Pentru asigurarea procesului de preparare,depozitare si servire a hranei,in urma maririi efectivului de militari din cadrul U.M. 02016 Babadag,pentru anul 2022,s-a identificat nevoia de modernizare a infrastructurii necesare pentru buna desfasurare a activitatilor specifice,in conditii optime din punct de vedere al dotarii si igienizarii corespunzatoare,in timp oportun,eficient si in conditii de siguranta.Echipamentele sunt...
Pentru asigurarea procesului de preparare,depozitare si servire a hranei,in urma maririi efectivului de militari din cadrul U.M. 02016 Babadag,pentru anul 2022,s-a identificat nevoia de modernizare a infrastructurii necesare pentru buna desfasurare a activitatilor specifice,in conditii optime din punct de vedere al dotarii si igienizarii corespunzatoare,in timp oportun,eficient si in conditii de siguranta.Echipamentele sunt necesare pentru asigurarea procesului de preparare,depozitare si servire a hranei si pentru a raspunde cerintelor de ridicare a capacitatii de hranire.
Echipamentele trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
1.Marmita electrica cu incalzire indirecta - sa aiba capacitate 150 litri;structura sa fie din otel inoxidabil.
2.Linie autoservire calda,structura din inox cu accesorii - va contine masa calda bain-marie cu compartiment inferior incalzit-2buc;cuva GN 1/1 h-150mm+capac cu maner-12 buc;cuva GN 1/2 h-150mm+capac cu maner-12 buc;cuva GN 1/1 h-100mm+capac cu maner-12 buc;carucior pentru transport/debarasat containere GN 1/1,GN 1/2,tavi-1 buc;drum de tavi inox-2 buc;sa functioneze in spatii in care temperatura aerului poate sa varieze de la 0 la +45 grade.
3.Cuptor electric cu conventie pe vapori cu 20 cuve - sa aiba structura din inox si sticla termorezistenta;sa aiba o capacitate de preparare de aprox 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi cu dimensiunile 60x40cm;dimensiunile produsului exterioare aprox 950x1360x945.
4.Dulap frigorific cu temperaturi scazute - exteriorul sa fie confectionat din inox AISI304(recomandat) sau tabla plastifiata;interiorul sa fie din otel inoxidabil mat(recomandat) sau tabla plastifiata;sa aiba dimensiuni aprox 2000Hx1660Lx800l mm;sa functioneze la o temperatura ambientala de max +43 grade.
5.Masina universala(robot) pentru bucatarie cu accesorii - sa aiba structura din otel inoxidabil;sa fie prevazut cu accesorii pentru executarea operatiunilor de taiat zarzavaturi si legume in felii,fasii pai sau cuburi,tocat carne,framantat si amestecat aluat,amestecat piureuri si maioneza,batut creme si spume,razuit legume crude si rasnit;conditii de functionare zilnica:minim 8 ore;sa functioneze la o temperatura ambientala de max 45 grade.
Produsele trebuie sa aiba in componenta toate accesoriile necesare punerii in functiune si utilizarii fara a mai necesita alte echipamente auxiliare,sa prezinte o rezistenta mare la coroziune si uzura in conditii de exploatare zilnica si sa indeplineasca toate conditiile de fiabilitate,securitate si cost redus pe ciclul de viata.