Servicii pentru evenimentele in zilele 22-23 mai 2019 într-un hotel de 5 stele, de preferat cladire istorica, cu arhitectura deosebita, situat în Centrul Bucureştiului, astfel:
A. Eveniment Management Board
1. Asigurarea unei săli de conferinţă pentru ziua de 22 mai 2019 intre orele 09:00-13:00, amenajată in U-shape cu mese şi scaune pentru conferinta, numarul participantilor fiind 20 de persoane. Sala trebuie sa fie dota...
Servicii pentru evenimentele in zilele 22-23 mai 2019 într-un hotel de 5 stele, de preferat cladire istorica, cu arhitectura deosebita, situat în Centrul Bucureştiului, astfel:
A. Eveniment Management Board
1. Asigurarea unei săli de conferinţă pentru ziua de 22 mai 2019 intre orele 09:00-13:00, amenajată in U-shape cu mese şi scaune pentru conferinta, numarul participantilor fiind 20 de persoane. Sala trebuie sa fie dotata cu sistem de sonorizare cu doua microfoane mobile si 10 de microfoane fixe tip lebada, videoproiector si ecran, flipchart&markere, internet WI-FI . Anexat salii de conferinte se va pune la dispozitie un spatiu pentru organizarea pauzelor de coffee break.
2. Asigurarea serviciilor de coffee-break pentru un numar de 20 de persoane, constand cel puţin in: apă plată/minerală la sticle de 0,5 l, cafea şi ceai, sucuri, alte trataţii, respectiv produse de patiserie dulci şi sărate etc.;
B. Eveniment Away Day
1 - Asigurarea unei săli de conferinţă pentru 22 mai 2019 intre orele 14:00 - 18:00, amenajata in U-shape cu mese şi scaune pentru conferinta, numarul participantilor fiind 40 de persoane. Sala trebuie sa fie dotata cu sistem de sonorizare cu doua microfoane mobile si 20 de microfoane fixe tip lebada, videoproiector si ecran, flipchart&markere, internet WI-FI . Anexat salii de conferinte se va pune la dispozitie un spatiu pentru organizarea pauzelor coffee break.
2. Asigurarea serviciilor de coffee-break pentru un numar de 40 de persoane, constand cel puţin in: apă plată/minerală la sticle de 0,5 l, cafea şi ceai, sucuri, alte trataţii, respectiv produse de patiserie dulci şi sărate etc.;
C. Asigurare servicii de masa pranz pentru 40 de persoane, tip bufet suedez şi vor include cel puţin: 4 feluri de aperitive, 4 feluri principale (2 feluri care să conţină carne de pui/ porc/ vită şi 2 feluri vegetarian), 3 feluri de salate, 3 feluri desert, apă plată/ minerală, sucuri, cafea, ceai.
D. Eveniment lucrari BOS
1. asigurarea unei săli de conferinţă pentru 23 mai 2019, orele 09:00-17:00, amenajată in U-shape cu mese şi scaune pentru conferinta, numarul participantilor fiind 100 de persoane. Sala trebuie sa fie dotata cu sistem de sonorizare cu doua microfoane mobile si 25 de microfoane fixe tip lebada, videoproiector si ecran, flipchart&markere, internet WI-FI, patru plasme. Anexat salii de conferinte se va pune la dispozitie un spatiu pentru organizarea a doua pauze de coffee break. Asigurarea serviciilor de coffee-break pentru un numar de 100 de persoane, constand cel puţin in: apă plată/minerală la sticle de 0,5 l, cafea şi ceai, sucuri, alte trataţii, respectiv produse de patiserie dulci şi sărate etc.( doua pauze):
2.Asigurarea serviciilor de masa pranz pentru 100 de persoane, tip bufet suedez şi vor include cel puţin: 4 feluri de aperitive, 4 feluri principale (2 feluri care să conţină carne de pui/ porc/ vită şi 2 feluri vegetarian), 3 feluri de salate, 3 feluri desert, apă plată/ minerală, sucuri, cafea, ceai.