Cumpărarea următoarelor alimente:
- ouă: minim 26.000 buc. -maxim 39.000 buc,
-orez: minim 3.100 kg-maxim 4.650 kg,
-fasole uscată: minim 1.000 Kg-maxim 1.500kg,
-carne tocată: minim 1.680 kg-maxim 2.520 kg,
-piept pui cu os: minim 4.000 kg-maxim 6.000 kg,
- pulpe pui făra spate: minim 4.500 kg-maxim 6.750 kg,
- pulpă de porc făra os: minim 850 kg-maxim 1.275 kg,
-spată porc fără os: minim 700 kg-maxim 1.050 kg,
-pat...
Cumpărarea următoarelor alimente:
- ouă: minim 26.000 buc. -maxim 39.000 buc,
-orez: minim 3.100 kg-maxim 4.650 kg,
-fasole uscată: minim 1.000 Kg-maxim 1.500kg,
-carne tocată: minim 1.680 kg-maxim 2.520 kg,
-piept pui cu os: minim 4.000 kg-maxim 6.000 kg,
- pulpe pui făra spate: minim 4.500 kg-maxim 6.750 kg,
- pulpă de porc făra os: minim 850 kg-maxim 1.275 kg,
-spată porc fără os: minim 700 kg-maxim 1.050 kg,
-pateu ficat pui -cutii 48g: minim 13.500 buc.-maxim 20.250 buc ,
-pastă tomate 28% 720g-800g: minim 1.600 borcane-2.400 borcane,
-gem fructe cutii 20g: minim 19.000 buc.-maxim 28.500 buc,
-ulei: minim 1.500 litri-maxim 2.250 litri,
-margarină la 500 g- minim 350 cutii-maxim 525 cutii,
- lapte praf: minim 200 kg-maxim 300 kg,
-unt 10g, 82%: minim 60.000 pachete-maxim 90.000 pachete,
- brânză topită 17,5g: minim 19.800 buc.-maxim 29.700 buc,
-faina albă: minim 150 kg-maxim 225 kg ,
-mălai: minim 1.000 Kg-maxim 1.500 kg,
-griş: minim 150 kg-maxim 225 kg,
-zahăr: minim 2.000 kg-maxim 3.000 kg,
-paste făinoase: minim 1300 Kg-maxim 1.950 kg ,
-ceai mentă la plic de 2 g: minim 400 kg-maxim 600 kg,
-ceafă de porc: minim 850 Kg- maxim 1.275 kg.
Ofertarea nu se va face după cantitatile minime estimate a acestei proceduri, ci după CANTITATILE MAXIME. Ofertele se vor elabora si evalua pentru CANTITATILE MAXIME.
Termenul de solicitare de clarificări este până la maximum 3 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.
Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare pana in a 2-a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.
Autoritatatea contractantă îşi rezervă dreptul de a opta pentru suplimentarea cantitatilor de produse în conditiile existentei resurselor financiare alocate cu aceasta destinatie.