Feedback
I.D.: 44996178

85145000-7 Servicii prestate de laboratoare medicale (Rev.2)

Data publicarii
23.12.19 Exista 118.126 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
85145000-7
Pretul estimativ:
8.352,00 RON - 8.352,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
DESCRIERE: Servicii control extern de calitate 2020 - 4 participari/an cu urmatoarele scheme: CHIMIE CLINICA, STRIPURI URINA SI SEDIMENT URINAR, COAGULARE, HEMATOLOGIE, CHIMIA URINEI EXAMEN CITOLOGIC FROTIU SANGVIN, IMUNOHEMATOLOGIE, RETICULOCITE, VSH, PROTEINE SPECIALE, HORMONI SI MARKERI TUMORALI, HEPATITA A HEPATITA B HEPATITA C, HIV, SIFILIS ,HEMORAGII OCULTE, HELICOBACTER PYLORI - ANTIGEN; BACTERIOLOGIE (Identificare s...
DESCRIERE: Servicii control extern de calitate 2020 - 4 participari/an cu urmatoarele scheme: CHIMIE CLINICA, STRIPURI URINA SI SEDIMENT URINAR, COAGULARE, HEMATOLOGIE, CHIMIA URINEI EXAMEN CITOLOGIC FROTIU SANGVIN, IMUNOHEMATOLOGIE, RETICULOCITE, VSH, PROTEINE SPECIALE, HORMONI SI MARKERI TUMORALI, HEPATITA A HEPATITA B HEPATITA C, HIV, SIFILIS ,HEMORAGII OCULTE, HELICOBACTER PYLORI - ANTIGEN; BACTERIOLOGIE (Identificare si Antibiograma): UROCULTURA, EXSUDAT FARINGIAN, SECRETII VAGINALE, SECRETII URETRALE, SECRETII OTICE, EXSUDAT NAZAL, SECRETII CONJUNCTIVALE, SECRETII PURULENTE; MICOLOGIE (Identificare si Antifungigrama): UROCULTURA, EXSUDAT FARINGIAN, SECRETII VAGINALE, SECRETII URETRALE, SECRETII OTICE, EXSUDAT NAZAL, SECRETII CONJUNCTIVALE, SECRETII PURULENTE; PARAZITOLOGIE FECALA. Solicitam primirea si raportarea rezultatelor in format electronic, centralizat direct pe platforma online; Rapoarte de evaluare sa fie gratuite, trimise pentru toate departamentele odata sau descarcate din platforma online in format electronic, in maxim 20 de zile de la inchiderea rundei indiferent de numarul de participari. Iar daca coletul a fost pastrat in conditii necorespunzatoare, in camera de garda a spitalului, sa se returneze coletul si sa trimita un alt colet cu probe pentru acel trimestru, in acelasi pret de cost (deoarece laboratorul nu este situat in incinta spitalului).
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu