Feedback
I.D.: 15561262

„Serviciu de reparatii instalatii limitatori sarcina si moment” – S.E. Rovinari

Data publicarii
17.10.16 Exista 91.107 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
50531400-0
Termenul limita pentru depunere:
31.10.16
Pretul estimativ:
33.440,00 RON
Documente participare:
  1. 7-393990.zip
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Tipul serviciilor solicitate sunt precizate in Caietul de sarcini nr. 1453 / 01.07.2016. Serviciul de reparare este necesar se va efectua la urmatoarele utilaje: macara TELEMAC HT 125, automacara HIDROM 18 T si automacara Kato 40 TF. Pentru mentinerea autorizarii de functionare emise de ISCIR dar si pentru funtionarea in conditii de siguranta a automacaralelor mentionate, se impune reparatia in regim de urgenta prin inl...
Tipul serviciilor solicitate sunt precizate in Caietul de sarcini nr. 1453 / 01.07.2016. Serviciul de reparare este necesar se va efectua la urmatoarele utilaje: macara TELEMAC HT 125, automacara HIDROM 18 T si automacara Kato 40 TF. Pentru mentinerea autorizarii de functionare emise de ISCIR dar si pentru funtionarea in conditii de siguranta a automacaralelor mentionate, se impune reparatia in regim de urgenta prin inlocuirea componentelor de securitate (limitatori, dispozitive de retinere a fluidului in cilindrii, contacte electrice de siguranta si a elementelor precizate de producator) care sa fie executata de un operator economic de reparatii autorizat ISCIR care sa detina pe stoc piesele de schimb necesare si personal calificat si autorizat pentru acest tip de reparatii. Serviciul de reparare se impune si in urma numarului mare de ore de functionare si exploatarea utilajelor in punctele de lucru cu grad inalt de dificultate. Neefectuarea reparatiei va duce la scoaterea din functiune a automacaralelor de catre ISCIR.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu