Feedback
I.D.: 36339490

„Servicii de Pază și Protecție la obiectivele S.R.O.R. Ploiești”

Data publicarii
04.06.19 Exista 244.115 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
79713000
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Se vor achizitiona „Servicii de pază și protecție la obiectivele SROR Ploiești”. Va fi asigurata paza si protectia a 27 obiective din judetul Prahova (sediul central, centre de operatiuni retea, traseu canal cablu, statii electrice de transformare in care sunt instalatii si echipamente extrem de importante pentru siguranta functionarii sistemului de distributie a energiei electrice)., Termenul limita in care etitatea contra...
Se vor achizitiona „Servicii de pază și protecție la obiectivele SROR Ploiești”. Va fi asigurata paza si protectia a 27 obiective din judetul Prahova (sediul central, centre de operatiuni retea, traseu canal cablu, statii electrice de transformare in care sunt instalatii si echipamente extrem de importante pentru siguranta functionarii sistemului de distributie a energiei electrice)., Termenul limita in care etitatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatii suplimentare este in a 10-a zi inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor., Cantitate totala contract: 1 pachet de servicii, conform documentatiei de atribuire (232 776 ore).
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu