Feedback
I.D.: 78563135

“Furnizare apă potabilă în regim watercooler pentru locaţii ale Sucursalei RCF Constanţa"

Data publicarii
15.02.23 Exista 163.115 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
41110000-3
Termenul limita pentru depunere:
21.02.23
Pretul estimativ:
65.254,68 RON - 65.254,68 RON
Documente participare:
  1. Caiet de sarciniformulare model contract.pdf
Locul realizarii:
Constanţa
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Achizitia produsului apa potabila (de masa) in sistem watercooler este necesara pentru asigurarea conditiilor de sanatate si securitate in munca, conform legislatiei in vigoare, in locatiile in care salariatii S.R.C.F. Constanta isi desfasoara activitatea specifica, locatii ce nu beneficiaza de sursa de apa potabila curenta sau unde apa furnizata prin reteaua de apa , nu corespunde normelor legale de potabilitate,din sedii...
Achizitia produsului apa potabila (de masa) in sistem watercooler este necesara pentru asigurarea conditiilor de sanatate si securitate in munca, conform legislatiei in vigoare, in locatiile in care salariatii S.R.C.F. Constanta isi desfasoara activitatea specifica, locatii ce nu beneficiaza de sursa de apa potabila curenta sau unde apa furnizata prin reteaua de apa , nu corespunde normelor legale de potabilitate,din sedii Districte, cabine, statii CF, sectii de Linii (secţii L) si secţii Instalaţii (secţii CT), in numar de 68 de locatii.Cantitatea de 333 bidoane de apa (19 l /bidon), furnizate lunar, in cele 68 de locatii unde vor fi instalate aparatele watercooler, asigura necesarul de apa potabila pentru salariatii Sucursalei Regionale CF Constanta. Totodata furnizorul va asigura:- custodia unui număr de 68 aparate watercooler- custodia unui număr de 333 bidoane necesare livrării de produs şi schimbul acestora;- igienizarea aparatelor watercooler instalate, o dată la 4 luni;- transportul, instalarea, service-ul şi revizia generală a aparatelor watercooler; transportul bidoanelor cu apă precum şi a bidoanelor goale.Furnizorul se obligă să livreze produsul la parametrii calitativi (fizico-chimici, microbiologici) indicaţi pe etichetele bidoanelor şi în buletinele de analiză. Pentru menţinerea parametrilor de calitate şi la nivel de aparate watercooler.Livrările de produs se vor efectua lunar, conform graficului de livrare, in locatiile mentionate, pana cel tarziu in data de 20 ale fiecarei luni.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu