Feedback
I.D.: 99382177

„Salubrizarea Portului Constanța (Sector Nord și Sud), Zona Midia și Zona Mangalia”

Data publicarii
02.07.24
Coduri CPV
90910000 90511100 90512000
Termenul limita pentru depunere:
05.08.24 15:00
Pretul estimativ:
25.106.626,00 RON
Locul realizarii:
Constanţa
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța funcționează în baza HG nr.517/1998 și îndeplinește funcția de autoritate portuară în Portul Constanța, având printre principalele obiecte de activitate: “1.administrarea, întreținerea, repararea , modernizarea și exploatarea întregii infrastructuri a porturilor Constanța, …”, precum și: „3. asigurarea tuturor serviciilor publice portuare di...
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța funcționează în baza HG nr.517/1998 și îndeplinește funcția de autoritate portuară în Portul Constanța, având printre principalele obiecte de activitate: “1.administrarea, întreținerea, repararea , modernizarea și exploatarea întregii infrastructuri a porturilor Constanța, …”, precum și: „3. asigurarea tuturor serviciilor publice portuare direct, prin concesionarea sau prin alte forme legale și care îi revin în calitate de administație portuară…”. Un astfel de serviciu public este și serviciul de salubrizare a căilor rutiere și pietonale a platformelor de circulație, a spațiilor verzi amenajate și neamenajate, precum și a terenurilor pe care sunt amplasate liniile CF aparținând CN APM SA ConstanțaContractul ce urmează a fi atribuit este un contract sectorial de servicii.Obiectul achiziției constă în prestarea serviciilor de salubrizare constând în:- Maturat Manual;- Curățare prin răzuire la bordură/trotuar;- Răzuit rigole de colectare ape pluviale; - Întreținere curățenie căi de acces și platforme; - Întreținere curățenie pe spațiile verzi, amenajate și neamenajate sau ocupate de linii CF;- Măturat mecanic; - Asigurare (închiriere) recipienți (colectare selectivă și neselectivă) de 1,1 mc;- Colectarea deșeurilor stradale;- Colectarea deșeurilor menajere și altele, cu excepția celor cu regim special;- Transport deșeuri (inclusiv al reziduurilor rezultate în urma măturatului mecanizat) - Port - depozit autorizat- Depozitarea deșeurilor la rampa autorizată.Pentru o bună desfășurare a activităților mai sus menționate, Portul Constanța este împărțit în trei zone:• Portul Constanta (Sector Nord si Sector Sud) • Zona Mangalia • Zona MidiaTermenul limită până la care orice op. ec. interesat de participarea la procedura de achizitie publica are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu DA este cu 18 zile inainte de termenul limită de depunere a ofertelor. Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este a 10-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. La solicitarile adresate dupa acest termen entitatea contractanta nu va raspunde.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu