5. Biscuiţi fără gluten 100gr,
Produs dietetic pentru dietele fără gluten
Ingrediente: făină de porumb, orez, zahăr grăsimi vegetale, ouă, sare, arome naturale
Masă netă minim 100 grame
Eticheta trebuie să contină:
- denumirea, adresa şi nr.de telefon al producătorului/distribuitorului;
- denumirea produsului;
- caracteristici nutriţionale;
- ingrediente;
- cantitatea netă;
- condiţii de depozitare;
- data fabr...
5. Biscuiţi fără gluten 100gr,
Produs dietetic pentru dietele fără gluten
Ingrediente: făină de porumb, orez, zahăr grăsimi vegetale, ouă, sare, arome naturale
Masă netă minim 100 grame
Eticheta trebuie să contină:
- denumirea, adresa şi nr.de telefon al producătorului/distribuitorului;
- denumirea produsului;
- caracteristici nutriţionale;
- ingrediente;
- cantitatea netă;
- condiţii de depozitare;
- data fabricaţiei şi termenul de valabilitate;
-lot
Cantitate Minima: 50 buc
Cantitate Maxima: 150 buc.
1. Prăjitură cu măr 100gr,
Prăjitură cu măr
Ingrediente aluat: făină albă de grâu, margarină, zahăr, ouă, praf de copt.
Umplutură de măr minim 40%: mere, scorţişoară, zahăr vanilinat, pesmet
Aspect exterior: bucăţi de formă paralelipipedică.
Mod de prezentare şi ambalare: produsul trebuie să fie ambalat
individual în folie de plastic închis ermetic
Masă netă: 100 grame
Gust şi miros : plăcut, dulce specific umpluturii
Nu se admite gust rânced, gust acru, amar, corpi străini.
Livrare: de 3 ori pe săptămână sau la cerere
Valabilitate : 72 ore de la data fabricaţiei
Eticheta trebuie să contină:
- denumirea, adresa şi nr.de telefon al producătorului/distribuitorului;
- denumirea produsului;
- caracteristici nutriţionale;
- ingrediente;
- cantitatea netă;
- condiţii de depozitare;
- data fabricaţiei şi termenul de valabilitate;
-lot
Cantitate Minima: 4800 buc
Cantitate Maxima: 7200 buc.
7. Ouă de găină categoria A, clasa L 63 - 72 g,
Ouă proaspete de găină pentru consum, categoria A, clasa L 63 - 72 g
Fiecare ou va avea ştampila conform prevederilor legale. Ouăle de găină trebuie să corespundă STAS 142-80. Ele au marcate pe coajă ţara de origine, data producerii şi alte informaţii codate numeric. Foarte importantă este prima cifră a codului de pe coaja oului. Aceasta dă informaţii despre modul de hrănire şi condiţiile de viaţă a găinilor ouătoare.
Caracterisţici:
Coaja: curată, întreagă, aspect mat, cameră de aer mobilă
Albuş: transparent, dens, albăstrui, consistenţă filantă.
Gălbenuş: galben –auriu uniform în toată masa, după spargere îşi menţine forma.
Livrarea să fie însoţită de declaraţie de conformitate a producatorului.
Livrarea se va face în cofraje de 30 bucăţi.
Condiţii de ambalare: în cofraje de carton, asezate în poziţie verticală cu vârful în jos; ambalajele vor fi curate, uscate fără miros străin sau mucegaiuri, nu se admit ouă murdare cu excremente de găină sau alte impurităţi. Nu se admit oua murdare, sparte sau fisurate!
Transportul se va face cu vehicule destinate acestui scop care trebuie să fie închise, izoterme, curate, aerisite, dezinfectate, lipsite de mirosuri străine, neinfestate şi lipsite de orice posibilitate de poluare, degradare sau contaminare.
Certificat de conformitate la fiecare livrare.Să aibă etichetă conform prevederilor legale.
Ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare cu următoarele menţiuni:
- Denumirea unitatii furnizoare;
- Denumirea produsului,categoria si clasa;
- Data ouatului;
- Data sortarii si ambalarii;
- Termenul de valabiltate;
- Lot
La data livrării produsul va avea un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate mentionat de producator.
Livrările se vor face de 2 ori pe săptămână, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de tramsport pentru produse alimentare.
cantitate minimă: 20000 buc;
cantitate maximă: 90000 buc..
8. Paste făinoase cu ou, tip melcişori / penne rigate,
Paste făinoase-vrac, macaroane cu ou tip: melcişori sau penne rigate
Ingrediente : făină albă de grâu, ouă minim 12%, apă.
Caracteristici organoleptice:
Aspect: suprafaţă netedă, mată, fără urme de făină nefrământată, îndoituri usoare si deformate,
Comportarea la fierbere: Dupa fierbere, trebuie să fie elastice, să nu se lipească între ele, să nu formeze conglomerate, să-şi păstreze forma.
Culoare : alb galbuie, uniformă.
Miros si gust caracteristic - fără miros sau gust străin
Corpuri străine – lipsă
Infestare – nu se admite prezenţa arahnidelor şi insectelor în diferite stadii de dezvoltare.
Etichetat şi ambalat în pungă de minim 1 kg- maxim 5 kg
La data livrării produsul va avea un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate menţionat de producator.
Livrările se vor face săptămănal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare.
cantitate minimă: 1000 kg
cantitate maximă: 3000 kg.
11. Ulei de floarea soarelui,
Produs oleaginos, din floarea soarelui, dublu rafinat, ambalat la litru în sticle din material plastic, sigilate, care trebuie să fie curate, uscate, fără miros străin şi închise etanş pentru a nu permite contactul cu aerul sau cauza pierderi prin scurgeri de produs.
Caracteristici organoleptice:
Aspect:-limpede, fără suspensii sau sedimente îmbuteliat, cu destinaţia pentru gătit, culoarea galbenă.
Gust şi miros: plăcut, fără miros străin, gust specific uleiului de floarea soarelui, fără gust stăin şi rânced;
Etichetat şi ambalat în sticlă din plastic de 1 litru.
Livrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare.
cantitate minima: 800 l
cantitate maxima: 3600 l.
13. Fidea cu ouă (minim 20% ouă/kg),
Fidea cu ouă (minim 20% ouă/kg)
Produsul trebuie să conţină minim 20% ou/kg produs finit.
Aspect: suprafaţă netedă, fără striaţii, fără urme de făină.
Culoare: gălbuie, uniformă
Miros şi gust: caracteristic, fără miros, gust străin şi/sau de mucegai
Comportarea la fierbere: După fierbere, trebuie să fie elastice, să nu se lipească între ele, să nu formeze conglomerate, să-şi păstreze forma.
Corpuri străine: lipsă
Infestare :lipsă
Etichetat şi ambalat în pungă de aprox. de 5 kg
Livrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare
cantitate minimă: 100 kg
cantitate maximă: 600 kg.
6. Pulpe inferioare pui,
Pulpe inferioare pui
Carnea va proveni de la păsări sănătoase sacrificate în abatoare şi acceptate din punct de vedere sanitar-veterinar.
Proprietăţi organoleptice :
Stare termică: congelată -temperatura în profunzime nu trebuie să fie mai ridicată de 12℃
Aspect - se examinează dacă blocul de carne este compact, se examineaza stratul de gheaţă şi se apreciază integritatea suprafeţei şi stadiul de deshidratare superficială, fără pene, fără părţi necomestibile.
Suprafaţă netedă, nelipicioasă, fără impurităţi mecanice.
Oase întregi, fără fracturi, fără traumatisme vizibile sau hematoame de culoare visinie.
Lichidul rezultat dupa decongelare trebuie să fie transparent alb gălbui.
Consistenţă fermă , elastică( nu se admite consistenţa înmuiată )
Culoare - se observă culoarea la exterior şi la locul de atingere cu cuţitul cald sau cu degetul .
Consistenta- se apreciază prin palpare şi prin sunetul obţinut la lovire cu un obiect tare.
Miros - se apreciază prin mirosire directă la suprafaţa exterioară. În caz de dubiu se efectuează proba fierberii şi proba frigerii.
Valori nutritionale: -proteine 20%,lipide 10%,Kcalorii 177%
Transportul cărnii de pasare se face în vehicule închise, izoterme, prevăzute cu instalaţie frigorifică, etichetate, ambalate în pungi închise de 1kg-1.5kg.
Produsul trebuie identificat printr-o etichetare care să ateste DLUO (datele limita de utilizare optimă), temperatura de stocare, numele produsului, ingredientele în limba română, starea termică a cărnii, ţara de provenienţă, lotul produsului, termenul de valabilitate, conditii de păstrare, valorile nutriţionale, gramajul, numele şi datele de identificare a producatorului, data fabricaţiei (ziua , luna, anul); semnul organului de control tehnic al calităţii.
Furnizorul va asigura livrarea produsului cu respectarea legislaţiei aplicabile acestuia aşa cum este ea prezentată de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.
Greutatea între 140 grame/buc si 150 grame/buc.
Livrările se vor face odată pe săptămână, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însotite de autorizaţie de tramsport pentru produse alimentare.
cantitate minimă: 6000 kg
cantitate maximă: 13000 kg.
12. Cuş- cuş Cu ouă (20% ouă/kg),
Cus-cus cu ouă (20% ouă/kg)
Caracteristici organoleptice
Produsul trebuie să conţină făină grifică ( din grău comun, grâu dur şi porumb), conţinut minim de 20% ou/ kg produs finit.
Aspect: suprafaţă netedă, fără striaţiuni, fără urme de făină: translucide, în ruptură aspect sticlos, se admit particule punctiforme de culoare slab brună până la roşcat. Culoare: galbuie, uniformă
Miros şi gust: caracteristic fără miros, gust străin şi/sau de mucegai
Comportarea la fierbere: Dupa fierbere , trebuie să fie elastice, să nu se lipească între ele, să nu formeze conglomerate, să-şi păstreze forma.
Corpuri străine: lipsă
Infestare :lipsă
Etichetat şi ambalat în pungă de aprox. 5 kg
Livrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare.
cantitate minimă: 1500 kg
cantitate maximă: 3000 kg.
9. Chimeon,
–Chimeon vrac kg
Chimeon vrac, Chimen seminte, ambalat pungi 500- 1000g.
Proprietăti organoleptice : seminţe, fără particule grosiere, fără impurităţi, de culoare maro, cu gust şi miros caracteristic de chimen, fără gust şi miros străin
Marcat vizibil cu data expirării.
La data livrării produsul va avea un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate menţionat de producător.
Livrările se vor face săptămânal, în functie de necesar pe baza comenzilor ferme si vor fi insotite de autorizatie de transport pentru produse alimentare
cantitate minimă: 10 kg
cantitate maximă: 80 kg.
10. Amestec de legume deshidratate,
Amestec de legume deshidratate
Mix de legume: (morcov, pătrunjel, ţelină, păstârnac, ceapă) şi ierburi aromatizante deshidratate - uscate, fără conţinut de: sare, amelioratori, coloranţi artificiali şi monoglutamat/ glutamat de sodiu.
Proprietăţi organoleptice: gust şi miros caracteristic ingredientelor, fără gust sau miros străin,
Corpuri străine: lipsă
Etichetat şi ambalat corespunzător în pachete de maxim 1 Kg
La data livrarii produsul va avea un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate mentionat de producator.
Livrările se vor face săptămânal, în functie de necesar pe baza comenzilor ferme si vor fi insotite de autorizatie de transport pentru produse alimentare.
cantitate minimă: 300 kg
cantitate maximă: 600 kg.
3. Işler cu umplutura de caise 100gr,
Işler cu umplutură de caise
Ingrediente aluat: zahăr, făină albă de grâu, margarină, arome (aroma de caise,vanilie), corector de aciditate (bicarbonat de amoniu), agent de afanare (bicarbonat de sodiu).
Umplutură: piure de caise minim 20%,
Aspect:format specific sortimentului, produs bine dezvoltat, neturtit,
nedeformat, nerupt
Gustul şi miros: gust plăcut, specific produsului
Nu se admite gust rânced, gust acru, amar,
Livrare: de 3 ori pe săptămână sau la cerere
Ambalat: individual în folie de plastic închis ermetic, min.100gr./buc.
Valabilitate : 72 ore de la data fabricaţiei
Eticheta trebuie sa contină:
- denumirea, adresa şi nr.de telefon al producătorului/distribuitorului;
- denumirea produsului;
- caracteristici nutriţionale;
- ingrediente;
- cantitatea netă;
- condiţii de depozitare;
- data fabricaţiei şi termenul de valabilitate;
-lot
Cantitate Minima: 4800 buc
Cantitate Maxima: 7200 buc.
4. Pachetel 2felii cozonac cu nucă infoliat/ 100gr,
Produs de patiserie, bogat în umplutură, cu gust şi aromă specifică.
lngrediente: faină albă de grâu, apă, zahăr, drojdie, grăsime vegetală, exclus uleiul de palmier, lapte vacă, ouă, cacao, miez de nucă,.
Produs avizate sanitar conform reglementarilor în vigoare.
Aspect: specific, produs bine dezvoltat, neturtit, nedeformat, nerupt, masă unifonnă cu miez bine format în sectiune, cu umplutură bogată de :nuca,
Miezul cu pori uniformi, fără urme de cocă nefrământată, aglomerări de
făină, fără corpuri străine.
Coaja cu suprafaţă mată, brun-roşcată, lucioasă, nearsă, fără urme de funingine.
Culoare: interior-galben-auriu.
Livrare: de 3 ori pe săptămână sau la cerere
Mod de prezentare şi ambalare: cozonacul trebuie sa fie feliat şi ambalat individual în folie de plastic (câte 2 felii) închise ermetic, cantitate netă minim 100 grame.
Valabilitate : 72 ore de la data fabricaţiei
Eticheta trebuie sa contină:
- denumirea, adresa şi nr.de telefon al producătorului/distribuitorului;
- denumirea produsului;
- caracteristici nutriţionale;
- ingrediente;
- cantitatea netă;
- condiţii de depozitare;
- data fabricaţiei şi termenul de valabilitate;
-lot
Cantitate Minima: 4800 buc
Cantitate Maxima: 7200 buc.
2. Brânzoaică cu brâză dulce de vacă 100gr,
Produs de patiserie, bogat în umplutură, cu gust şi aromă plăcută. specifică.
Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, drojdie, ouă, ulei floarea soarelui
Umplutură: brânză dulce de vaci- minim 30%, zahăr stafide, griş de grâu.
Aspect: format specific sortimentului, produs bine dezvoltat, neturtit,
nedeformat, nerupt, masa uniformă cu miez bine format în secţiune, cu
umplutură uniform de brânză dulce şi stafide, fără urme de funingine.
Miezul cu pori uniformi, fără urme de cocă nefrământată, aglomerări de
făină, fără corpuri străine.
Livrare: de 3 ori pe săptămână sau la cerere
Gustul şi miros: gust plăcut, specific produsului
Nu se admite gust rânced, gust acru, amar, corpi străini.
Coaja cu suprafaţă lucioasă, brun-roşcată, fără asperităţi, nearsă.
Culoare: interior-galben-auriu.
Mod de prezentare şi ambalare: produsul trebuie să fie ambalat
individual în folie de plastic închis ermetic, min.100 gr./buc.
Valabilitate : 72 ore de la data fabricaţiei
Eticheta trebuie să conţină:
- denumirea, adresa şi nr.de telefon al producătorului/distribuitorului;
- denumirea produsului;
- caracteristici nutriţionale;
- ingrediente;
- cantitatea netă;
- condiţii de depozitare;
- data fabricaţiei şi termenul de valabilitate;
-lot
Cantitate Minima: 4800 buc
Cantitate Maxima: 7200 buc.