Achiziţia directă de ustensile profesionale pentru bucătărie după cum urmeaza:
1) 10 buc. Cuţit profesional pentru legume, lamă din inox alimentar, lungime 10 – 12 cm, mâner ergonomic cu protecţie antibacteriană;
2) 2 buc. Fierastrau profesional de taiat oase / carne congelata, manual, cu lamă de rezervă, lungime lamă tăiere 40 – 50 cm, lamă din inox alimentar;
3) 2 buc. Pasator profesional din inox alimentar pentru p...
Achiziţia directă de ustensile profesionale pentru bucătărie după cum urmeaza:
1) 10 buc. Cuţit profesional pentru legume, lamă din inox alimentar, lungime 10 – 12 cm, mâner ergonomic cu protecţie antibacteriană;
2) 2 buc. Fierastrau profesional de taiat oase / carne congelata, manual, cu lamă de rezervă, lungime lamă tăiere 40 – 50 cm, lamă din inox alimentar;
3) 2 buc. Pasator profesional din inox alimentar pentru pasat cartofi, ustensilă necesară pentru pregătirea pireurilor de cartofi / legume în cantitati mari în marmite de 80 litri, dimensiune talpă cca 18 cm, luncime mâner cca 100 cm.
Produsele vor fi postate separat în SEAP însotite de descrierea detaliată a acestuia. Achizitia se va efectua separat pentru fiecare produs în parte. Produsele solicitate vor fi livrate in baza comenzii ferme emise de autoritatea contractanta dupa atribuirea achizitiei in SEAP, cu factura fiscala si declaratie/certificat de conformitate, calitate si garantie, criterial de atribuire fiind "pretul cel mai scazut", pentru produse ce corespund minim caracteristicilor tehnice solicitate.