LOT 1 lapte de vaca proaspat, pasteurizat, normalizat, grasime minim 1,8 %, - cantitate minima: 3500 litri; cantitate maxima: 5500 litri. STAS 143-84, STAS 143- 84/A1:1997; LOT 2 brânza proaspata de vaca, grasime minim 27%, apa maxim 70% - cantitate minima: 1500kg; cantitate maxima: 2200 kg. STAS 3664-92, STAS 3664-92/A1:1997; LOT 3 - smântâna fermentata de consum, grasime minim 10% - cantitate minima: 700 kg; cantitate max...
LOT 1 lapte de vaca proaspat, pasteurizat, normalizat, grasime minim 1,8 %, - cantitate minima: 3500 litri; cantitate maxima: 5500 litri. STAS 143-84, STAS 143- 84/A1:1997; LOT 2 brânza proaspata de vaca, grasime minim 27%, apa maxim 70% - cantitate minima: 1500kg; cantitate maxima: 2200 kg. STAS 3664-92, STAS 3664-92/A1:1997; LOT 3 - smântâna fermentata de consum, grasime minim 10% - cantitate minima: 700 kg; cantitate maxima: 1100 kg. Codex Alimentarius; LOT 4- iaurt natural din lapte de vaca, grasime minim 2,8% - cantitate minima: 200 kg; cantitate maxima. 350 kg. STAS 3665:1999; LOT 5- brânza telemea maturata de vaca (grasime min.42%) - cantitate maxima: 350 kg; cantitate maxima: 600 kg. STAS 1981-80, STAS 1981-80/A1: 1998; LOT 6- cascaval din lapte de vaca - Dalia, Rucar, Penteleu, Vrancea, Teleorman "sau echivalent”, cu grasime minim 40%, cantitate minima: 200 kg; cantitate maxima: 270 kg. STAS 1286:1997, SR 1286:1997/A1:1997. Cantitatea minima se va achizitiona pana la 31.12.2014.Cantitatea maxima cuprinde si actele aditionale pentru perioada 01.01.-30.04.2015