Feedback
I.D.: 45996324

Întreţinere şi service pentru echipamente reţea informatizare din M.T.I.C.

Data publicarii
30.04.20 Exista 793.639 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
50312300-8
Pretul estimativ:
60.400,00 RON - 60.400,00 RON
 
 
Locul realizarii:
Bucureşti
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Oferta refuzata: Prestatorul va constitui un punct de service permanent la sediul MTIC 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, cu un tehnician desemnat, asigurând următorii timpi minimali de răspuns la sesizările de service: - constatare defect reţea de calculatoare în maxim 1 ora, - reparare echipament în maxim 2 ore de la punerea la dispoziţie de către Beneficiar a materialelor şi/sau a componentelor necesare. În cazul depanări unor...
Oferta refuzata: Prestatorul va constitui un punct de service permanent la sediul MTIC 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, cu un tehnician desemnat, asigurând următorii timpi minimali de răspuns la sesizările de service: - constatare defect reţea de calculatoare în maxim 1 ora, - reparare echipament în maxim 2 ore de la punerea la dispoziţie de către Beneficiar a materialelor şi/sau a componentelor necesare. În cazul depanări unor echipamente active de reţea (switch-uri, ups-uri, server de monitorizare etc), reparaţia se va efectua gratuit de către Prestator, manopera fiind acoperită prin contractul de service care urmează a fi încheiat, indiferent de complexitatea reparaţiilor. Tehnicianul desemnat va trebui să aibă pregătire, respectiv studii superioare, absolvent facultate de specialitate (electronica, automatica, comunicaţii sau similar), experienţa de minim 10 ani pe parte de service reţele de date, certificare Fortinet Certified Network Security Administrator, precum şi alte atestări din domeniul reţelelor de calculatoare, echipamente active de reţea, sisteme de operare etc. Dacă sunteţi de acord cu specificaţiile tehnice ataşate şi preţul propus, odată cu acceptul din SEAP, vă rog să transmiteţi la adresa de e-mail costel.tilea@mt.ro, documentele solicitate prin specificaţiile tehnice (CV, Certificate, etc). În urma acceptului dvs. se va încheia un contract pentru 8 luni, cu posibilitatea de prelungire prin act adiţional.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu