Feedback
I.D.: 66626599

19640000-4 Saci si pungi din polietilena pentru deseuri

Data publicarii
24.02.22 Exista 65.495 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
19640000-4
Pretul estimativ:
4.700,00 RON - 4.700,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Sacii de menaj colorati- transparenti, destinati colectarii selective, sunt realizati din material super rezistent la resturi menajere grele, folosind acesti saci nu exista riscul de rupere sau deteriorare. Prin colectarea selectiva se economiseste energie, se reduce poluarea, se conserva resursele naturale si se contribuie la imbunatatirea standardului de viata. Pot fi folositi acasa, la birou sau in orice alta locatie, pe...
Sacii de menaj colorati- transparenti, destinati colectarii selective, sunt realizati din material super rezistent la resturi menajere grele, folosind acesti saci nu exista riscul de rupere sau deteriorare. Prin colectarea selectiva se economiseste energie, se reduce poluarea, se conserva resursele naturale si se contribuie la imbunatatirea standardului de viata. Pot fi folositi acasa, la birou sau in orice alta locatie, pentru resturi menajere sau pentru a depozita materiale, obiecte, jucarii etc.. Sunt foarte usor de folosit, sacii se desprind foarte usor de pe rola. Culoare: galbena, verde, albastra Calitate: super rezistenti; Destinatie: colectare selectiva; Tip: inchidere clasica. Ambalare Saci Menaj 120L SR: 10 saci/set.Solicitam 5000 saci culoare galben si 5000 saci culoare albastru.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu