Feedback
I.D.: 63261637

ŞINĂ CF tip 49E1 şi 60E1

Data publicarii
20.11.21 Exista 982.744 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
34941200-7
Termenul limita pentru depunere:
29.12.21
Pretul estimativ:
67.822.514,00 RON - 1.141.308.352,00 RON
Documente participare:
  1. CAIET DE SARCINI - AC SINA CF.pdf
  2. FORMULARE - AC sina CF.docx
  3. Instructiuni pt ofertanti.pdf
Locul realizarii:
Bucureşti
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Şina reprezintă cea mai importantă componentă a suprastructurii căii ferate având un rol deosebit în circulaţia vehiculelor feroviare în condiţii de siguranţă prin asigurarea ghidării materialului rulant. În timpul exploatării, fiind în contact direct cu materialul rulant, şina CF este supusă în mod constant eforturilor transmise de acesta fiind provocate defecte atât în interiorul cât şi la suprafaţa şinei. Şina CF este co...
Şina reprezintă cea mai importantă componentă a suprastructurii căii ferate având un rol deosebit în circulaţia vehiculelor feroviare în condiţii de siguranţă prin asigurarea ghidării materialului rulant. În timpul exploatării, fiind în contact direct cu materialul rulant, şina CF este supusă în mod constant eforturilor transmise de acesta fiind provocate defecte atât în interiorul cât şi la suprafaţa şinei. Şina CF este confecţionată din oţeluri speciale cu caracteristici fizico-mecanice care să permită preluarea şi transmiterea în siguranţă a sarcinilor date de materialul rulant în circulaţie. În funcţie de solicitările la care vor fi supuse în exploatare şinele sunt de diferite tipuri. Din punct de vedere al secţiunii transversale şi din punct de vedere al durităţii, în C.N.C.F. "C.F.R" S.A. s-a luat decizia de a uniformiza tipurile de şină cu care se echipează reţeaua de cale ferată acestea fiind tip 60E1 şi 49E1 utilizate atât în aliniament cât şi în curbe cu raze mai mici de 500 metri unde se vor introduce în cale şine cu duritate sporită prin tratament termic. Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări/informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire pana in a 22-a zi inainte de termenul limită de depunere a ofertelor. Entitatea contractanta va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificări/informaţii suplimentare în legatură cu documentaţia de atribuire în a 12-a zi inainte de data limită de depunere a ofertelor. Entitatea contractantă nu va răspunde la solicitările de clarificări transmise după data limită stabilită. Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP, semnată cu semnatură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu