Străzile ce constituie obiectul prezentei documentaţii se află în administraţia U.A.T. Constanţa , în intravilanul municipiului.
Zona de intervenţie a proiectului este alcătuită din:
I. Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu (între Strada Ion Luca Caragiale şi intersecţia cu Bulevardul Mamaia)
Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu reprezintă, de asemenea, una dintre arterele rutiere cele mai importante ale municipiului, făcând parte ...
Străzile ce constituie obiectul prezentei documentaţii se află în administraţia U.A.T. Constanţa , în intravilanul municipiului.
Zona de intervenţie a proiectului este alcătuită din:
I. Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu (între Strada Ion Luca Caragiale şi intersecţia cu Bulevardul Mamaia)
Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu reprezintă, de asemenea, una dintre arterele rutiere cele mai importante ale municipiului, făcând parte din axa care străbate oraşul pe direcţia Nord-Centru-Sud. În partea de nord, axa se continuă cu DN86, asigurând legătura cu staţiunea Mamaia, iar în partea de sud, cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, Bulevardul 1 Mai şi Şoseaua Mangaliei, asigurând legătura cu staţiunile de pe litoral, prin DN39, respectiv cu localitatea Cumpăna, prin DN39E, spre Sud-Vest.
Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu are o lungime de 4,140 km, cu un prospect variabil între 27,70 – 36,50 m şi se va referi atât la trotuare cât şi la carosabil.
II. Bulevardul 1 Decembrie 1918 (între Strada Ion Luca Caragiale şi Strada Prelungirea Traian).
Bulevardul 1 Decembrie 1918 reprezintă una dintre arterele rutiere cele mai importante din Municipiul Constanţa, făcând parte din axa care străbate oraşul pe direcţia Nord-Centru. În partea de sud, axa se continuă prin Bulevardul 1 Mai, iar în partea de nord, prin Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.
Bulevardul 1 Decembrie 1918 are o lungime de 1,447 km, cu un prospect variabil între 29,7 – 35,50 m şi se va referi atât la trotuare cât şi la carosabil.
Serviciul constă în activitatea de supervizare lucrări prin diriginţi de şantier pentru urmărirea şi verificarea execuţiei corecte a lucrărilor aferente obiectivului de investiţii "Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanta, între Gara CFR şi staţiunea Mamaia″ , în conformitate cu prevederile contractului (Contract) încheiat între Municipiul Constanta (Beneficiar) şi executantul lucrărilor (Antreprenor), proiectul tehnic, detaliile de execuţie şi caietele de sarcini, cu autorizaţia de construire, oferta adjudecată şi cu reglementările legale în vigoare.
Supervizorul are atribuţiile tehnice, financiare şi contractuale stabilite în Condiţiile Contractuale.
Activitatea Supervizorului se va desfăşura pe toată perioada de execuţie şi garanţie a lucrărilor, în conformitate cu prevederile Legii nr.10/1995 privind calitatea în construcţii, cu modificările şi completările ulterioare, Ordinului nr.1496/2011 şi HG nr.1/2018 pentru aprobarea condiţiilor generale şi specifice pentru anumite categorii de contracte de achiziţie aferente obiectivelor de investiţii finanţate din fonduri publice.