Se propune realizarea unei retele de canalizare in sistem separativ ce va prelua numai apele uzate menajere rezultate de la gospodariile cu instalatii sanitare interioare, cismele in curti, unitati de productie si social culturale, conform prevederilor caietului de sarcini.
Prin prezenta documentatie se propune un sistem de colectare a apelor uzate menajere si o statie de epurare, amplasata in satul Podari, la o distanta de...
Se propune realizarea unei retele de canalizare in sistem separativ ce va prelua numai apele uzate menajere rezultate de la gospodariile cu instalatii sanitare interioare, cismele in curti, unitati de productie si social culturale, conform prevederilor caietului de sarcini.
Prin prezenta documentatie se propune un sistem de colectare a apelor uzate menajere si o statie de epurare, amplasata in satul Podari, la o distanta de cca. 1132 m fata de DN56, lateral dreapta, in sensul de mers spre orasul Craiova.
Reteaua de canalizare propusa se va realiza din tuburi PVC cu mufa si are o lungime totala de 9320 m.
Statia de epurare propusa va avea capacitatea de Quzi med= 388,67mc/zi, Qu zi max = 477,51m3/zi.
Valoarea estimata este de 7.480.382 RON care cuprinde si cuantumul aferent procentului de diverse si neprevazute, astfel cum au fost definite de proiectant in devizul general. Valoarea aferenta cheltuielilor diverse ?i neprevazute este de 655.786 RON, reprezentand 10 % din valoarea estimata fara a se lua in calcul cheltuielile aferente proiectarii si asistentei tehnice si nici cele aferente organizarii de santier.
CLAUZA SUSPENSIVA - Procedura de atribuire este initiata sub incidenta prezentei clauze suspensive, in sensul ca incheierea contractului de achizitie publica este conditionata de obtinerea fondurilor necesare achizitiei, semnarea contractului facandu-se cu respectarea dispozitiilor art. 94 din HG nr. 925/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Avand in vedere dispozitiile OUG nr. 34/2006 si HG nr. 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, Autoritatea Contractanta precizeaza ca va incheia contractul cu ofertantul declarat castigator numai in masura in care fondurile necesare achizitiei vor fi asigurate. In cazul în care, indiferent de motive, fondurile nu vor fi alocate, Autoritatea Contractanta îsi rezerva dreptul de a aplica prevederile art. 209 alin (1) lit. c) din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, fiind imposibila încheierea contractului de achizitie publica.
Ofertantii din cadrul acestei proceduri înteleg ca Autoritatea Contractanta nu poate fi considerata raspunzatoare pentru vreun prejudiciu în cazul anularii procedurii de atribuire, indiferent de natura acestuia.
Ofertantii din cadrul acestei proceduri accepta utilizarea conditiilor speciale de mai sus/clauzei suspensive, asumându-si întreaga raspundere în raport cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi în situatia descrisa.