Feedback
I.D.: 62508121

39525000-8 Diverse articole textile confectionate

Data publicarii
29.10.21 Exista 110.542 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
39525000-8
Pretul estimativ:
11.700,00 RON - 11.700,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Confectionarea si furnizarea unei plase din material textil cu grosimea firului de 6 mm si dimensiunea ochiurilor 80x80 mm,montata in golul dintre scarile de acces la etajele superioare ,de la etajul II pana la parter. Plasa este ancorata la partea superioara de peretele lateral cu ancore metalice ,ficsate cu diblu ,pe laterale plasa este prinsa de balustrada metalica a scarilor, cu snur de ficsare ,pentru a conferii o prot...
Confectionarea si furnizarea unei plase din material textil cu grosimea firului de 6 mm si dimensiunea ochiurilor 80x80 mm,montata in golul dintre scarile de acces la etajele superioare ,de la etajul II pana la parter. Plasa este ancorata la partea superioara de peretele lateral cu ancore metalice ,ficsate cu diblu ,pe laterale plasa este prinsa de balustrada metalica a scarilor, cu snur de ficsare ,pentru a conferii o protectie mai buna.Suprafata totala a plasei este de 82,5 mp. De aceasta plasa se pot expune diverse materiale expozitionale ,figurine, desene ,panglici colorate etc. Montajul plasei este asigurat de firma furnizoare.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu