Feedback
I.D.: 46599770

“Servicii de Audit de Supraveghere nr.1(vizita de supraveghere, Ia un an de Ia obţinerea certificarii) pentru Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură conform standardului ISO 27001"

Data publicarii
25.05.20 Exista 715.370 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
79212000-3
Termenul limita pentru depunere:
09.06.20
Pretul estimativ:
24.500,00 RON - 24.500,00 RON
Documente participare:
  1. Instructiuni catre ofertanti - audit supraveghere.docx
  2. Formulare -Audit supraveghere.docx
  3. Formular propunere tehnica-Audit supraveghere.docx
Locul realizarii:
Bucureşti
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
AGENŢIA DE PLĂŢI ŞI INTERVENŢIE PENTRU AGRICULTURĂ lansează prezenta procedură simplificată privind achiziţia de Servicii de Audit de Supraveghere nr.1(vizita de supraveghere, Ia un an de Ia obţinerea certificarii) pentru Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură conform standardului ISO 27001 prin încheierea unui contract de servicii. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultură a obtinut certificarea inte...
AGENŢIA DE PLĂŢI ŞI INTERVENŢIE PENTRU AGRICULTURĂ lansează prezenta procedură simplificată privind achiziţia de Servicii de Audit de Supraveghere nr.1(vizita de supraveghere, Ia un an de Ia obţinerea certificarii) pentru Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură conform standardului ISO 27001 prin încheierea unui contract de servicii. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultură a obtinut certificarea internationala pentru standardul de securitate ISO 27001:2013, aplicabila sistemului de management al securitatii informatiilor, incepand cu data de 16 septembrie 2016, prin certificatul cu numarul IND16.0875U, emis de Bureau Veritas certification Holding SAS din Marea Britanie, iar in urma auditului de recertificare din anul 2019 şi-a mentinut certificarea internatională pentru standardul de securitate ISO 27001:2013 prin certificatul cu numarul IND19.6440U, valabil pana Ia 12 octombrie 2022, Se va încheia un contract de servicii, cu o durată de maxim 2 luni de la semnarea contractului. Descrierea detaliata a serviciilor care se solicita a fi realizate, precum şi cerinţele tehnice ale serviciilor, sunt prezentate în Caietul de sarcini. Operatorii economici pot solicita clarificări cu un număr de 5 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va elabora şi posta în SICAP răspunsul la toate solicitările de clarificări depuse în termenul de mai sus, cu 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu