Feedback
I.D.: 95376771

„MENTENANŢA PREVENTIVĂ ŞI CORECTIVĂ A MIJLOACELOR DE MOBILITATE NAVALĂ PENTRU TREI NAVE MARITIME DE INTERVENȚIE PROIECT SHALDAG MK IV”

Data publicarii
02.04.24 Exista 45.328 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
50241000
Termenul limita pentru depunere:
10.05.24 15:00
 
 
Locul realizarii:
Constanţa
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Acord cadru valabil pe o perioadă de 24 luni de la data intrării în vigoare, în baza căruia se vor achiziţiona servicii de mentenanță preventivă (revizii tehnice periodice) şi corectivă (reparatii) pentru sistemul de propulsie, energetic si intalatiilor electromecanice din dotarea celor trei nave maritime de intervenţie proiect Shaldag MK IV in conformitate cu prevederile caietului de sarcini.Solicitarile...
Acord cadru valabil pe o perioadă de 24 luni de la data intrării în vigoare, în baza căruia se vor achiziţiona servicii de mentenanță preventivă (revizii tehnice periodice) şi corectivă (reparatii) pentru sistemul de propulsie, energetic si intalatiilor electromecanice din dotarea celor trei nave maritime de intervenţie proiect Shaldag MK IV in conformitate cu prevederile caietului de sarcini.Solicitarile de clarificari din partea posibililor ofertanti se vor face cu 18 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor in conformitate cu prevederile art.160 alin.1 si 2 din Legea 98/2016, iar autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare cu 13 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu