8. peşte macrou congelat,
cantitatea minimă estimată = 14.000 kg, cantitatea maximă estimată = 16.000 kg.
20. unt de masă,
cantitate minimă estimată = 2.300 kg, cantitate maximă estimată = 3.000 kg.
14. amelioratori - bază pentru mâncare,
cantitate minimă estimată = 5.500 kg, cantitate maximă estimată = 6.000 kg.
12. mere,
cantitate minimă est...
8. peşte macrou congelat,
cantitatea minimă estimată = 14.000 kg, cantitatea maximă estimată = 16.000 kg.
20. unt de masă,
cantitate minimă estimată = 2.300 kg, cantitate maximă estimată = 3.000 kg.
14. amelioratori - bază pentru mâncare,
cantitate minimă estimată = 5.500 kg, cantitate maximă estimată = 6.000 kg.
12. mere,
cantitate minimă estimată = 19.000 kg, cantitate maximă estimată = 21.700 kg.
6. salam de vară,
cantitatea minimă estimată = 8.000 kg, cantitatea maximă estimată = 10.000 kg.
7. crenvurşti de porc,
cantitatea minimă estimată = 3.000 kg, cantitatea maximă estimată = 5.000 kg.
5. cârnaţi ţărăneşti,
cantitatea minimă estimată = 10.000 kg, cantitatea maximă estimată = 14.600 kg.
16. ceapă uscată,
cantitate minimă estimată = 19.000 kg, cantitate maximă estimată = 21.500 kg.
17. usturoi,
cantitate minimă estimată = 1.500 kg, cantitate maximă estimată = 2.000 kg.
18. morcovi,
cantitate minimă estimată = 42.000 kg, cantitate maximă estimată = 48.000 kg.
13. produse de panificaţie,
a) pâine semialbă - cantitate minimă estimată = 200.000 kg, cantitate maximă estimată = 278.000 kg, valoare minimă estimată = 460.000 lei fără TVA, valoare maximă estimată = 639.400,00 lei fără TVA;
b) pâine semialbă fără sare - cantitate minimă estimată = 8.000 kg, cantitate maximă estimată = 10.000 kg, valoare minimă estimată = 18.400 lei fără TVA, valoare maximă estimată = 23.000,00 lei fără TVA;
c) cozonac cu nucă şi cacao - cantitate minimă estimată = 1.800 kg, cantitate maximă estimată = 2.200 kg, valoare minimă estimată = 19.800 lei fără TVA, valoare maximă estimată = 24.200,00 lei fără TVA..
25. varză albă de toamnă,
cantitate minimă estimată = 10.000 kg, cantitate maximă estimată = 50.000 kg.
10. ouă de găină,
cantitate minimă estimată = 200.000 bucăţi, cantitate maximă estimată = 250.000 bucăţi.
22. făină albă de grâu,
cantitate minimă estimată = 2.000 kg, cantitate maximă estimată = 3.000 kg.
23. pate de ficat de porc,
cantitate minimă estimată = 3.000 kg, cantitate maximă estimată = 5.000 kg.
11. lapte praf,
cantitate minimă estimată = 2.500 kg, cantitate maximă estimată = 3.700 kg.
19. sare gemă de bucătărie,
cantitate minimă estimată = 8.000 kg, cantitate maximă estimată = 9.000 kg.
24. cartofi de toamnă,
cantitate minimă estimată = 100.000 kg, cantitate maximă estimată = 150.000 kg.
1. carne de vită,
cantitatea minimă estimată = 15.000 kg, cantitatea maximă estimată = 22.000 kg.
2. carne de porc în carcasă degresată,
cantitatea minimă estimată = 30.000 kg, cantitatea maximă estimată = 35.000 kg.
4. slănină,
cantitatea minimă estimată = 10.000 kg, cantitatea maximă estimată = 12.000 kg.
3. căpăţâni de porc,
cantitatea minimă estimată = 8.000 kg, cantitatea maximă estimată = 9.500 kg.
21. gem de fructe,
cantitate minimă estimată = 3.000 kg, cantitate maximă estimată = 3.500 kg.
15. condimente şi mirodenii,
a) boia de ardei dulce => cantitate minimă estimată = 30 kg, cantitate maximă estimată = 40 kg, valoare minimă estimată = 390,00 lei fără TVA, valoare maximă estimată = 520,00 lei fără TVA;
b) cimbru => cantitate minimă estimată = 50 kg, cantitate maximă estimată = 60 kg, valoare minimă estimată = 900,00 lei fără TVA, valoare maximă estimată = 1.080,00 lei fără TVA;
c) foi de dafin => cantitate minimă: 30 kg şi cantitate maximă: 40 kg, valoare minimă estimată = 585,00 lei fără TVA, valoare maximă estimată = 780,00 lei fără TVA;
d) piper negru măcinat => cantitate minimă: 50 kg şi cantitate maximă: 60 kg, valoare minimă estimată = 1.500,00 lei fără TVA, valoare maximă estimată = 1.800,00 lei fără TVA..
9. pulpe de pui,
cantitatea minimă estimată = 10.000 kg, cantitatea maximă estimată = 13.000 kg.