Feedback
I.D.: 45369318

„Servicii de promovare şi informare” - POR

Data publicarii
03.10.19 Exista 225.038 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
79342200-5
Pretul estimativ:
18.900,00 RON - 18.900,00 RON
 
 
Locul realizarii:
Constanţa
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
"REABILITARE, MODERNIZARE ŞI CONSTRUIRE INFRASTRUCTURĂ EDUCAŢIONALĂ PENTRU ÎNVĂŢĂMÂNTUL PRIMAR ŞI GIMNAZIAL DIN COMUNA COBADIN, JUD. CONSTANTA ", in cadrul PROGRAMULUI OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020. Pentru conformitatea cu prevederile contractului de finantare referitoare la masurile de informare si publicitate reglementate in cadrul contractului de finantare nerambursabila şi în conformitate cu prevederile Manualului de ...
"REABILITARE, MODERNIZARE ŞI CONSTRUIRE INFRASTRUCTURĂ EDUCAŢIONALĂ PENTRU ÎNVĂŢĂMÂNTUL PRIMAR ŞI GIMNAZIAL DIN COMUNA COBADIN, JUD. CONSTANTA ", in cadrul PROGRAMULUI OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020. Pentru conformitatea cu prevederile contractului de finantare referitoare la masurile de informare si publicitate reglementate in cadrul contractului de finantare nerambursabila şi în conformitate cu prevederile Manualului de identitate vizuală Regio 2014-2020 sunt necesare servicii de promovare şi informare. Activitatea consta in: 1) publicarea in presa locala a unui comunicat de presa la inceperea proiectului cu mentionarea obiectivelor propuse si a rezultelor asteptate; 2) publicarea in presa a unui comunicat de presa la finalizarea proiectului, inainte de transmiterea cererii de rambursare finala, cu mentionarea rezultatelor obtinute; 3) amplasarea intr-un loc vizibil publicului a unui panou temporar la amplasamentul investitiei, conform prevederilor contractului de finantare si specificatiilor reglementate in cadrul manualului de identitate vizuala POR 2014-2020; 4) amplasarea intr-un loc vizibil publicului a unui panou permanent, conform prevederilor contractului de finantare si specificatiilor reglementate in cadrul manualului de identitate vizuala POR 2014-2020; 5) editare si multiplicare a unui numar de 660 autocolante aplicabile pe echipamentele si dotarile majore ce vor fi achizitionate prin intermediul proiectului.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu