Feedback
I.D.: 34725662

„Amenajare pod beton peste C.A. Racova, in localitatea Armasoaia, punct „La Motas”, Judetul Vaslui”

Data publicarii
21.03.19 Exista 76.115 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
45221100-3
Termenul limita pentru depunere:
10.04.19
Pretul estimativ:
708.173,79 RON - 708.173,79 RON
Documente participare:
  1. 7-SCN1040174.zip
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Contractul presupune executia de lucrari - rest de executat pentru construirea unui pod din beton armat precomprimat care traverseaza paraul Racova, in cadrul proiectului de investitii cu denumirea: „Amenajare pod beton peste C.A. Racova, in localitatea Armasoaia, punct „La Motas”, Judetul Vaslui”, finantat in cadrul Progamului national de dezvoltare locala. Podul va avea o lungime de 20,10 m, din care lungimea suprastructu...
Contractul presupune executia de lucrari - rest de executat pentru construirea unui pod din beton armat precomprimat care traverseaza paraul Racova, in cadrul proiectului de investitii cu denumirea: „Amenajare pod beton peste C.A. Racova, in localitatea Armasoaia, punct „La Motas”, Judetul Vaslui”, finantat in cadrul Progamului national de dezvoltare locala. Podul va avea o lungime de 20,10 m, din care lungimea suprastructurii este de 14,00 m, doua rosturi de dilatatie-contractie de 0,05 m si ziduri intoarse cu lungimea de 3,00 m. Latimea totala a suprastructurii este de 8,50 m, care asigura o parte carosabila 6,00 m, doua trotuare de 1,00 m si doua liste de sustinere a parapetului pietonal de cate 0,25 m. Se propun urmatoarele lucrari rest de executat: -pregatirea suprafetei; -realizarea infrastructurii podului; -realizarea suprastructurii; -realizarea lucrarilor de amenajare a albiei; -realizarea structurii rampelor de acces; -realizarea de marcaje rutiere si montarea indicatoarelor rutiere. Operatorii economici interesati au dreptul de a solicita clarificari/informatii suplimentare la documentatia de atribuire pana in a 9-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in a 4-a zi înainte de data limita de depunere a ofertei.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu