Feedback
I.D.: 31034030

„Gradinita Bordei Verde – continuare lucrari”

Data publicarii
01.10.18 Exista 52.315 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
45214100-1
Pretul estimativ:
887.559,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Proiectul trateaza realizarea unei constructii cu regim de inaltime parter, cu o forma regulata in plan (dreptunghi), cu dimensiuni generale in plan de 29.55m x 15.50m, o inaltime la cornisa de 3.22m si o inaltime la coama a acoperisului de 5.50m. Structura de rezistenta s-a proiectat pe o trama structurala de pereti din zidarie portanta cu grosimea de 25cm, regidizata cu sâmburi din beton armat, cu sectiunea transversala d...
Proiectul trateaza realizarea unei constructii cu regim de inaltime parter, cu o forma regulata in plan (dreptunghi), cu dimensiuni generale in plan de 29.55m x 15.50m, o inaltime la cornisa de 3.22m si o inaltime la coama a acoperisului de 5.50m. Structura de rezistenta s-a proiectat pe o trama structurala de pereti din zidarie portanta cu grosimea de 25cm, regidizata cu sâmburi din beton armat, cu sectiunea transversala de 25 x 25 cm, centuri din beton armat la nivel, fundatii din beton armat tip talpa continua” sub ziduri de 60cm latime, pozate la o adâncime de fundare de -1.20m de la cota terenului natural, respectandu-se cota de inghte a zonei de 90cm de la cota terenului. Planseul peste parter este realizat pe o structura din grinzi de lemn, cu plafon din panouri din panouri rigips pe structura metalica si termoizolatie din vata minerala. Acoperisul este realizat in sistem sarpanta, cu structura din lemn si invelitoarea din tabla tip tigla” montata pe o astereala din scânduri de rasinoase de 2,4cm grosime.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu