Feedback
I.D.: 39534276

“Lot 1 – Prestarea serviciilor de culegere cu GPS si prelucrare date retea electrica JTSigraf, E- Distributie Banat” “Lot 2 – Prestarea serviciilor de culegere cu GPS si prelucrare date retea electrica JTSigraf, E- Distributie Dobrogea”

Data publicarii
04.11.19 Exista 177.101 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
72310000-1
Termenul limita pentru depunere:
12.12.19
Pretul estimativ:
10.705.770,47 RON - 10.705.770,47 RON
Documente participare:
  1. Caiet sarcini Prestarea serviciilor de culegere cu GPS si prelucrafre date retea JT SIGRAF EDD-semnat.pdf
  2. FisaDate_DF1068047.pdf
  3. CS_Sigraf E-DB-semnat.pdf
Locul realizarii:
Constanţa
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Obtinerea datelor necesare pentru popularea bazei de date grafice si alfanumerice utilizata de Beneficiar in scopul gestionarii retelei electrice de joasa tensiune (JT) proprii. Beneficiarul detine un sistem functional de gestionare a retelei electrice, pentru a putea fi integrate in acest sistem datele furnizate de prestator trebuie sa respecte conditiile de structura si format din Ghid. “Lot 1 – Prestarea serviciilor de ...
Obtinerea datelor necesare pentru popularea bazei de date grafice si alfanumerice utilizata de Beneficiar in scopul gestionarii retelei electrice de joasa tensiune (JT) proprii. Beneficiarul detine un sistem functional de gestionare a retelei electrice, pentru a putea fi integrate in acest sistem datele furnizate de prestator trebuie sa respecte conditiile de structura si format din Ghid. “Lot 1 – Prestarea serviciilor de culegere cu GPS si prelucrare date retea electrica JTSigraf, E- Distributie Banat” Valoare minima Acord Cadru: 1.956.832,20 lei; Valoare maxima Acord Cadru: 7.827.338,63 lei: Valoare minima Contract Subsecvent: 145.000 lei; Valoare maxima Contract Subsecvent: 1.366.000 lei; Frecventa contractelor subsecvente mimin 3 si maxim 6 in 36 luni. “Lot 2 – Prestarea serviciilor de culegere cu GPS si prelucrare date retea electrica JTSigraf, E- Distributie Dobrogea” Valoarea minima Acord Cadru: 719.617,60 lei Valoarea maxima accord cadru: 2.878.431,84 lei Valoare minima contract subsecvent: 119.934,77 lei; Valoarea maxima Contract subsecvent: 1.439.210,99 lei Frecventa contractelor subsecvente: minim 1, maxim 3 in 36 luni.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu

Vezi licitatii asemanatoare

Titlul Data inchiderii
Obiectul acordului-cadru constă în prestarea serviciilor de tipărire a unor tipărituri necesare autorităţii contractante pentru diverse campanii, adresate cetăţenilor în calitate de contribuabili privind plata impozitelor şi taxelor locale ce se fac venituri la bugetul local al Municipiului Constanţa, precum şi a altor tipărituri pentru diverse alte utilizări ale autorităţii contractante care vor interveni pe parcursul anilor bugetari 2021-2022 (formulare, tipizate, etc.).  
Obiectul acordului-cadru constă în prestarea serviciilor de tipărire necesare autorităţii contractante pentru diverse campanii adresate cetăţenilor în calitate de contribuabili privind plata impozitelor şi taxelor locale ce se fac venituri la bugetul local al Municipiului Constanţa, pentru diverse campanii publicitare, pentru accesul în zona Peninsulară a Constanţei precum şi pentru diverse alte utilizări ale autorităţii contractante care vor interveni pe parcursul anilor bugetari 2019-2020.  
Acord-cadru avand ca obiect prestarea serviciilor de întreţinere, revizii, reparaţii curente şi efectuare de inspecţii tehnice periodice pentru autovehiculele din dotarea parcului auto al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, jud. Constanţa.  
Servicii de asigurare  
Servicii de asigurare  
FURNIZARE PRODUSE - ALIMENTE 42 LOTURI  
Acord-cadru avand ca obiect prestarea serviciilor de întreţinere, revizii si reparaţii curente pentru autovehiculele din dotarea parcului auto al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, jud. Constanţa.  
Intretinere curenta pe timp de iarna - SDN Braila-ACORD CADRU 4 ani -DRDP-Constanta 14.09.20
Intretinere curenta pe timp de iarna - SDN Constanta-ACORD CADRU 4 ani -DRDP-Constanta 20.10.20
Intretinere curenta pe timp de iarna - SDN Slobozia-ACORD CADRU 4 ani -DRDP-Constanta 08.10.20