Feedback
I.D.: 61307204

2020-I-2770 SE - "STAŢIE DE EPURARE ŞI INSTALAŢII CONEXE ÎN CAZARMA 2770 BALOTEŞTI"

Data publicarii
27.09.21 Exista 997.871 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
45232420-2
Termenul limita pentru depunere:
20.10.21
Pretul estimativ:
581.327,00 RON - 581.327,00 RON
Documente participare:

Arata toate atasamentele...

    Publicat la 27.09.21 Publicat la 12.10.21
Locul realizarii:
Bucureşti
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Denumire contract: "STAŢIE DE EPURARE ŞI INSTALAŢII CONEXE ÎN CAZARMA 2770 BALOTEŞTI" Contract de lucrări ce include deopotrivă, proiectarea soluţiei tehnice şi execuţia lucrărilor aferente implementării acesteia. Proiectare si execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţie imobiliară 2020-I-2770 SE - "STAŢIE DE EPURARE ŞI INSTALAŢII CONEXE ÎN CAZARMA 2770 BALOTEŞTI": 1.Serviciile de proiectare: a) Întocmirea Proie...
Denumire contract: "STAŢIE DE EPURARE ŞI INSTALAŢII CONEXE ÎN CAZARMA 2770 BALOTEŞTI" Contract de lucrări ce include deopotrivă, proiectarea soluţiei tehnice şi execuţia lucrărilor aferente implementării acesteia. Proiectare si execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţie imobiliară 2020-I-2770 SE - "STAŢIE DE EPURARE ŞI INSTALAŢII CONEXE ÎN CAZARMA 2770 BALOTEŞTI": 1.Serviciile de proiectare: a) Întocmirea Proiectul pentru Autorizaţia executării lucrărilor de construire (P.A.C.) b) Întocmirea Proiect de organizare a execuţiei lucrărilor (P.O.E.) c) Întocmirea Proiect tehnic de execuţie inclusiv detalii de execuţie d) Acordarea de asistenţă tehnică din partea proiectantului pe şantier e) Întocmire proiect tehnic "As-Built" inclusiv verificarea acestuia de către verificatori de proiecte atestaţi şi prezentarea acestuia odată cu comunicarea de terminare a lucrărilor. 2. Executie de lucrari. o Obiect 1. STAŢIE DE EPURARE P.A.F.S. o Obiect 2. RACORDAREA LA REŢELELE UTILITARE EXISTENTE o Obiect 3. CONDUCTA DE DESCĂRCARE A APEI EPURATE ŞI GURA DE DESCĂRCARE o Obiect 4. LUCRĂRI DE REFACERE AMPLASAMENT Termenul limită exprimat în număr de zile în care AC va răspunde în mod clar şi complet la toate solicitările de clarificări este de 6 zile înainte termenul stabilit pentru depunerea Valoarea estimată totală a contractului - servicii de proiectare şi execuţie de lucrări - conform Devizului General aprobat este de 581.327 lei fără TVA, împărţită astfel: • Valoare estimată servicii de proiectare este de 24.896 lei fără TVA. • Valoarea estimată a Execuţiei de lucrări este de 556.431 lei fără TVA. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 12. Termenul limită exprimat în număr de zile în care AC va răspunde în mod clar şi complet la toate solicitările de clarificări este de 6 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu