Feedback
I.D.: 46906478

“REABILITARE STRĂZI, MIHAI EMINESCU ŞI PRUNDU MARE, ORAŞ AVRIG" – Proiectare + asistenţă tehnică + execuţie lucrări

Data publicarii
04.06.20 Exista 170.067 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
45233140-2
Termenul limita pentru depunere:
23.06.20
Pretul estimativ:
5.614.748,00 RON - 5.614.748,00 RON
Documente participare:

Arata toate atasamentele...

    Publicat la 05.06.20 Publicat la 16.06.20
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Contractul “REABILITARE STRĂZI, MIHAI EMINESCU ŞI PRUNDU MARE, ORAŞ AVRIG" – Proiectare + asistenţă tehnică + execuţie lucrări, constă în elaborarea proiectului tehnic pentru drum şi reţele hidroedilitare, urmată de execuţia de lucrări de infrastructură, reţea canalizare pluvială, reţea canalizare menajeră, precum şi asistenţă tehnică la fazele incluse in programul de control. Străzile Mihai Eminescu şi Prundu Mare se a...
Contractul “REABILITARE STRĂZI, MIHAI EMINESCU ŞI PRUNDU MARE, ORAŞ AVRIG" – Proiectare + asistenţă tehnică + execuţie lucrări, constă în elaborarea proiectului tehnic pentru drum şi reţele hidroedilitare, urmată de execuţia de lucrări de infrastructură, reţea canalizare pluvială, reţea canalizare menajeră, precum şi asistenţă tehnică la fazele incluse in programul de control. Străzile Mihai Eminescu şi Prundu Mare se află în intravilanul Oraşului Avrig, judeţul Sibiu. Acestea au o lungime totală de 1.198,00 m, astfel: - strada Prundu Mare – are o lungime în ax de 636.00 m. Pe strada mai sunt şi două intrânduri (fundături), una cu o lungime de 112.00 m şi una cu o lungime de 100.00 m; - strada Mihai Eminescu – are o lungime în ax de 350.00 m; Pe ambele părţi ale carosabilului vor fi amenajate spaţii verzi, parcări şi trotuare. Partea carosabilă va fi delimitată de acestea prin borduri prefabricate din beton, cu muchia rotunjită. Accesele în curţi vor fi realizate pe o lăţime de 6.00 m, delimitarea acestora de spaţiile verzi făcaându-se cu borduri, montarea se va face la nivelul accesului. Intersecţia celor două străzi se va realiza prin amenajarea unui sens giratoriu, pentru fluidizarea traficului din zonă. Apele pluviale vor fi preluate prin guri de scurgere într-o canalizare pluvială nouă.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu