Ofertantul trebuie să asigure zilnic pregătirea, prepararea şi livrarea hranei pentru beneficiarii autorităţii contractante. Zilnic (de luni pana vineri) se va servi 1(una) masa caldă ce va include: felul I, felul II şi desert ce se va servi beneficiarilor autorităţii contractante.
Porţiile vor fi pregătite şi preparate de către ofertant în cantităţile şi conţinutul caloric stabilit prin normele de hrană prevăzute de legisl...
Ofertantul trebuie să asigure zilnic pregătirea, prepararea şi livrarea hranei pentru beneficiarii autorităţii contractante. Zilnic (de luni pana vineri) se va servi 1(una) masa caldă ce va include: felul I, felul II şi desert ce se va servi beneficiarilor autorităţii contractante.
Porţiile vor fi pregătite şi preparate de către ofertant în cantităţile şi conţinutul caloric stabilit prin normele de hrană prevăzute de legislaţia în vigoare, cu modificările şi completările ulterioare.
Masa caldă va fi compusă din 3 (trei) feluri de mâncare:
Felul 1 – supe, ciorbe, borşuri, creme, gustări calde;
Felul 2 – fripturi, şniţele, chiftele etc.+ garnituri şi/sau salate, mâncăruri etc.
Felul 3 – deserturi: prăjituri, fructe proaspete, compoturi, budinci, iaurturi, dulciuri de bucătărie etc.
Pentru persoanele cu diferite regimuri alimentare, se va adapta meniul zilnic în funcţiede starea de sănătate a acestora şi de recomandările medicilor.
Mesele se vor servi la orele fixate de beneficiar si anume: 09.30 pentru clasele cu program de dimineata si 14.30 pentru clasele cu program de dupa amiaza. Programul este anunţat în scris, o singură dată, la începutul activităţii şi ori de câte ori va suferi modificări, în termen de 48 de ore de la momentul modificării acestuia de către beneficiar.
Furnizorul va asigura transportul izolat termic al hranei, în termoboxuri ce asigură transportul produselor la temperaturi controlate.