Autoritatea contractantă va încheia un acord-cadru privind furnizarea de produse alimente, pentru fiecare lot în parte, cu un singur operator economic.
Obiectul şi scopul acordurilor-cadru îl reprezintă stabilirea elementelor/condiţiilor esenţiale care vor guverna contractele subsecvente acestora ce urmează a fi atribuite în temeiul şi pe durata derulării acestora. Produsele ce urmează a fi achiziţionate sunt împărţite în ...
Autoritatea contractantă va încheia un acord-cadru privind furnizarea de produse alimente, pentru fiecare lot în parte, cu un singur operator economic.
Obiectul şi scopul acordurilor-cadru îl reprezintă stabilirea elementelor/condiţiilor esenţiale care vor guverna contractele subsecvente acestora ce urmează a fi atribuite în temeiul şi pe durata derulării acestora. Produsele ce urmează a fi achiziţionate sunt împărţite în loturi, pe cantităţi minime şi maxime estimate conform Caietul de sarcini - parte componentă a Documentaţiei de atribuire.
Produsele care fac obiectul achiziţiei sunt împărţite în 16 loturi, astfel:
Lotul 1 - Carne de vită;
Lotul 2 - Carne de porc şi produse din carne de porc: carne de porc în carcasă degresată, subproduse de porc – căpăţâni şi slănină;
Lotul 3 - Preparate din carne: cârnaţi ţărăneşti, salam de vară şi crenvurşti de pui;
Lotul 4 - Produse de panificaţie: pâine semialbă, pâine semialbă fără sare şi cozonac cu nucă şi cacao;
Lotul 5 – Rădăcinoase: ceapă uscată, usturoi şi morcovi;
Lotul 6 - Peşte macrou congelat;
Lotul 7 - Pulpe congelate de pui;
Lotul 8 - Ouă de găină;
Lotul 9 - Lapte praf;
Lotul 10 - Mere;
Lotul 11 - Unt de masă;
Lotul 12 - Gem de fructe;
Lotul 13 – Pate: pate de ficat de pui şi pate vegetal;
Lotul 14 - Condimente şi mirodenii: sare gemă de bucătărie, amelioratori - bază pentru mâncare, boia de ardei dulce, cimbru, foi de dafin şi piper negru măcinat;
Lotul 15 - Cartofi;
Lotul 16 - Varză albă.
Achiziţionarea produselor alimentare este necesară pentru hrănirea persoanelor private de libertate şi are ca temei legal Ordinul nr. 3.147/C din 8 august 2018 privind aprobarea Normelor de acordare a drepturilor de hrană pentru persoanele private de libertate din sistemul administraţiei penitenciarelor.
Autoritatea contractantă previzionează achiziţionarea produselor în cantităţile minime şi maxime, aceasta urmând atribuirea contractelor subsecvente acordurilor-cadru în funcţie de necesităţi şi de fondurile bugetare alocate.
Durata acordurilor-cadru va fi de 12 luni pentru loturile 1-14 şi de 7 luni pentru lotul 15 şi lotul 16.
Preţurile unitare şi valorile ofertelor trebuie să fie exprimate în lei, fără TVA, cu maxim două zecimale!
Cantităţile minime şi maxime estimate sunt prezentate astfel:
lotul 1 - Carne de vită - cantitate minimă: 12.000 kg şi cantitate maximă: 20.000 kg;
lotul 2 - Carne de porc şi produse din carne de porc => carne de porc în carcasă degresată - cantitate minimă: 28.000 kg şi cantitate maximă: 33.000 kg, căpăţâni de porc - cantitate minimă: 5.000 kg şi cantitate maximă: 8.000 kg, slănină - cantitate minimă: 5.000 kg şi cantitate maximă: 9.000 kg;
lotul 3 – Preparate din carne=> cârnaţi ţărăneşti - cantitate minimă: 9.000 kg şi cantitate maximă: 13.000 kg, salam de vară - cantitate minimă: 8.000 kg şi cantitate maximă: 10.000 kg, crenvurşti de pui - cantitate minimă: 3.000 kg şi cantitate maximă: 5.000 kg;
lotul 4 - Produse de panificaţie => pâine semialbă - cantitate minimă: 200.000 kg şi cantitate maximă: 278.000 kg, pâine semialbă fără sare - cantitate minimă: 7.000 kg şi cantitate maximă: 9.000 kg, cozonac cu nucă şi cacao - cantitate minimă: 1.800 kg şi cantitate maximă: 2.200 kg;
lotul 5 – Rădăcinoase => ceapă uscată - cantitate minimă: 19.000 kg şi cantitate maximă: 21.500 kg, usturoi - cantitate minimă: 1.500 kg şi cantitate maximă: 2.000 kg, morcovi - cantitate minimă: 42.000 kg şi cantitate maximă: 48.000 kg;
lotul 6 - Peşte macrou congelat - cantitate minimă: 12.000 kg şi cantitate maximă: 14.000 kg;
lotul 7 - Pulpe congelate de pui - cantitate minimă: 20.000 kg şi cantitate maximă: 25.000 kg;
lotul 8 - Ouă de găină - cantitate minimă: 250.000 bucăţi şi cantitate maximă: 280.000 bucăţi;
lotul 9 - Lapte praf - cantitate minimă: 2.500 kg şi cantitate maximă: 3.700 kg;
lotul 10 - Mere - cantitate minimă: 19.000 kg şi cantitate maximă: 21.700 kg;
lotul 11 - Unt de masă - cantitate minimă: 2.300 kg şi cantitate maximă: 3.000 kg;
lotul 12 - Gem de fructe - cantitate minimă: 4.000 kg şi cantitate maximă: 5.000 kg;
lotul 13 – Pate => pate de ficat de pui - cantitate minimă: 5.000 kg şi cantitate maximă: 8.000 kg, pate vegetal - cantitate minimă: 200 kg şi cantitate maximă: 1.000 kg;
lotul 14 – Condimente şi mirodenii => sare gemă de bucătărie – cantitate minimă: 8.000 kg şi cantitate maximă: 9.000 kg, amelioratori - bază pentru mâncare - cantitate minimă: 5.000 kg şi cantitate maximă: 7.000 kg, boia de ardei dulce - cantitate minimă: 30 kg şi cantitate maximă: 40 kg, cimbru - cantitate minimă: 50 kg şi cantitate maximă: 60 kg, foi de dafin - cantitate minimă: 30 kg şi cantitate maximă: 40 kg, piper negru măcinat - cantitate minimă: 30 kg şi cantitate maximă: 40 kg;
lotul 15 - cartofi - cantitate minimă: 100.000 kg şi cantitate maximă: 150.000 kg;
lotul 16 - varză albă - cantitate minimă: 10.000 kg şi cantitate maximă: 50.000 kg.