Furnizare leustean frunze uscateAC, valoare minim = 270,00 lei / maxim = 450,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 90,00 lei / maxim = 180,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
23. Tarhon frunze uscate,
Tarhon frunze uscateAC, valoare minim = 180,00 lei / maxim = 300,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 60,00 lei / maxim = 120,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
9. Busuioc frunze uscate,
Furnizare busuioc frunze uscateAC, valoare minim = 360,00 lei / maxim = 600,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 120,00 lei / maxim = 250,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
16. Napolitane fara zahar,
Furnizare napolitane fara zaharAC, valoare minim = 4.800,00 lei / maxim = 7.200,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 1.980,00 lei / maxim = 3.000,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
21. Sunca din piept de pui,
Sunca din piept de puiAC, valoare minim = 27.500,00 lei / maxim = 82.500,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 11.440,00 lei / maxim = 34.375,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse din carne..
24. Ulei de masline,
Furnizare ulei de maslineAC, valoare minim = 275,00 lei / maxim = 825,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 110,00 lei / maxim = 330,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
26. Usturoi granule,
Furnizare usturoi granuleAC, valoare minim = 75,00 lei / maxim = 225,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 37,50 lei / maxim = 75,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
19. Scortisoara pudra,
Furnizare scortisoara pudraAC, valoare minim = 70,00 lei / maxim = 210,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 35,00 lei / maxim = 70,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
8. Branza telemea proaspata de vaca,
Furnizare branza telemea proaspata de vacaAC, valoare minim = 18,900,00 lei / maxim = 40.500,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 7.884,00 lei / maxim = 16.875,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse lactate..
25. Unt portionat 10-20 grame,
Furnizare unt portionat 10-20 grameAC, valoare minim = 27.500,00 lei / maxim = 77.000,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 11.440,00 lei / maxim = 32.065,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse lactate..
4. Biscuiti fara gluten,
Furnizare biscuiti fara glutenAC, valoare minim = 9,000,00 lei / maxim = 18.000,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 3.780,00 lei / maxim = 7.470,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
17. Paste de orez,
Furnizare paste de orezAC, valoare minim = 3.250,00 lei / maxim = 13.000,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 1.365,00 lei / maxim = 5.395,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
1. Ardei gras extrasezon (decembrie-iunie),
Furnizare Ardei gras extrasezon (decembrie-iunie) AC, valoare minim = 5,100,00 lei / maxim = 17.000,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 2.125,50 lei / maxim = 7.089,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini legume si fructe proaspete..
3. Banane,
Furnizare bananeAC, valoare minim = 16,500,00 lei / maxim = 33.000,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 6.875,00 lei / maxim = 13.750,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini legume si fructe proaspete..
18. Rondele din orez expandat,
Furnizare rondele din orez expandatAC, valoare minim = 2.200,00 lei / maxim = 5.280,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 924,00 lei / maxim = 2.200,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
2. Ardei gras sezon (iulie-noiembrie),
Furnizare Ardei gras sezon (decembrie-iunie) AC, valoare minim = 1.400,00 lei / maxim = 4.200,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 581,00 lei / maxim = 1.750,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini legume si fructe proaspete..
11. Conserva ton in suc propriu,
Furnizare conserva ton in suc propriuAC, valoare minim = 30.000,00 lei / maxim = 70.000,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 12.500,00 lei / maxim = 29.200,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
27. Zahar alb,
Furnizare zahar albAC, valoare minim = 2.800,00 lei / maxim = 5.600,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 1.169,00 lei / maxim = 2.331,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini produse alimentare..
10. Clementine,
Furnizare clementineAC, valoare minim = 6.300,00 lei / maxim = 13.500,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 2.628,00 lei / maxim = 5.625,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini legume si fructe proaspete..
13. Dovleac de copt (placintar) sezon septembrie-februarie,
Furnizare dovleac de copt (placintar) sezon septembrie-februarieAC, valoare minim = 1.500,00 lei / maxim = 3.000,00 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexei 5CS, valoare minim = 622,50 lei / maxim = 1.252,50 lei , cantităţile minime şi maxime conform Anexa 6Specificaţiile tehnice conform Caiet de sarcini legume si fructe proaspete..