1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST USCATA A.DE OAIE 47% B.DE VACA 42%) = 7,50 KG
2.CARNAT I (PRODUSE PRELUCRATE CONF.TEHN.SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR ) 3 SORTIMENTE DE CARNATI DIFERITE =5 ,20 KG
3. CARNE DE PASARE (PUI GRILL) = 15 KG
4.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 25 KG
5.CARNE DE VITA (C...
1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST USCATA A.DE OAIE 47% B.DE VACA 42%) = 7,50 KG
2.CARNAT I (PRODUSE PRELUCRATE CONF.TEHN.SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR ) 3 SORTIMENTE DE CARNATI DIFERITE =5 ,20 KG
3. CARNE DE PASARE (PUI GRILL) = 15 KG
4.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 25 KG
5.CARNE DE VITA (CARNE DE BOVINE,TAURINE,NUMAI PULPE INTREGI FARA COASTE MIN 40%) = 4,80 KG
6.CASCAVAL = (GRASIME RAP.LA SUBST USCATA MIN 40%) = 8 KG
7.CIOCOLATA (CIOCOLATA DULCE, CIOCOLATA CUVERTURA,CIOCOLATA CU LAPTE,CIOCOLATA MENAJ,CIOCOLATA MENAJ CU LAPTE,CIOCOLATA ALBA MIN 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA ) = 1,50 KG
8.PORTOCALE = 15,60 KG
9.DROJDIE PROASPATA DE BERE (UMID.MAX 70%) = 0,30 KG
10.IAURT = (GRASIME 2,8% LA AMBALAJE DE 0,175 G ) = 7,35 KG
11.LAMAI = 5,88KG
12.LEGUME CALITATEA I DIN CARE:
A.ARDEI GRAS BIANCA 5 KG
B.CASTRAVETI = 7 KG
C.CEAPA VERDE = 3,50 KG
D.ROSII = 15 KG
E.FRUNZOASE (MARAR,PATRUNJEL ) = 1 KG
13.OUA DE GAINA CAT.A CLASA M,MIN 53GR/BUC = 221 BUC.
14.PAINE CU TERMEN LUNG DE CONSERVARE = 51,45 KG
15.SALAM DE VARA = 3,68 KG
16.SALAM VICTORIA = 3,68 KG
17,SMANTANA FERMENTATA (GRASIME 10% LA AMBALAJE DE 1 KG) = 1,47 KG
18.SPECIALITATI DIN CARNE (MUSCHI FILE) = 9,56 KG
19.UNT PROASPAT = 4,41 KG
20.VARZA CALITATEA I = 14,70KG