Feedback
I.D.: 84268874

Achiziţie alimente diverse 2023

Data publicarii
05.07.23 Exista 135.872 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15800000-6 15113000-3 15110000-2 15625000-5 15112130-6 03221210-1 03142500-3 15545000-0 15411200-4 15831200-4 15850000-1 15530000-2 15612130-1 15864100-3 15131310-1 03211300-6 15331134-5 15332200-6 15431100-9 15612210-6 15511700-0
Pretul estimativ:
22.100,00 RON - 33.150,00 RON
18.275,00 RON - 27.412,50 RON
38.640,00 RON - 57.960,00 RON
15.050,00 RON - 22.575,00 RON
548,00 RON - 821,25 RON
71.200,00 RON - 106.800,00 RON
7.500,00 RON - 11.250,00 RON
19.500,00 RON - 29.250,00 RON
9.900,00 RON - 14.850,00 RON
61.875,00 RON - 92.812,50 RON
10.875,00 RON - 16.312,50 RON
10.800,00 RON - 16.200,00 RON
9.100,00 RON - 13.650,00 RON
45.000,00 RON - 67.500,00 RON
375,00 RON - 562,50 RON
23.600,00 RON - 35.400,00 RON
22.950,00 RON - 34.425,00 RON
15.500,00 RON - 23.250,00 RON
12.000,00 RON - 18.000,00 RON
8.740,00 RON - 13.110,00 RON
1.400,00 RON - 2.100,00 RON
3.000,00 RON - 4.500,00 RON
2.450,00 RON - 3.675,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
23. Ceafă de porc, Proprietati organoleptice Stare termică: proaspata, congelata; Aspect si culoare - ceafa porc fără os, fără slănină şi şorici; ferma si elastica, atat la suprafata cat si in sectiune; urmele ce se formeaza cu degetul revin repede; sucul din carne se obtine greu si este limpede; culoare roz deschis pana la rosu. Miros si gust –normal, caracteristic si placut, sa nu apara un miros alterat, sau a...
23. Ceafă de porc, Proprietati organoleptice Stare termică: proaspata, congelata; Aspect si culoare - ceafa porc fără os, fără slănină şi şorici; ferma si elastica, atat la suprafata cat si in sectiune; urmele ce se formeaza cu degetul revin repede; sucul din carne se obtine greu si este limpede; culoare roz deschis pana la rosu. Miros si gust –normal, caracteristic si placut, sa nu apara un miros alterat, sau alt miros strain; Parte necomestibila 0; Valori nutritionale Protide 16%, lipide 21%; Kcalorii 268%; Proprietati chimice -azot usor hidrolizabil, NH3/100g, maxim 35 -pH =5,6-6,2 -reactia pentru hidrogen sulfurat = NEGATIVA -reactia Kreis = NEGATIVA -reactia pentru identificarea amoniacului= NEGATIVA Marcat, etichetat, ambalat, în pungă plastic din folie termocontractibilă, 2 kg-5 kg; Produsul se livreaza vrac în casete de transport înfoliate si / sau vidata în pungi de polietilena, etichetate. Pe eticheta se mentioneza starea termica a carnii, tara de provenienta, lotul produsului, termenul de valabilitate, Documente de calitate obligatorii la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul sanitar veterinar. Livrare in max.24 ore de la comanda data de catre AC, in primele 2/3 zile a termenului de valabilitate prevazut pentru congelare. Posibila livrarea de 2 ori pe saptamana. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Transportul produsului cu asigurarea conditiilor corespunzatoare frigorifice t +2 - +4ºC. Oferta se depune pe kg. Cantitate minimă 850 kg, cantitate maximă 1275 kg.. 7. Pulpa de porc fără os, Proprietati organoleptice Stare termică: proaspata, congelata; Aspect si culoare - spata porc fără os, fără slănină şi şorici; ferma si elastica, atat la suprafata cat si in sectiune; urmele ce se formeaza cu degetul revin repede; sucul din carne se obtine greu si este limpede; culoare roz deschis pana la rosu. Miros si gust –normal, caracteristic si placut, sa nu apara un miros alterat, sau alt miros strain; Parte necomestibila 0; Valori nutritionale Protide 16%, lipide 21%; Kcalorii 268%; Proprietati chimice -azot usor hidrolizabil, NH3/100g, maxim 35 -pH =5,6-6,2 -reactia pentru hidrogen sulfurat = NEGATIVA -reactia Kreis = NEGATIVA -reactia pentru identificarea amoniacului= NEGATIVA Marcat, etichetat, ambalat, în pungă plastic din folie termocontractibilă, 2 kg-5 kg; Produsul se livreaza vrac în casete de transport înfoliate si / sau vidata în pungi de polietilena, etichetate. Pe eticheta se mentioneza starea termica a carnii, tara de provenienta, lotul produsului, termenul de valabilitate, Documente de calitate obligatorii la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul sanitar veterinar. Livrare in max.24 ore de la comanda data de catre AC, in primele 2/3 zile a termenului de valabilitate prevazut pentru congelare. Posibila livrarea de 2 ori pe saptamana. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Transportul produsului cu asigurarea conditiilor corespunzatoare frigorifice t +2 - +4ºC. Oferta se depune pe kg. cantitatea minima 850 kg , cantitatea maxima 1275 kg. 4. Carne tocată (amestec porc-vită), Carne dezosată ce a fost tocată în fragmente şi conţine mai puţin de 1 % sare, Carne mărunţită, fără os, cartilaje, tendoane şi ţesut conjunctiv grosier. Continut omogen, fără aglomerări. Culoare: caracteristica pentru carnea proaspata, specifica sortimentului, Miros si gust: specifice sortimentului, placute, fara gust si miros modificat sau de alta natura, fara gust si miros strain (ranced, inchis, alterat) Documente de calitate obligatorii la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul sanitar veterinar. Livrare in max. 24 ore de la comanda data de catre AC, in primele 2/3 zile a termenului de valabilitate de refrigerare prevazut. Posibila livrare de 2 ori pe saptamana. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Transportul produsului cu asigurarea conditiilor corespunzatoare frigorifice t +2 - +4ºC. Oferta se depune pe kg. cantitatea minima 1680 kg, cantitatea maxima 2520 kg. 8. Spata porc fără os, Proprietati organoleptice Stare termică: proaspata, congelata; Aspect si culoare - spata porc fără os, fără slănină şi şorici; ferma si elastica, atat la suprafata cat si in sectiune; urmele ce se formeaza cu degetul revin repede; sucul din carne se obtine greu si este limpede; culoare roz deschis pana la rosu. Miros si gust –normal, caracteristic si placut, sa nu apara un miros alterat, sau alt miros strain; Parte necomestibila 0; Valori nutritionale Protide 16%, lipide 21%; Kcalorii 268%; Proprietati chimice -azot usor hidrolizabil, NH3/100g, maxim 35 -pH =5,6-6,2 -reactia pentru hidrogen sulfurat = NEGATIVA -reactia Kreis = NEGATIVA -reactia pentru identificarea amoniacului= NEGATIVA Marcat, etichetat, ambalat, în pungă plastic din folie termocontractibilă, 2 kg-5 kg; Produsul se livreaza vrac în casete de transport înfoliate si / sau vidata în pungi de polietilena, etichetate. Pe eticheta se mentioneza starea termica a carnii, tara de provenienta, lotul produsului, termenul de valabilitate, Documente de calitate obligatorii la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul sanitar veterinar. Livrare in max.24 ore de la comanda data de catre AC, in primele 2/3 zile a termenului de valabilitate prevazut pentru congelare. Posibila livrarea de 2 ori pe saptamana. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Transportul produsului cu asigurarea conditiilor corespunzatoare frigorifice t +2 - +4ºC. Oferta se depune pe kg. cantitatea minima 700 kg , cantitatea maxima 1050 kg. 19. GRIŞ, Aspect: Granulos. - Culoare: alb – gălbuie, uniformă; Miros: caracteristic, fără miros de mucegai, de încins sau alt miros străin; Gust: caracteristic, puţin dulceag, fără gust amar, acru sau alt gust străin, fără scrâşnet la mestecare, nu se admite prezenla insectelor sau a acrienilor in nici un stadiu de dezvoltare ; Se va livra următorul tip de griş: Griş alimentar, calitatea I obţinut prin prelucrarea grâului pentru panificaţie. Ambalat in pungi de 1 kg inchise ermetic. Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate. Oferta se va depune pe kg. cantitatea minima 150 kg, cantitatea maxima 225 kg. 5. Piept de pui cu os, Proprietăţi organoleptice Stare termică: proaspat, congelat; - aspect: piept de pui cu os, curat, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice; suprafaţă netedă, nelipicioasă; - culoare: caracteristică speciei, roz, uniforma. - consistenţa musculaturii: fermă şi elastica, bine îmbrăcat cu muşchi, carnea sternală flexibilă, fără piele, bine fasonat, calitate Carne si produse din carne superioara; - miros: la suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, placut, fără miros străin. Valori nutritionale - protide 20%, lipide 10%; - kcalorii 177%; Etichetat, ambalat caserole, pungi cu clemă metalică de max. 1 -1,5 kg. Produsul se livreaza vrac în casete de transport înfoliate si / sau vidata în pungi de polietilena, etichetate. Pe eticheta se mentioneza starea termica a carnii, tara de provenienta, lotul produsului, termenul de valabilitate, conditii de pastrare. Documente de calitate obligatorii la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul sanitar veterinar. Livrare in max. 24 ore de la comanda data de catre AC, in primele 2/3 zile a termenului de valabilitate prevazut. Posibila livrare de 2 ori pe saptamana. Transportul produsului se va face cu asigurarea conditiilor corespunzatoare frigorifice. Oferta se depune pe kg. cantitatea minima 4000 kg , cantitatea maxima 6000 kg. 3. FASOLE USCATĂ, Fasole uscata, boabe bine dezvoltate de culoare alb - gălbuie, fără defecte sau urme de dăunători, de mărime constantă, fără pietre sau pământ. Fasolea va avea un timp scurt de fierbere – maxim 45 minute. Aspectul , culoarea, mirosul şi gustul trebuie să fie caracteristice fasolei sănătoase, cu boabe dezvoltate normal, ajunse la maturitate, fără miros şi gust străin. Ambalare: în saci, cu un conţinut net de 5-10 kg/sac. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare – declaratia de conformitate. Posibila livrare saptamanala. Oferta se va depune pe kg. cantitatea minima 1000 kg , cantitatea maxima 1500 kg. 1. Ouă proaspete de gaină, Oua proaspete de gaina, clasa A, peste 50 gr, coaja nefisurata, curata, mata, fara pete sau pori vizibili, cuticula intacta, albusul translucid, galbenusul vizibil si usor aplatizat, miros si gust caracteristic oului proaspat, nu se admit oua ciocnite, murdare cu urme de excremente sau alte impuritati. Conditii de marcare - conform HG 415/2004 - marcare individuala. Conditii de ambalare - in cofraje de carton asezate in pozitie verticala cu varful in jos. Ambalajele vor fi curate, uscate, fara miros strain sau mucegaiuri. Conditii de transport in vehicule inchise, izoterme, prevazute cu instalatie frigorifica. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare-declaratia de conformitate. Posibila livrare saptamanala. Oferta se va depune pe bucata: cantitatea minima 26000 buc, cantitatea maxima 39000 buc. 16. BRÂNZĂ TOPITĂ – bucata cca 17,5 gr, Caracteristici organoleptice Aspect: suprafata neteda, lucioasa, fara coaja si fara pete de mucegai, pasta curata, fina omogena, rare goluri de aer, fara cristale de saruri de topire, cu ingrediente uniform repartizate. Culoare: alb-galbuie, sau caracteristica ingredientelor folosite. Miros si gust: placut, potrivit de sarat, fara miros si gust strain, fara cristalede saruri de topire perceptibile la masticatie. Proprietati fizico-chimice: Grasime raportata la SU: min.50%. Substanta uscata min. 41%. NaCI max. 1,2%. Valoare PH 5,6....6,00. Ambalare: bucati ambalate in folie de aluminiu termosudabila, care la randul lor sunt ambalate in doze de carton si/alte tipuri de ambalaje de 140gr. Oferta se va depune pe bucata cca 17,5 gr (subdiviziunea dozei de carton si/sau alte tipuri de ambalaje de 140 gr). cantitatea minima 19800 buc, cantitatea maxima 29700 buc. 6. Pulpe pui fără spate, Pulpe curate, intregi, fara spata, proaspete, cu tendoane elastice, tari, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice; suprafaţă umeda, dar nelipicioasă; fara oase rupte proeminente (fracturi deschise); fara contuzii severe. Culoarea pielii: caracteristica tipului si calitatii; roz, Calitatea produsului: calitate superioara. Consistenţa musculaturii: fermă şi elastica, nu se admite consistenta inmuiata. Miros: la suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, placut, fără miros străin. Dupa portionare va avea intre 150 gr-200gr; / bucata; fara gust si miros strain (ranced, inchis, alterat). Documente de calitate obligatorii la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul sanitar veterinar. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Livrare in max.24 ore de la comanda data de catre AC, in primele 2/3 zile a termenului de valabilitate prevazut pentru congelare. Posibila livrarea de 2 ori pe saptamana. Transportul produsului cu asigurarea condiţiilor corespunzătoare frigorifice t+2 -+4°C. Oferta se depune pe kg. cantitatea minima 4500 kg , cantitatea maxima 6750 kg. 12. ULEI, Aspect la 60°C pt. uleiul in ambalaje de desfacere de 1L: limpede, fără suspensii sau sedimente; culoare: galbenă; miros plăcut, fără miros străin; gust plăcut, fără gust străin; apa si substanţe volatile: max 0,06 %. Produs ambalat in recipiente curate, închise ermetic, nedeformate, etichetate vizibil, imprimate cu toate datele de identificare conform legislatiei etichetarii. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Oferta se va depune pe litru. cantitatea minima 1500 litri, cantitatea maxima 2250 litri. 20. ZAHĂR, Aspect: uscat, în cristale de granulaţie omogenă, liber-curgătoare; Gradul minim de polarizare: 99,70; Conţinutul maxim de umiditate: 0,06 %; Conţinut maxim de zahăr invertit: 0,04 %; Se va livra in pungi de hartie/plastic de 1kg. Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate. Oferta se va depune pe kg. cantitatea minima 2000 kg, cantitatea maxima 3000 kg. 21. PASTE FĂINOASE, Produse calitatea I-a, cu aspect normal, suprafata neteda. Fara striatiuni, fara urme de faina, fara crapaturi, culoare alb-galbuie, uniforma; miros si gust caracteristic, placut, fara gust si miros strain sau de mucegai, fara corpuri straine. Dupa fierbere pastele trebuie sa fie intregi ,elastice, sa nu se lipeasca intre ele. Nu se admite prezenta insectelor in diiferite stadii de dezvoltare. Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate. Oferta se va depune pe kg. cantitatea minima 1300 kg, cantitatea maxima 1950 kg. 15. UNT DE MASĂ 82%-PACHET 10GR, Culoare naturala, uniforma, cu luciu caracteristic; marcat si etichetat, in termen de garanţie, însoţit de certificat sanitar veterinar si de calitate, grăsime 82%, miros si aroma satisfăcătoare fara nuanţe străine, aspect (in secţiune proaspăta fara goluri de aer, fara impuritatea, consistenta la temp.10-12°C onctuoasa, omogena, nesfaramicioasa; gust plăcut aromat, proaspăt de smântâna fermentata, fara gust străin. Produs ambalat in hartie pergaminata, in pachete. Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii . Documente de calitate care vor trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul de calitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate (minim 3 luni la data livrarii). Transportul produsului cu asigurarea condiţiilor corespunzătoare frigorifice t+2 -+4°C Oferta se va depune pe buc. cantitatea minima 60000 buc, cantitatea maxima 90000 buc. 17. FAINĂ ALBĂ, Aspect: masa pulverulenta; Culoare: alb-gălbui cu nuanţa curata. Miros: plăcut, specific fainii de grâu, fără miros de mucegai, sau încins sau alt miros străin Gust: normal, puţin dulceag, nici amar, nici acru, fără scrâşnet la mestecare datorita impurităţilor minerale;fara niciun fel de infestari; Umiditate : max 14,5 % Aciditate: max. 2,8 grade Produs ambalat in pungi de 1kg inchise ermetic. Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate. Oferta se va depune pe kg. cantitatea minima 150 kg, cantitatea maxima 225 kg. 22. CEAI MENTĂ -PLIC 2g, Cutii cu ceai la doze. Ambalare in cutii curate fara umezeala, cu 20, 100, 200 sau 500 plicuri de 2 GR. Etichetarea produsului – trebuie respectate in totalitate cerintele legislatiei etichetarii. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de garantie. Arome menta. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate Oferta se va depune pe KG. cantitatea minimă 400 kg- cantitatea maximă 600 kg. 9. PATEU FICAT PUI - cutii 48G, Se incadreaza in categoria produselor din carne sterilizate, grupa pateuri. Aspectul ambalajului-exterior : Cutii metalice cu cheita nebombate de 48 gr, închise etanş fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare : cantitate neta, ingrediente, informatii energetice. Toate vor fi inscriptionate in limba romana. Aspectul ambalajului-interior : Cutii vernisate in interior, fara pete de sulfura de fier. Caracteristicile produsului: - pasta alifioasa omogena; - culoare: galbui-roz -gust si miros specific produsului Grasime % maxim 30 Proteina % minim 8 Apa % maxim 75 Concentratie Na Cl % maxim 2 Termen de valabilitate de la data receptiei : minim 24 luni Se admit numai recipiente curate, închise ermetic, nebombate, nedeformate, etichetate vizibil, imprimate cu toate datele de identificare conform legislatiei etichetarii. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Obligatorie indicarea lotului de fabricatie, termenului de valabilitate. Oferta se va depune pe buc . cantitatea minima 13500 buc , cantitatea maxima 20250 buc. 2. OREZ, Orez, Curat, cu bob intreg, rotund, fara impuritati. Produs ambalat in pungi de 1kg inchise ermetic. Etichetarea produsului trebuie respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii. Documente de calitate care vor trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul de calitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate. Oferta se va depune pe kg: cantitatea minima 3100 kg , cantitatea maxima 4650 kg. 10. PASTĂ TOMATE, borcan 720g-800g -28%, Masă omogenă, densă, fără corpuri străine, fără semne de alterare. Culoare roşie, uniformă în toată masa, gust şi miros specific concentratelor de tomate 28%. Nu se admite gust amar, acru, mucegai sau afumat. Ambalaje: borcane de sticlă sau cutie prevazuta cu cheita ptr deschidere de min 720 g inchise ermetic. Se admit numai recipiente curate, închise ermetic,nebombate, nedeformate, etichetate vizibil, imprimate cu toate datele de identificare conform legislatiei etichetarii. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Oferta se va depune pe buc cantitatea minima 1600 buc , cantitatea maxima 2400 buc. 11. GEM DE FRUCTE CUTIE 20 GR, Aspect exterior şi consistenţă: masă onctuoasă de fructe şi pomuşoare nepasate, care se întinde neînsemnat pe o suprafaţă orizontală. Nu se admite zaharisirea. Miros si gust: caracteristic fructelor din care este fabricat gemul. Gust plăcut, dulce sau dulce-acriu. Nu se admit miros şi gust străine. Culoare: omogenă, corespunzătoare fructelor din care este fabricat gemul. Se admite pentru gem din: - fructe de culoare deschisă: nuanţă maro-deschisă; - fructe cu pulpă de culoare închisă: nuanţă brună-roşcată. Produs ambalat in recipiente inchise ermetic. Se admit numai recipiente curate, închise ermetic,nebombate, nedeformate, etichetate vizibil, imprimate cu toate datele de identificare conform legislatiei etichetarii. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului, termenul de valabilitate. Oferta se va depune pe bucata cantitatea minima 19000 cutii, cantitatea maxima 28500 cutii. 13. MARGARINĂ TARTINABILĂ, cutii 500 gr, Masa omogena, Iucioasa, fara picaturi de apa sau goluri de aer in sectiune, -culoare de la alb-galbui la galben, in toata masa -gust si miros placut, aromat, specific, fara miros sau gust strain (amar, ranced etc.), -continutul in grasime min.60Vo- max.8lVo. - ambalare in cutii 500 gr Documente de calitate care vor trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate si certificatul de calitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate. Transportul produsului cu asigurarea condiţiilor corespunzătoare frigorifice t+2 -+4°C Oferta se va depune pe buc. cantitatea minima 350 buc, cantitatea maxima 525 buc. 18. MĂLAI, Culoare: galbenă portocalie specifică porumbului din care provine, cu particule alb-gălbui; fără urme de tărâţe; Miros: caracteristic, fără miros străin; Gust: plăcut, specific, fără gust amar, fără scrâşnet la mestecare (prezenţa isipului); Fara niciun fel de infestari; Umiditate : max 16,5 %,Produs ambalat in pungi de 1 kg, calitatea I, inchise ermetic. Etichetarea produsului trebuie sa respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului si termenul de valabilitate. Oferta se va depune pe kg. cantitatea minima 1000 kg , cantitatea maxima 1500 kg. 14. LAPTE PRAF, Lapte praf integral de vaca, grăsime min. 26%, proteine min 15%, lactoza 46-49%, destinat consumului uman. Pulbere fină, de culoare alb-gălbuie, cu gust şi miros specific de lapte, plăcut, dulceag, fără gust şi miros străin. Ambalaje: pungi de hârtie, polietilenă sau vrac la sac. – max 5 kg. Ambalarea şi etichetarea să fie conform normelor sanitar veterinare în vigoare. Să fie depozitat în condiţii perfecte (loc uscat). Sa prezinte data fabricaţiei si termenul de valabilitate. Documentul de calitate care va trebui sa insoteasca produsul la orice livrare: declaratia de conformitate. Este obligatorie indicarea lotului de fabricatie al produsului. Oferta se va depune pe kg. cantitatea minima 200 kg, cantitatea maxima 300 kg.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu