Feedback
I.D.: 50921619

Ştiinţele educaţiei – Dicţionar Enciclopedic vol. II

Data publicarii
23.10.20 Exista 72.260 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
22100000-1
Pretul estimativ:
83,81 RON - 83,81 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
“Realizata prin colaborarea cadrelor didactice si a cercetatorilor din principalele centre universitare din Romania, lucrarea ofera o imagine a nivelului atins de gandirea pedagogica, practica educationala si cercetarea stiintifica la inceputul celui de al treilea mileniu pe plan international, propunandu-si, in acest fel, sa reprezinte prima sursa de informare a tuturor celor angrenati in larga extensie a evantaiului educa...
“Realizata prin colaborarea cadrelor didactice si a cercetatorilor din principalele centre universitare din Romania, lucrarea ofera o imagine a nivelului atins de gandirea pedagogica, practica educationala si cercetarea stiintifica la inceputul celui de al treilea mileniu pe plan international, propunandu-si, in acest fel, sa reprezinte prima sursa de informare a tuturor celor angrenati in larga extensie a evantaiului educational: educatori, cercetatori, manageri, decidenti. In acest scop, Dictionarul ofera atat articole de sinteza a stadiului actual al cunoasterii in domeniul stiintelor educatiei, cat si teorii, strategii si instrumente necesare proiectarii si desfasurarii unui proces educational in viziune moderna.. In ansamblul sau, Dictionarul poate constitui o lucrare referentiala pentru specialistii care se ocupa de formarea si dezvoltarea competentelor profesionale ale cadrelor didactice, jalonand directiile spre care se indreapta educatia in societatea cunoasterii. Dictionarul “”Stiintele Educatiei”” este o incursiune in tainele procesului de educatie, o lucrare care releva caracterul stiintific al procesului educativ.”
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu