Feedback
I.D.: 34940067

Achiziţionare conserve ce intră în structura normelor de hrană a deţinuţilor necesare în perioada 01.03.2019-30.06.2019

Data publicarii
01.04.19 Exista 139.914 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15331400-1
Pretul estimativ:
9.125,00 RON - 9.125,00 RON
4.650,00 RON - 4.650,00 RON
11.400,00 RON - 11.400,00 RON
5.100,00 RON - 5.100,00 RON
10.500,00 RON - 10.500,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
1. Pasta de tomate, 3000 kg pasta de tomate, avand masă omogenă, densă, fin strecurată, fără corpuri străine (seminţe, pieliţe frunze, peduncule, etc.) fără semene de alterare (mucegai, fermentaţie) Culoare: roşie intensă, până la roşie cărămizie, uniformă în toată masa, se admite o coloraţie mai închisă faţă de limitele de culoare menţionate, la suprafaţa pastei de tomate ambalată în recipiente erme...
1. Pasta de tomate, 3000 kg pasta de tomate, avand masă omogenă, densă, fin strecurată, fără corpuri străine (seminţe, pieliţe frunze, peduncule, etc.) fără semene de alterare (mucegai, fermentaţie) Culoare: roşie intensă, până la roşie cărămizie, uniformă în toată masa, se admite o coloraţie mai închisă faţă de limitele de culoare menţionate, la suprafaţa pastei de tomate ambalată în recipiente ermetice sau neermetice. Miros şi gust: naturale, specifice concentratelor de tomate, fără gust şi miros străin (de afumat, ars, fermentare, mucegai, etc.) nu se admite gust amar sau acru; Concetraţie: Minim 24% substanţă uscată solubilă. Nu se acceptă o concentraţie de substanţă uscată mai mică decât aceasta. Ambalajele de desfacere vor fi in borcane de sticlă sau în cutii din tabla cositorită şi lăcuită, cutiile metalice trebuie sa fie nebombate, neturtite, neruginite, iar capacele cutiilor nu trebuie sa fie bombate, ruginite sau innegrite. Ambalajele de transport, lazile de lemn sau containerele trebuie să fie întregi uscate şi curate care să asigure integritatea conţinutului. Recipientele din sticlă nu se vor factura şi se vor restitui furnizorului după golirea conţinutului. În cazul acestor ambalaje se va aplica un procent de scăzământ de 2% pentru manipulare. Ambalajele de desfacere trebuie marcate cu următoarele menţiuni: - Denumirea şi/ sau marca producătorului, localitatea ; - Denumirea produsului (tipul produsului) ; - Compoziţia ; - Data fabricaţiei (ziua, luna, anul) ; - Masa netă (masa nominală şi abatera admisă); - Termenul de garantie ; - Numărul standardelor de produs. Transportul pastei de tomate trebuie să se facă în vehicule curate şi acoperite. În timpul transportului trebuie ferite de îngheţ şi manipulate cu grijă, pentru a se evita deterioararea acestora. Transportul produselor se va asigura de către furnizor.. 5. Conserva zarzavat pentru ciorbe, 1500 kg conserva zarzavat pentru ciorbe Aspectul legumelor Plăcut, de mărimi aproape uniforme, nevătămate Aspectul lichidului Limpede sau uşor opalescent, fără corpuri străine ; se admite un sediment slab Miros şi gust Plăcut, caracteristic tipului de conserve, fără mirosuri sau gusturi străine Corpuri străine Lipsă Ingrediente morcov, patrunjel, gogosari, telina, ceapa, sare, frunze de telina si de patrunjel, conservante. Ambalare : Ambalajele de desfacere vor fi in borcane de sticlă sau în cutii din tabla cositorită şi lăcuită, cutiile metalice trebuie sa fie nebombate, neturtite, neruginite, iar capacele cutiilor nu trebuie sa fie bombate, ruginite sau innegrite. Ambalajele de transport, lazile de lemn sau containerele trebuie să fie întregi uscate şi curate care să asigure integritatea conţinutului. Recipientele din sticlă nu se vor factura şi se vor restitui furnizorului după golirea conţinutului. În cazul acestor ambalaje se va aplica un procent de scăzământ de 2% pentru manipulare. Ambalajele de desfacere trebuie marcate cu următoarele menţiuni: - Denumirea şi/ sau marca producătorului, localitatea ; - Denumirea produsului (tipul produsului) ; - Compoziţia ; - Data fabricaţiei (ziua, luna, anul) ; - Masa netă (masa nominală şi abatera admisă); - Termenul de garantie ; - Numărul standardelor de produs. Termene de garanţie şi de valabilitate: Termenul de garanţie pentru conservele de zarzavat pentru ciobe este de 18 luni, iar cel de valabiliate de 36 luni. Aceste termene se referă la conservele ambalate, transportate şi depozitate în condiţiile prevăzute şi decurg de la data fabricaţiei şi trebuie să acopere perioada de derulare a contractului. Transportul conservelor de zarzavat pentru ciorbe trebuie să se facă în vehicule curate şi acoperite. În timpul transportului conservele de mazăre trebuie ferite de îngheţ şi manipulate cu grijă, pentru a se evita deterioararea acestora. Transportul produselor se va asigura de către furnizor.. 2. Conserva mazare in apa, 1500 kg conserva de mazare in apa - Aspect boabe întregi de mărime uniformă, Culoarea boabelor - Verde până la gălbui, Aspectul lichidului- Opalescent, se admite uşor tulbure, Boabe sparte (raportate la masa totală a boabelor) % -max. 5, Boabe seci şi coji (raportate la masa totală a boabelor) % max. 0,5, Boabe galbene (calculate la cutia 1/1) buc. max.5, Boabe negre şi brune (calculate la cutia 1/1) buc. max.3, Corpuri străine (boabe de porumb, fasole, sâmburi, etc. )Nu se admit, cu excepţia resturilor de păstăi, care se admit în proporţie de max 2 0/00 din masa totală a boabelor. Miros şi gust caracteristic mazărei fragede fierte, fără miros sau gust străin (acru, fermentat, mucegăit). Ambalajele de desfacere vor fi in borcane de sticlă sau în cutii din tabla cositorită şi lăcuită, cutiile metalice trebuie sa fie nebombate, neturtite, neruginite, iar capacele cutiilor nu trebuie sa fie bombate, ruginite sau innegrite. Ambalajele de transport, lazile de lemn sau containerele trebuie să fie întregi uscate şi curate care să asigure integritatea conţinutului. Recipientele din sticlă nu se vor factura şi se vor restitui furnizorului după golirea conţinutului. În cazul acestor ambalaje se va aplica un procent de scăzământ de 2% pentru manipulare. Ambalajele de desfacere trebuie marcate cu următoarele menţiuni: - Denumirea şi/ sau marca producătorului, localitatea ; - Denumirea produsului (tipul produsului) ; - Compoziţia ; - Data fabricaţiei (ziua, luna, anul) ; - Masa netă (masa nominală şi abatera admisă); - Termenul de garantie ; - Numărul standardelor de produs. Termene de garanţie şi de valabilitate: Termenul de garanţie pentru conservele de mazăre este de 18 luni, iar cel de valabiliate de 36 luni. Aceste termene se referă la conservele ambalate, transportate şi depozitate în condiţiile prevăzute şi decurg de la data fabricaţiei şi trebuie să acopere perioada de derulare a contractului.. 3. Conserva fasole pastai, 2500 kg conserva fasole pastai, Aspectul păstăilor-Păstăi întregi respectiv tăiate, de mărime aproape uniformă, nevătămate, fără aţe sau cozi. Se admit : - păstăi vătămate : max. 3 % - păstăi cu capete şi cozi netăiate : max. 5 % - păstăi cu aţe : max. 3 % - păstăi cu bobul format, dar cărnoase : max. 5 % Aspectul lichidului Limpede sau uşor opalescent, fără corpuri străine; se admite un sediment slab. Culoarea păstăilor Verde sau galbenă, caracteristică fasolei fierte şi uniformă în unitatea de ambalaj Miros şi gust Plăcut, caracteristic de fasole fiartă, fără miros sau gust străin Consistenţă Păstăi bine fierte, dar nedestrămate Cozi şi aţe libere Maximum 6 bucăţi raportat la recipientul 1/1 Boabe libere întregi sau tăiate (la fasolea tăiată), % max. 5 Corpuri străine specifice (frunzuliţe, petale, etc.) lipsă Ambalajele de desfacere vor fi in borcane de sticlă sau în cutii din tabla cositorită şi lăcuită, cutiile metalice trebuie sa fie nebombate, neturtite, neruginite, iar capacele cutiilor nu trebuie sa fie bombate, ruginite sau innegrite. Ambalajele de transport, lazile de lemn sau containerele trebuie să fie întregi uscate şi curate care să asigure integritatea conţinutului. Recipientele din sticlă nu se vor factura şi se vor restitui furnizorului după golirea conţinutului. În cazul acestor ambalaje se va aplica un procent de scăzământ de 2% pentru manipulare. Ambalajele de desfacere trebuie marcate cu următoarele menţiuni: - Denumirea şi/ sau marca producătorului, localitatea ; - Denumirea produsului (tipul produsului) ; - Compoziţia ; - Data fabricaţiei (ziua, luna, anul) ; - Masa netă (masa nominală şi abatera admisă); - Termenul de garantie ; - Numărul standardelor de produs. Termene de garanţie şi de valabilitate: Termenul de garanţie pentru conservele de fasole păstăi este de 18 luni, iar cel de valabiliate de 36 luni. Aceste termene se referă la conservele ambalate, transportate şi depozitate în condiţiile prevăzute şi decurg de la data fabricaţie. 4. Conserva ghiveci in bulion, 3000 kg conserva ghiveci in bulion - Conserve preparate din amestec de legume întregi sau divizate, în bulion de tomate, ambalate în recipiente închise ermetic şi sterilizate termic. Culoarea : - Legumelor - Bulionului Caracteristică legumelor fierte - Roşu deschis până la roşu cărămiziu; Consistenţa Bucăţi de legume bine fierte dar nedeshidratate Gust şi miros Plăcut, caracteristic legumelor fierte în bulion sau în apă, fără gust sau miros străin; Se admite un gust slab amar datorită vinetelor Părţi necomestibile de legume (vârfuri şi aţe de fasole, seminţe de ardei) Max. 5 buc. raportate la recipientul de 500 cm3. Corpuri străine Lipsă Ambalare : Ghiveciul de legume în bulion se livrează în ambalaje şi materiale de ambalare stabilite prin normativul de ambalare pe produse şi grupe de produse destinate consumului intern, aprobat de organul central coordonator. Cutiile metalice trebuie să nu fie bombate, turtite, ruginite sau înnegrite. Nu se admit deformări care ar putea provoca dislocarea cositorului. Capacele borcanelor nu trebuie să fie bombate, ruginite sau înnegrite. Garniturile de etanşare de pe capacul şi fundul cutiei trebuie să fie continue, uniforme, bine fixate şi să nu iasă afară. În interiorul cutiilor nu se admit pete de rugină. Lăzile şi paletele trebuie să fie întregi, curate şi uscate. Ambalajele de transport, lazile de lemn sau containerele trebuie să fie întregi uscate şi curate care să asigure integritatea conţinutului. Recipientele din sticlă nu se vor factura şi se vor restitui furnizorului după golirea conţinutului. În cazul acestor ambalaje se va aplica un procent de scăzământ de 2% pentru manipulare..
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu