DIVERSE PRODUSE ALIMENTARE SI PRODUSE USCATE DIN NORMA 8 CU DURATA SCURTA DE CONSERVARE
1.BRANZA TELEMEA MATURATA GRASIME, RAPORTATA SUBST.USCATA MIN. DE OAIE( BIVOLITA) 47%, DE VACA 42% = 14,63
2.BRANZA PROASPATA DE VACA GRASIME MIN.27% SI SUBST USCATA MIN.30% = 1,32 KG
3,CARNATI :PRODUSE DIN CARNE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRATAMENTULUI TERMIC CARE SA ASIGURE
A) DUBLA AFUMARE SI FIERBERE A PRODUSELOR (PRO...
DIVERSE PRODUSE ALIMENTARE SI PRODUSE USCATE DIN NORMA 8 CU DURATA SCURTA DE CONSERVARE
1.BRANZA TELEMEA MATURATA GRASIME, RAPORTATA SUBST.USCATA MIN. DE OAIE( BIVOLITA) 47%, DE VACA 42% = 14,63
2.BRANZA PROASPATA DE VACA GRASIME MIN.27% SI SUBST USCATA MIN.30% = 1,32 KG
3,CARNATI :PRODUSE DIN CARNE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRATAMENTULUI TERMIC CARE SA ASIGURE
A) DUBLA AFUMARE SI FIERBERE A PRODUSELOR (PRODUSE DE BAZA CUM AR FI CABANOS CU APA MAX 50% SI SUBS.GRASE MAX 43%)
B)AFUMAREA SI FIERBERE PRODUSELOR (PRODUSE DE BAZA CUM AR FI CARNATI OLTENESTI CU APA MAX 65% SI SUBST.GRASE MAX 32%)
C)FIERBEREA PRODUSELOR (CARNATI FARA STRUCTURA)PRODUSE DE BAZA CUM AR FI CRENVUSTI CU APA MAX 70 % SI SUBST GRASE 27%)
MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 9,62 KG
4.CARNE DE PASARE (PUI GRILL) SI SE POT APROVIZIONA ARIPIOARE, PIEPT, PULPE INFERIOARE SAU SUPERIOARE = 30,98
5.CARNE DE PORC :PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE, FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME = 30,10 KG
6.CARNE DE VITA :CARNE DE BOVINE,TAURINE,NUMAI PULPE INTREGI FARA COASTE = 24,08 KG
7.CASCAVAL :BRANZETURI CU PASTA OPARITA :CASCAVAL CU GRASIME RAP.LA SUB.USCATA MIN 40% = 15,71
8.CIOCOLATA FARA UMPLUTURA ,CIOCOLATA DULCE,CIOCOLATA CUVERTURA,CIOCOLATA CU LAPTE,CICOCOLATA DE MENAJ,CIOCOLATA DE MENAJ CU LAPTE,CIOCOLATA CU LAPTE CUVERTURA,CIOCOLATA ALBA = 3,08 KG SI MIN 3 SORTIMENTE DIN CELE DE MAI SUS
9.CITRICE :LAMAI, MANDARINE,GRAPEFRUIT, PORTOCALE SAU BANANE LA ECHIVALENT FINANCIAR = 30,98 KG
10.DROJDIE PROASPATA DE BERE: PROASPATA UMIDITATE,MAX 70% SI SE POT APROVIZIONA SORTIMENTUL ''DROJDIE DE BERE USCATA'' UMIDITATE MAX 9% = 0,58 KG
11.IAURT CU GRASIME MIN 2,8 % LA AMBALAJ DE 1 KG = 15,40 KG
12.LAMAI = 1,76 KG
13.LEGUME PROASPETE :CALITATEA 1 ARDEI IUTE, ARDEI GRAS, GOGOSARI,CASTRAVETI,CEAPA,USTUROI VERDE,DOVLECEI,CONOPIDA,FASOLE VERDE PASTAI,MAZARE VERDE BOABE,PATLAGELE ROSII,VINETE,SPANAC,SALATA VERDE,RIDICHII DE LUNA,GULII,VERDETURI FRUNZOASE (MARAR,PATRUNJEL,TELINA)ALTE SORTIMENTE = 89 ,04
14.OUA DE GAINA PENTRU CONSUM ALIMENTAR CTG.A,MIN CLASA M MIN 53GR/BUC = 320 BUC
15.PAINE = 106,45 KG
16.SALAM DE VARA = 7,53 KG
17.SALAM VICTORIA = 7,53 KG
18.SMANTANTA FERMENTATA CU GRASIME 10% LA AMBALAJ DE MAX 1 KG = 3,08 KG
19.SPECIALITATI DIN CARNE (PRODUSE PRELUCRATE CONFORM TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRATAMENTULUI TERMIC CARE ASIGURA FIERBEREA PRODUSELOR SI DUBLA AFUMARE ) CUM AR FI MUSCHIUL FILE AFUMAT = 19,79 KG
20.UNT PROASPAT GRASIME MIN 65% LA AMBALAJE DE 15 20 G = 9,36 KG
21.VARZA CALITATEA I = 30,66 K
Diverse produs