La data de 28 aprilie 2021, a fost aprobată, prin Ordinul ministrului justiţiei nr. 2618/C, finanţarea proiectului "Evaluarea implementării Strategiei Naţionale Anticorupţie 2016-2020 şi recomandări pentru viitor" (denumit în continuare NAS-EVAL), în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021.
Proiectul a fost elaborat în considerarea punctului 9.3 din Strategia Naţională Anticorupţie (SNA) pentru perioada 2016-2020,...
La data de 28 aprilie 2021, a fost aprobată, prin Ordinul ministrului justiţiei nr. 2618/C, finanţarea proiectului "Evaluarea implementării Strategiei Naţionale Anticorupţie 2016-2020 şi recomandări pentru viitor" (denumit în continuare NAS-EVAL), în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021.
Proiectul a fost elaborat în considerarea punctului 9.3 din Strategia Naţională Anticorupţie (SNA) pentru perioada 2016-2020, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 583/2016, care se referă la evaluarea ex-post a impactului strategiei prin analiza modului de folosire a resurselor, a impactului aşteptat şi a eficienţei intervenţiilor.
Un obiectiv în cadrul proiectului constă în dezvoltarea portalului Strategiei Naţionale Anticorupţie (SNA).
Astfel, în cadrul acestui proiect trebuie realizate următoarele:
- Servicii software de consultanţă IT pentru analiza, design-ul, dezvoltarea, testarea şi implementarea componentei web personalizate (custom) a portalului SNA 2021-2025;
- Servicii de instalare şi configurare a produselor software standard - componenta software COTS (sistem de operare tip server);
- Furnizare, instalare şi configurare a echipamentelor informatice - componenta hardware (un server);
- Servicii de instruire pentru administratorii de conţinut cu privire la utilizarea site-ului în procesul de adăugare de conţinut sau modificare a celui existent, precum şi pentru instruirea administratorilor de site/aplicaţie web cu privire la managementul operaţional al sistemului (generarea de rapoarte parametrizabile (statistică vizitatori – IP-uri distincte, statistică accesări pagini – număr de hit-uri), generarea de rapoarte grafice cu privire la stadiul implementării SNA, verificări periodice, actualizări software standard (altul decât cel pus la dispoziţie de către Beneficiar), backup/restore etc).
Calendarul clarificărilor:
Orice operator econonic interesat de procedura de achiziţie are dreptul de a solicita clarificări la documentaţia de atribuire.
Solicitările de clarificări vor fi transmise prin intermediul portalului S.E.A.P, disponibil la adresa www.e-licitatie.ro, secţiunea clarificări.
Data limită de primire a solicitărilor de clarificări: 11 zile înainte de data limită pentru depunerea ofertelor în SEAP.
Potrivit art. 161 din Legea nr. 98/2016 cu modificările şi completările ulterioare, în măsura în care clarificările sunt solicitate în timp util, răspunsul autorităţii contractante la aceste solicitări se va publica în S.E.A.P în a 4 zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
Răspunsurile la solicitările de clarificări vor fi publicate în S.E.A.P. de autoritatea contractantă, fără a dezvălui identitatea celui care a solicitat clarificările, într-o singură etapă, cu semnătura electronică extinsă bazată pe un certificat calificat eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat.